gen 112016
 
Els equips participants

Els equips participants

Organitzat per la P. B. Els Tamarells, el passat dissabte horabaixa va tenir lloc en el camp Es Torrentó de Felanitx la segona edició del Torneig Interpenyes de Nadal, i al mateix temps, primer Memorial Francesc Sola. Hi participaren les penyes d’Alcúdia, Peguera, Pollença i la nostra Els Tamarells.

L'acte d'entrega a la familia

L’acte d’entrega a la familia

  Abans de l’inici del torneig hi hagué un emotiu record pel qui fou el nostre vicepresident, Francesc Sola. Assistiren les seves tres filles Aina Maria, Josefina i Montse, les quals reberen un detall de la nostra penya i de la Federació. Es guardaren uns moments de silenci, amb els jugadors de tots els equips fent un cercle; i Ramon, nét del nostre enyorat directiu, feu la treta d’honor.

 

 

Els presidentes de les penyes participants.

Els presidentes de les penyes participants.


En l’apartat purament esportiu, la P.B. Els Tamarells, dirigida per Miquel Àngel Riera i Joan Jaume Simó, es va proclamar vencedora d’aquesta segona edició, amb set punts, empatat 1-1 amb la P.B. Peguera (Jaume Vidal / Keke Garrido), i guanyat 5-0 a la P.B. Pollença amb dianes de Vicenç Xavier Vicens (2), Jaume Vidal, Andreu Julià i Jaume Bennàsar; i en un emocionant darrer partit per 2-0 a la P.B. Alcúdia, amb dos gols més d’un determinant i decisiu Jaume Vidal.


Segona fou la P.B. Alcúdia amb sis punts, que va guanyar a la PB Pollença per 3-0 (José Angel, Isaac Merino (2), i a la P.B. Peguera per 2-0 (Jaume Salas, Antoni Cànaves), mentre la P.B. Peguera era tercera amb 4 punts, ja que guanyà 4-2 (Carlos Molina (2) i Xisco Bauzà (2) / Arnau Colomar i Antoni Cifre) a la P.B. Pollença i empatava 1-1 enfront de la P.B. Els Tamarells. En quart lloc va quedar la P.B. Pollença.

 

Equip e la P.B. Els Tamarells

Equip e la P.B. Els Tamarells


Per la P.B. Els Tamarells formaren Lluís Artigues, Raúl Pareja, Miquel Servera, Jaume Bennàsar, Sebastià Soler, Miquel Rigo, Joan Obrador, Bernat Artigues, Joan Mas, Andreu Julià, Antoni Adrover, Miquel Roig, Llorenç Pons, Vicenç Xavier Vicens i Jaume Vidal.

Equip de la P.B. Alcúidia

Equip de la P.B. Alcúidia


Per la P.B. Alcúdia jugaren Rubén Rodríguez, Pedro Quero, Jaume Marqués, José Carlos Busquets, Joan Salas, Gaspar Joan Vera, Marc Llinàs, José Angel López, Antoni Cànaves, Isaac Merino, i Joan Hernández, mentre l’entrenador fou Pep Llinàs.

Equip e la P.B. Peguera

Equip e la P.B. Peguera


Per la P.B. Peguera formaren: Carles Puigdelmas, Carlos Molina, Manuel Síaz, José Maria Sánchez, Francisco Garrido, Daniel Medina, Alex Bauzà, Jordge Humberto Ledesma, Xisco Bauzà, Daniel Sevilla, i, com entrenador, Sebastià Palmer.

Equip de la P.B. Pollença

Equip de la P.B. Pollença


Per la P.B. Pollença s’alinearen: Pere Bauzà, Miquel Amengual, Joan Vives, Joan Rafel Vives, Antoni Cifre, Francisco Sánchez, Josep Albertí, Arnau Colomar i Francesc Cifre; amb Manolo Aroca com a delegat.

Els àrbitres del torneig foren Guillem Monserrat i Marc Lladonet.

Els jugadors de la P.B. Els Tamarells ho donaren tot per dedicar el títol de campió al malaurat Francesc Sola.

La Junta Directiva vol expressar el seu agraïment a les penyes participants, i als seus presidents Antoni de Lluc Vallespir, Sebastià Palmer i Joan Antoni Cifre; així com la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, al C. E. Felanitx i a Miquel Àngel Vilar (Bar Es Torrentó), per la seva hospitalitat.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat