mar 092015
 

IMG_6065 (1)

 

El passat dissabte, dia 7, el president de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, va signar, juntament amb altres presidents de la resta de Federacions, l’acte constitucional de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

IMG_6091
L’acta compta amb la presència del president del FCB Jordi Bartomeu, el vicepresident Jordi Cardoner, el directiu de penyes Pau Vilanova i el President de la confederació en Toni Guil , tots ells adreçaren unes paraules als assistents , entre els quals tots els presidents de les 30 federacions de penyes del FCB i uns 200 directius de totes les federacions.
IMG_6074
A part de la signatura de l’acte fundacional de la Confederació, també es varen discutir altres punts de interès per les penyes, com les entrades per la final, l Escut Confederació Mundial de Penyes, Règim disciplinari Confederació, Terminis baixa temporals penyes, Reforma Fiscal – Penyes, Fitxes Actes Solidaris Penyes i Federacions.
IMG_6079
De les nostres penyes hi havia el secretaria de la federació Oscar Escoda i un representant de la penya dels tamarells en Marc Lladonet .

Perdona, ara mateix el comentari está tancat