nov 262017
 

Federació de Penyes FCB Illes Balears

Ahir es varen jugar nou partits corresponents a les distintes categories del futbol base del Barça, aquest són els resultats i les corresponents classificació, així com l’acte del partits.

Juvenils B.

Varen guanyar dins el camp del Cornella per 2-3, i continua líder del grup,el jugador mallorquí Adrià Obrador va sortir en el minut 83 en substitució de Sola.

Resultats, classificació grup setè de la Lliga Juvenil Nacional.

Cadets A.

Els Cadets A, varen guanyar per 2-0 al Llagostera i al igual que els Juvenils B continuen líders del segu grup

Resultats, classificació grup Divisió d’Honor.

Cadets B.

Victòria dels Cadets B per 2-1 davant La Floresta C.D. “A”, i mantén el lideratge del seu grup. el mallorquó Toni Quetglas va sortit com a reserva.

Resultats, classificació, i acte dels Cadets B.

Alevins A.

Els Alevins A varen guanyar per 8-2 al Sant Andreu, i mantenen els sis punts d’avantatge damunt el segon classificat el Damm.

Resultats, classificació u actes Alevins A.

Alevins B.

Victòria dels Alevins B dins el camp del Sant Andreu “B”, i continuen la pugna, pel lideratge amb el Espanyol igualats a punts.

Resultats i classificació Alevins B preferent grup 2.

Alevins C.

Els Alevins de Primera divisió, grup setè varen guanyar per 12-0 a l’Escola de Futbol Gava “B”, aquest resultat els permet mantenir el tres punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Resultats i classificació Alevins C primera regional grup 1.

Alevins D.

Si els Alevins C varen guanyar a l’Escola de Futbol Gava “B”, els Alevins D varen imposar-se dins Gava a l’Escola F. Gava “C” per  1-4, i continuen liderat el grup 2 de la primera regional amb dos punts d’avantatge sobre l’Europa.

Resultats i classificació Alevins D primera regional grup 2.

Benjamins A.

Els Benjamins A han guanyat dins el camp del tercer classificar, el Sant Cugat F. C. “B” per 0-8, i continuen empatats a punts a la primera posició amb el Cornella.

Resultats i classificació Benjamins A Prefernt grup 1.

PRE-BENJAMINS.

Els pre-benjamins del Barça, juguen dons el grup cinquè de la segona divisió de Benjamins, i dissabte passat varten guanyar al Cornella per 7-2 dins les instal·lacions del Barça, i aconsegueixen mantenir la segona posició a un sol punt de líder.

Resultats i classificació Prebenjamins segona divisió benjamins grup cinquè.

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat