gen 282015
 

Futbol_Sala_3

El passat 24 de gener 2015 (dissabte ), coincidint que el FC Barcelona Futbol Sala visitava la nostra illa, per enfrontar-se al dia següent en el Poliesportiu de Son Moix a Palma Futsal, la Federació de Penyes Barcelonistes de Ses Illes Balears vam ser rebuts a l’Hotel AC Ciutat de Palma . Al capdavant de la recepció es trobava el directiu responsable de la secció, Amadeo Oliva Sama que amb la seva senzillesa , proximitat , humilitat i atencions cap a la Federació de Penyes Barcelonistes de Ses Illes Balears, va fer sentir com si estiguéssim a casa . El ” míster ” Marc Carmona i al seu cos tècnic també van donar totes les facilitats perquè els presents poguéssim departir i fotografiar amb tots els membres de l’equip . Els representants de la nostra Federació van ser Oscar Escoda de la Penya Barcelonista de Porreres , Pere Jordà de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut, Tomeu Vallori de la Penya Barcelonista de Binissalem . Marc Lladonet i Raquel Tarancón de la Penya Barcelonista Els Tamarells i Sebastià Palmer i Germán Blázquez de la Penya Barcelonista de Peguera ( Calvià – Mallorca ) .

Futbol_Sala_2

Futbol_Sala_1

Futbol_Sala_3

L’endemà, 25 de gener del 2015 ( diumenge ) membres de les Penyes Barcelonistes de S’Indioteria, Tamarells, Pollença, Peguera, Maria de la Salut, Binissalem i Llubi, van presenciar al Poliesportiu de Son Moix la victòria del nostre equip sobre el Palma Futsal, en un disputat partit que acabà amb el resultat de 3 gols a 4 .

Futbol_Sala_4

Per acabar un cap de setmana intens , el mateix diumenge a la tarda a les 17:00 hores , membres de la Federació van visitar al Pavelló de Marratxi per a presenciar el partit que enfrontava l’equip local , el Opentach Pla contra el FCBasket B. Els representants van ser Sebastià Oliver i Marc Lladonet de la Penya Barcelonista Els Tamarells i Sebastián Palmer de la Penya Barcelonista de Peguera ( Calvià – Mallorca ) . El partit va acabar amb la victòria per dos punts de diferència de l’equip Culé . Gràcies al Directiu responsable de la secció , entrenadors , delegats i jugadors que ens van rebre a peu de pista només acabar el partit a aquesta representació de la Federació de Penyes Barcelonistes de Ses Illes Balears .

Basket_4

Basket_3

Basket_2

Basket_1

En tots dos actes , tant del futbol sala com del Bàsquet , els directius responsables de la secció i dos entrenadors , van rebre per part de la nostra Federació un obsequi . Agrair novament al Futbol Club Barcelona, als Directius responsables de les dues seccions , cossos tècnics i jugadors la seva amabilitat , humilitat i proximitat cap als representants de la nostra Federació que aquest cap de setmana han estat a les dues recepcions i partits .

 Publicat per a les 00:24

Perdona, ara mateix el comentari está tancat