nov 022018
 

Cartell 16è aniversari

     Divendres dia 9 de novembre a les 20 hores en el Centre Cívic de Santanyí (antiga Residència, davant el Poliesportiu municipal) tindrà lloc el col·loqui–sopar setze aniversari.

Tindrem com a convidat especial al periodista, i cap d’esports d’Onda Cero Barcelona, Alfredo Martínez, una de les veus radiofòniques més reconegudes del nostre futbol. Amb ell reviurem els millors gols que ha narrat i repassarem l’actualitat i la història del Barça en una xerrada interactiva on i podreu participar. El preu del sopar és de 20 euros els adults, i 10 euros els nins fins a 12 anys. Fins dimarts dia 6 teniu de temps per retirar els tiquets a: Felanitx (Papereria Cóndor, Cafè Can Moix), Campos (Bar Can Vermell, Fon Ca Na Bet), Santanyí (Bar Can Vadell, Cafè Cas Mosson), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Llucmajor (Bar Sport), Cas Concos (Super Cas Ferrer) i Porto-Colom (Sa Cova dels Ases).

Així mateix podreu participar amb una rifa solidària, on hi haurà viatges i samarretes signades. El benefici íntegre de la rifa serà pels afectats per les inundacions de Llevant.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat