Penyes

 

Fotos de les penyes del partit d’ahir.

Aquí hi ha les ftos rebudes de les penyes del partit d’ahir.

Llegeix més...

Acte solidari del F. C. Barcelona

  Cesió dels drets del Barça a la fundació del Nom de l’Estadi per la temporada 2020-2021, per poder recaptar fons per la lluita contra el Coravid-19.

Llegeix més...

La P.B. Ferreries a Barcelona.

Amb motiu del partit Barça – Eibar del passat dissabte, una cincuentena de socis de la P. B. de Ferreries, es varan desplaçar fins a la ciutat Contal per assistir al partit.

Llegeix més...

Un munt d’actes de la P.B. Els Tamarells.

Amb motiu de la celebració del seu disssete aniversari, la P.B. Els Tamarells,ha pogramat tot una serie d’actes per aquest proper mes de Març.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Sa Pobla.

Divendres de la setmana vinent la P. B. de Sa Pobla a partir de les nou del vespre, celebrarà un sopar al Bar Jovent, en el transcurs del qual hi haurà un sortejos per anar a veure el Barça al Cam Nou.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells

Dimarts dia 25 i amb motiu del partit de Champions entre el Napoles i el Barça, la P. B Els Tamarells, celebrarà un sopar amb els seus socis de Cas Concos.

Llegeix més...

Assemblea de la P. B. de Porreres.

  La P.B. de Porreres el próxim dilluns celebrarà la seva assemblea anual,, al mateix temps està preparant un viatge per assistir al partit de lliga entre el Barça i el Eibar de dia 22 d’aquest mes.

Llegeix més...

La P.B. de Ciutadella la donació a Caritas.

La P. B. de Ciutadella, va fer entrega a Caritas, de la recollida d’aliments feta durant les festes de Sant Antoni.

Llegeix més...

Fogueró de la P. B. d’Alcúdia,

Dissabte dia 18 a les vuit i mitja del vespre,  la penya blaugrana d’Alcúdia convida a tots els socis al fogueró i torrada a la seu de la penya , el bar Ses Muralles a la avinguda d’Inca numero 1.

Llegeix més...

Acte solidari de la P. B. Ferreries

La Penya Barcelonista de Ferreries hem fet entrega a la residència geriàtrica de Ferreries d’un llit articulable elèctric, per un valor de 700 euros.

Llegeix més...

Conferència a Porreres de Sor Lucia.

Organitzat per la P. B. de Porreres, en col·laboració de l’ajuntament de Porreres i patrocinat per la Federació e Penyes, la Confederació de Penys i la Fundació del Barça, el pròxim dia 10 de Gener Sor Lucia farà una conferència a Porreres.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol entrega les joguines.

Aquest matí la P. B. de Pòrtol, ha entregat més de les dues-centes joguines, arreplegades dins la campanya, a Marratxí cap nin sense joguina que fa deu anys que dur a terme, aquest any el destinatari, ha estat el Casal Solidari de Pòrtol, per primer cop.

Llegeix més...

Dissabte dia 28 Memorial de Francesc Sola de la P. B. Els Tamarells.

Amb motiu del cinquè memorial Francesc Sola, la P. B.Els Tamarells, ha organitzat una diada barcelonista, l’acte tendra lloc al Camp Municipal Es Torrento Mariona Caldentey de Felanitx.

Llegeix més...

Biel Majoral va omplir la seu de la P. B. Els Tamarells.

El cantautor Biel Majora, amb motiu del a presentació del seu darrer disc, el passat dissabte dia 21, va omplir de gom a gom la seu de la P. B. els Tamarells.

Llegeix més...

Biel Majoral presenta el seu nou disc a la seu de la P. B. Els Tamarells

Dissabte dia 21 a la seu de la P. B. Els Tamarells, el cantautor Biel Majora, presentarà el seu darrer disc “Arasíquesí”.

Llegeix més...

La trial solidària dels Tamarells recaptat 5.916 euros.

La sisena edició de la trail solidària a favor del nin Jesús Leon Arizan, va recaptar 5.916 Euros que foren entregats a la seva família, el qual pateix la malaltia denominada de Duchenne, una patologia neuro-degenerativa que afecte a 3.500 infants en tot el Món.

Llegeix més...

Diumenge trial solidari de la P.B. Els Tamarells

Diumenge  dia 15 de desembre tornarem a organitzar una nova edició de la Trail Solidària baix el lema de “JKesús Leon Ariza ens necessita.

Llegeix més...

La P. B. de Llubí amb la marató de TV3

  Diumenge dia 15 dinar de la P. B. de Llubí, a les dues del migdia per recaptat fons per la Marató de TV3.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Els Tamarells.

Demà dimarts dia 10, a les 20.30 del vespre, celebrarem en el Bar Central de Bunyola (carrer Església, 1) un sopar amb els nostres socis, coincidint amb el darrer partit de la primera fase de la Lliga de Campions Inter de Milà – FC Barcelona.

Llegeix més...

Campanya de recollida d’aliments de la P. B. deCiutadella

  Des de la Penya Barcelonista Ciutadella volem fer una crida a tots els socis/es que vulguin col·laborar amb la campanya de recollida d¡aliments que s’entregarà a Cáritas.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Sa Pobla.

El pròxim dia 5 de Desembre la P.B. de Sa Pobla, celebrarà un sopar al Bar Sa Via de la localitat.

Llegeix més...

Trenta cinquè aniversari de la P. B. de Muro.

Dissabte dia 30 la P. B. de Muro, i amb motiu de la celebració del seu trenta-cinquè aniversari, retrà un homenatge als seus socis fundadors, l’acte tendra lloc a les sis del’horabaixa al Cosca Club, l’acte es obert a tots els simpatizants del Barça.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells a Llucmajor.

un Aquest dimecres dia 27 a les 20h.30’ en el Restaurant Tropical de Llucmajor celebrarem un sopar amb socis amb motiu del decisiu partit de Champions League FC Barcelona – Borussia Dortmund.

Llegeix més...

Celebració del trenta-cinquè aniversari P.B. de Porreres

  Avui vespre a Monti-Sion la P.B. Porreres celebrarà un sopar de companyó, amb motiu del seu trenta-cinquè aniversari.

Llegeix més...

Dinar amb sorteig de la P. B. de Pollença.

El passat dissabte dia 15 de novembre, la Penya Blaugrana de Pollença va fer un dinar amb 40 dels seus socis.

Llegeix més...

Las P. B. de Alcúdia va celebrar el vint-i-cinquè aniversari

El passat divendres dia 15 de novembre al restaurant “Los Patos” va tenir lloc el sopar de gala del 25 aniversari de la penya blaugrana d’Alcúdia.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. Els Tamarells a Ses Salines

El dissabte dia 23 de novembre a les onze del matí, tindrà al lloc al Camp d’esports de ses Salines un partit amistós entre sòcies i socis de la nostra penya. 

Llegeix més...

La P. B. de Llubí organitza la seva duatlo popular

Amb motiu de la Fira de Sa Mel, que se celebra a Llubí, el diumenge dia 24 d’aquest mes,  la P. B. d’aquesta localitat organitza la onzena edició de la duatlo popular, la nostra federació i col·labora amb una aportació econòmica.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. de Pollença.

Aquest es el cartell anunciador del sopar de la P. B. de Pollença del proper dissabte.

Llegeix més...

La P. B. d’Alcúdia cedeix les revistes a la biblioteca.

La P.B. d’Alcúdia,  partir d’ara  cedirà les revistes que els arriben del  club a la biblioteca municipal,  i així tothom podrà gaudir de la mateixa, tant a Alcúdia com a la seu del moll.

Llegeix més...

Xerrada col·loqui a la P. B. de Maria de la Salut.

Ahir divendres dia 27, la P. B. de María de la Salut, juntament en la nostra federació, va organitzat una xerrada col·loqui sobre els origens dels nostre club.

Llegeix més...

Conferència a la p. B. de Maria de la Salut.

Llegeix més...

La Salle guanyadora del torneig Alevins de Peguera.

El torneig d’alevins vila de Peguera, organitzar per la P. B. de Peguera, amb col·laboració de la nostra federació, l’equip de La Salle de Palma, va proclamar-se campió.

Llegeix més...

Homenatge de la P. B. Santa Margalida a Pep Maria Valls.

El passat dia 14 de Setembre la P. B. de Santa Margalida, va retre homenatge a un dels seus directius i fundador de la penya.

Llegeix més...

Autocar de la P.B. Ciutadella per anar a veure el Barça juvenil

El diumenge dia 22 de setembre de 2019 amb motiu de la visita del primer equip Juvenil del F. C. Barcelona entrenat per l’exjugador Víctor Valdés, organitzarem PenyaBus per tots els socis/es que vulguin assistir al partit.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells a les festes de Cas Concos.

Com cada any, i amb motiu de les festes patronals de Cas Concos, la P. B. Els Tamarells, fa acte de presència organitzant actes i col·laborant en altres.

Llegeix més...

La P. B. de Santa Margalida homenatge a Pep Maria Valls.

Dissabte molvinent dia 14 de Setembre la P. B. de Santa Margalida, retrà homenatge a Pep Maria Valls.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells ret homenatge al seu soci Miquel Àngel Caldentey Bennàsar.

En el transcurs de la dissetena edició del Torneig Interpenyes de Sant Agustí, la P. B. Els Tamarells, va retre un petit homenatge a Miquel Àngel Caldentey Bennàssar.

Llegeix més...

Presentació del llibre “Les Neofestes a Mallorca”.

Demà dimarts dia 27 a les 20 hores tindrà lloc a la seu de la P. B. Els Tamarells de Felanitx, la presentació del llibre “Les neofestes a Mallorca” de Marcel Pich. Intervindran Glòria Julià, escriptora i activista, i l’autor del llibre.

Llegeix més...

Presentació de la setena edició del torneig “Vila de Pegura.

Organitzat per la P. B de Pegura,Dilluns que ve, 26 d’agost de 2019 a partir de les 19.30 hores tindrà lloc a la sala d’exposicions del Casal de Peguera la presentació oficial i posterior sorteig de grup de la setena Edició del Torneig solidari “Vila de Peguera 2019″ en la seva categoria Aleví.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells retrà homenatge a Miquel Àngels Caldentey “Morete”

Coincidint amb la dissetena edició del Torneig entre penyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, diumenge a les 20 hores tindrà lloc en el camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver l’homenatge a títol pòstum a Miquel Àngel Caldentey Bennàsar.

Llegeix més...

La P. B. Ciutadella va celebrar el seu trenta-cinquè aniversari.

  Dissabte passat, 10 d’agost de 2019, va tenir lloc a Ciutadella la celebració del 35 anys d’existència de la Penya Barcelonista Ciutadella.

Llegeix més...

Participació activa de la P. B. de Porreres a les festes patronals.

Amb motiu de les festes patronals de Porreres, la P. B. de Porreres, participa de manera activa en la organització de les mateixes, tres són els actes que organitza o participa en la organització.

Llegeix més...

XXXV aniversari de la P. B. de Ciutadella.

  El pròxim dia 10 d’agost la P. B. de Ciutadella celebrarà un sopar per commemorar el seu XXXV aniversari.

Llegeix més...

Jornada de companyonia de la P. B. Els Tamarells.

El passat dissabte dia 27 la P.B. Els Tamarells, va organitzat una jornada de companyonia amb els seus socis de Santanyí en motiu de les festes patronals de la localitat.

Llegeix més...

Fotos dels guanyadors de la II edició Batalla de penals..

Organitzat per la P. B. de Peguera, aquest passat cap de setmana es va celebrar la II edició de la Batalla de penals i la primera de Capo Canyoneri 2019.

Llegeix més...

La P. B. Els tamarells organitza un acte amb el socis de Santanyí.

La P. B. Els Tamarells, i amb motiu de les festes patronals de Santanyí, demà dissabte farà un acte a la localitat amb els socis de la penya.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera, organitza dos actes en motiu de les festes patronals.

  Amb motiu de les festes patronals de Peguera la penya barcelonista d’aquesta localitat organitza dos actes, un concurs de penals i un altre de llançaments de precisió,

Llegeix més...

Èxit de la xerrada de Josep Maria Solé i Sabaté

  Amb el patrocini de la Federació la P. B. Els Tamarells, ahir dia disset de juliol va celebrar la xerrada de Josep Maria Solé i Sabaté.

Llegeix més...

Dues conferències de Josep Maria Solé i Sabaté.

Entre els dies desset i vint de juliol, el catedràtic de història contemporània i divulgador Josep Maria Solé i Sabaté, donarà dues conferències, una la P. B. d’Alcúdia en motiu del seu vint-i-cinc aniversari i l’altre a la P. B. Els Tamarells, les dues amb la col·laboració de la nostra federació

Llegeix més...

Fotos del sopar de la P. B. de Llubí

Ahir dissabte la P. B. de Llubí va celebrar el sopar de fi de temporada. 

Llegeix més...

Èxit de xerrada a la fresca de la P. B. Ferreries.

Ahir divendres dia cinc la P. B. de Ferreries, va fer la xerrada el Trident, organitzada per la penya amb la col·laboració de la Confederació de Penyes i la nostra Federació.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Llubí.

Demà passat dia sis la P. B. de Llubí, celebrarà el seu sopar de fi de temporada, a partir de les nou del vespre.

Llegeix més...

Acte de la P. B. de Ferreries

El pròxim dia 5 de Juliol, i amb motiu del final de la temporada,  la P.B. de Ferreries, amb la col·laboració de la nostra federació, i de la Confederació de penyes, farà una xerrada a la fresca.

Llegeix més...

El darrer acte de la P.B. Els Tamarells, tot un èxit.

 El darrer acte de la temporada 2018-2019,organitzat per la P. B. Els Tamarells,  va tenir regust dolç i refrescant, un tast de gelats artesanals Neu d’Or, que va tenir lloc ahir dijous dia 27.

Llegeix més...

Sopar fi de temporada de la P. B. Sa Pobla.

Divendres dia vint-i-vuit, la penya barcelonista de Sa Pobla, celebrarà el seu sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. Ferreries

Aprofitant la final de copa d’Espanya del Barça contra el València, la P.B. Ferreries ha organitzat el seu dinar anual pels socis.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol va estar present a la fira d’entitats.

La fira d’entitats, que organitza cada any l’Agrupament Escolta i Guiage, Soca-Arrel, va contar un any més amb la presència de la P.B. Pòrtol, que no ha faltat mai  en aquest esdeveniment que se celebra al carrer major de Pòrtol (Marratxí).

Llegeix més...

Socis de la P. B. Els Tamarells avui a Budapest.

Amb motiu del partit la final de Champions, que se juga avui a Budapests, cinquanta socis de la P. B. Els Tamarell per viure aques històric pel nostre club, poder aconseguir la primera Champions femenina del Barça, el partit començarà a les sis de l’horabaixa.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells recolzarà el Barça Femení a la Champions.

El pròxim diumenge dia 28, la P. B. Els Tamarells, serà al Mini Estadi, per donar suport al Barça Femení, en el seu partit de la semifinals de Champios, que se jugarà a partir de les dotze del migdia.

Llegeix més...

La P. B. Ciutadella mil·lenari.

La nostra Federació, te una nova penya mil·lenari, la P. B. de Ciutadella de Menorca, ha assolit el 1.023 socis, enhorabona i ha seguir endavant.

Llegeix més...

La P. B. de Ciutadella al partit contra l’Atlètic de Madrid.

Amb motiu del partit de lliga entre l’Atlètic de Madrid i el Barça, jugat al Camp Nou, la P.B. de Ciutadella va organitzar una expedició per assistir al mateix.

Llegeix més...

Dissabte dia 13 assemblea de la P. B. de Sóller.

Dissabte dia 13 la P.B. de Sóller, celebrarà la seva assemblea anual ordinària, a la seva seu social Restaurant Gan Gata.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Muro.

    Amb motiu del partit de lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid, la penya barcelonista de Muro, farà un sopar demà dissabte a la seva seu social.

Llegeix més...

Dinar de germanor de la P. B. de Pollença.

El pròxim dissabte dia 6 la P.B. de Pollença, al poliesportiu de Pollença, farà un dinar de germanor, a partir de la una i mitja del migdia.

Llegeix més...

Demà sopar de la P. B. de Sa Pobla.

Demà a les nou del vespre, la P. B. de Sa Pobla, celebrarà un sopar al restaurant Cas Cotxer, just davall la seu seu, en el sopar hi haurà sortejos per anar al Nou Camp a veure un partit i altres sorpreses.

Llegeix més...

la P. B. d’Alaior estrena cartell i participa a la Fira del Camp.

La Penya Barcelonista d’Alaior ha estrenat un nou cartell exterior a la seva seu, substituint l’anterior que ja acusava el pas dels anys.

Llegeix més...

Dinar de presentació de la nova junta de la P. B. Alcúdia.

  Amb motiu de la presentació de la nova junta directiva de la P. B. Alcúdia, es va celebrar un dinar amb la participació de una seixantena de socis.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells

 Amb motiu del partit de tornada de les semifinals de Copa que jugaran el R. Madrid i el F. C.  Barcelona, demà dimecres dia 27 a partir de les nou del vespre, la P. B. Els Tamarells ha organitzat un sopar amb els seus socis.

Llegeix més...

Assemblea General de la P. B. de Ciutadella

Amb la presencia de 69 socis la P. B. de Ciutadella, va celebrar la seva assemblea general ordinària d’aquest any 2019.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells organitza un sopar a Cas Concos.

Amb motiu del partit de Champions de dimarts dia 19 entre el Barça i l’Olimpic de Lyon, la P. B. Els Tamarells ha organitzat un sopar amb els seus socis a Cas Concos.

Llegeix més...

La P. B. de Pollença serà al partit contra el Reial Valladolid

Aquest dissabte en el partit del Nou Camp contra el Reial Valladolid, la P. B. de Pollença ha organitzat un viatge de dos dies per assistir a l’encontre, en total seran una vintena de socis de la penya que s’ha desplaçaran a Barcelona per gaudir del partit.

Llegeix més...

Assemblea general de la P. B. d’Alcúdia.

Dissabte dia nou la P. B. d’Alcúdia celebrarà la seua assemblea anual ordinari, el lloc serà la Casa de Cultura d’Alcúdia a partir de les onze del matí.

Llegeix més...

Assemblea de la P. B. de Porreres.

El pròxim dilluns dia 11, la P. B. de Porreres celebrarà la seva assemblea anual ordinària, amb els següents punts del dia.

Llegeix més...

Assemblea de la P. B. Ferreries

  Ahir divendres dia 25, la P. B. Ferreries va celebrar la seva assemblea anual, on se va sorteja entre els assistents un pack sencer per assistir al partit Barça – Rayo Vallecano del pròxim mes de Març.  

Llegeix més...

Torrada de la P. B. Sa Indioteria

  El passat dissabte dia 19 i amb motiu de la festivitad de Sant Sebastià, la P. B. de Sa Indioteria, va fer una torrada a la seva seu social Bar Restaurant el Llogaret.

Llegeix més...

Detall de la P. B. Els Tamarells a la P. B. de Manacor.

Amb motiu del sopar de germanor entre les dues penyes, que es va celebrar el passat dia 10 per gaudir del partit de Copa entre el Llevant i el Barça, la P. B. Els Tamarells va tenir un detall per la penya amfitriona.

Llegeix més...

La P. B. de Ferreries entrega un donatiu a Aspanob.

El passat divendres la P B. de Ferreries, va fer entrega d’un xec per un import de 844 euros, a l’associació Aspanob (nins en càncer).

Llegeix més...

Pa amb oli de germanor a Manacor.

Demà dijous i en motiu de jugar-se el partit de vuitens de final de Copa, entre la U. D. Llevant i el F. C. Barcelona, les penys de Manacor i Els Tamarells, celebraran un pa amb oli de germanor.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells guanya el seu torneig.

La P. B. Els Tamarells, se va adjudicar la IV edició del Memorial Francesc Sola, que organitza cada any. Aquest any el torneig es va celebrar a partit únic, el passat dia vint-i-nou, entre la P. B. de Sa Pobla i la P. B. Els Tamarells.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol entrega les joguines a Caritas.

Un any més la P. B. de Pòrtol, va fer la campanya “Cap Nin sense joguina”, i com en els anteriors la gent de Marratxí va respondrà, s’ha ve fer entrega a Caritas d’una furgoneta plena de paquets ens los joguines recollides durant els dies 27 i 28 de Desembre.

Llegeix més...

Avui torneig entre penyes organitzat per la P. B. Els Tamarells.

Avui al matí, i organitzat per la P. B. Els Tamarells, a partir de les onze i mitja en el camp de futbol Es Torrentó, se celebrarà la IV edició del Memorial entre penyes Francesc Sola.

Llegeix més...

La trail de la P. B. Els Tamarells, recapta 6.015euros pels afectats de les inundacions.

El passat diumenge dia 16, és va celebrar al Parc Municipal de Felanitx, va celebrar la cinquena edició de la trail solidaria que cada any organitza la P. B. Els Tamarells, aquest any la recaptació era pels damnificats de les inundacions del Llevant de Mallorca.

Llegeix més...

Trial solidaria pel Llevant de Mallorca, organitzada per la P. B. Els Tamarells.

Aquest diumenge dia 16 de desembre a les 8,30 hores,  en el Parc Municipal de Felanitx, tindrà lloc la cinquena edició de laTrail Solidària organitzada per la PB Els Tamarells.

Llegeix més...

Equip patrocinat per la P. B. de Pòrtol.

Aquest cap de setmana, l’equip de prebenjamins de l’Sporting Sant Marçal, i patrocinat per la P. B. de Pòrtol, ha aconseguit infligir la primera derrota a l’Sporting Ciutat de Palma, en aquesta temporada, s’ha imposat per 2-1.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. Els Tamarells amb els seus socis de Ses Salines.

Dissabte dia 24, la penya Els Tamarells va celebrar dos actes amb els seus penyistes de Ses Salines.

Llegeix més...

La P. B. de Porreres va celebrar el seu 34 aniversari.

El passat divendres, amb sopar a Monti-Sion de Porreres, va celebrar la fesrta dels seus trenta-quatre anys des de la seva fundació.

Llegeix més...

Pa amb oliada de la P. B. Els Tamarells

Aquest dimecres, i amb motiu del partit de Champions entre el P. S. V. Eindohoven i el F. C.Barcelona, la P. B. Els Tamarells, ha organitzat una pa amb oliada,  en el Bar Centro de Sant Joan, per gaudir del partit.

Llegeix més...

Dissabte dinar de la P. B. Els Tamarells a Ses Salines.

Aquest dissabte dia 24 a les onze del matí, se jugarà al Camp d’Esports de ses Salines un partit de futbol-7 entre sòcies i socis de la nostra penya, que vulguin jugar. Qui es vulgui inscriure ho pot fer a l’adreça pbelstamarells@gmail.com.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Pollença.

La P. B. de Pollença, va celebrar un sopar, per començar a fer pinya davant aquesta nova i il·lusionant temporada.

Llegeix més...

Èxit de la conferència de Sor Lucia Caram.

La conferència organitzada per la P. B. de Santa Maria, amb la col·laboració de la Federació de Penyes, Confederació de Penyes, Fundació del Barça i l’Ajuntament de Santa Maria, va ser tot un èxit.

Llegeix més...

Demà diumenge Desena duatló popular a Llubi.

Demà diumenge, i organitzat per la P. B. de Llubí, amb motiu de la celebració de la “Fira de Sa Mel” de la localitat, tendra lloc, la Desena duatló popular Fira de Sa Mel a partit de les deu i mitja del matí.

Llegeix més...

La P. B. de Menorca, va estar present a Vallecas.

Cinc socis de la P. B. de Menorca, varen presenciar el passat dissabte, dia 3, el partit entre el Rayo Vallecano i el F. C. Barcelona, que és va jugar al estadi de Vallecas de Madrid.

Llegeix més...

Taula redona de la P. B. de Llubí.

Organitzat per la P. B. de Llubí, el pròxim dia 9 de Novembre a les vuit i mitja del vespre a l’aula multifuncional de Llubí, celebrarà una taula redona.

Llegeix més...

Sopar d’aniversari de la P. B. Els Tamarells.

     Divendres dia 9 de novembre a les 20 hores en el Centre Cívic de Santanyí (antiga Residència, davant el Poliesportiu municipal) tindrà lloc el col·loqui–sopar setze aniversari.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells amb els seus socis de Llucmajor.

El proper dimarts dia 6 de novembres a les vuit i mitja del vespre, coincidint amb el partit de Champions Inter Milà – F. C.  Barcelona, celebrarem un sopar amb socis a Llucmajor en el Restaurant Tropical.

Llegeix més...

Demà divendres sopar de la P. B. de Pollença.

Llegeix més...

XXV Aniversari de la P.B. de Binissalem

El pròxim dia 9 de novembre tindrà lloc el sopar de celebració del XXV aniversari de la penya barcelonista de Binissalem, amb un sopar de companyonia.

Llegeix més...

Socis de la P. B. Els Tamarells varen anar a Londres.

 La passada setmana dos socis nostres, Pedro i Tomeu Galmés, es desplaçaren a Londres per a donar suport al Barça en el segon partit de la lligueta de la Champions League.

Llegeix més...

La P. B. de Menorca va assistir al partit contra el Bilbao.

El cap de setmana passat una quinzena de socis de la nostra Penya Barcelonista Menorca, varen assistir al partit que jugaran el Barça i l’Athètic Club de Bilbao.

Llegeix més...

Èxit del torneig solidari “Villa de Peguera”.

Organitzat per la P. B. de Peguera, es va celebrar entre el dissabte 22 i diumenge 23 la VI edició del torneig de categoria alevins “Villa de Peguera”, la recaptació d’un sorteig anava destinada al nin Mario que pateix el Sindrome de Wilson Turner.

Llegeix més...

La P.B. de Menorca assistirà al Barça – Ath. de bilbao.

Aquest cap de setmana la P.B. de Menorca,  ha organitzat un viatge a Barcelona per tal d’assistir al partit entre el F. C. BARCELONA – ATH. CLUB BILBAO, una vintena de socis partiran dissabte mati i pernoctaran a Barcelona.  

Llegeix més...

1ª CURSA – CAMINADA SOLIDÀRIA A CAS CONCOS

 La PB Els Tamarells col·labora amb la 1ª Cursa Caminada Solidària Sant Nicolau que tindrà lloc aquest diumenge dia 16 en el Camp d’Esports Es Cavaller de Cas Concos a partir de les 10 hores.

Llegeix més...

Presentat el torneig Alevins organitzat per a P. B. de Peguera.

Ahir dilluns a les set i mitja del vespre, va ser presentat una nova edició del torneig d’Alevins que organitza la P. B. de Peguera, aquesta es la Sisena edició.

Llegeix més...

Actes penyes i activitats F. C. Barcelona.

A continuació podeu consultar els actes de les penyes i les activitats de totes les seccions del nostre equip del dia d’avui fins día 30 d’agost.

Llegeix més...

Jornada de portes obertes a la P. B. Els Tamarells

 Amb motiu de les festes de Sant Agustí des de avui dia 24 i dilluns dia 27 ampliarem el nostre horari d’atenció amb una jornada de portes obertes en la nostra seu.

Llegeix més...

La P.B. de Muro assistí al Gamper.

  lo La gran penya barcelonista de Muro, va estar present al trofeu Gamper jugat el passat dia 15, al Camp Nou, fins a 21 socis varen gaudir del partit i de la victòria del nostre equip.

Llegeix més...

Toneig de les festes de la Mare de Déu de Campos.

    El passat dilluns va tenir lloc en el Camp Municipal de Campos, l’onzena edició del Torneig Interpenyes Festes de la Mare de Déu d’Agost, on hi participaren la Penya Madridista de Campos, la Penya Mallorquinista Es Vici i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells.

Llegeix més...

El passat dissabte la P. B. Ciutadella va celebrar el seu aniversari.

Dissabte passat, 11 d’agost , la penya barcelonista ciutadella va celebrar el seu trenta-i-quatre aniversari al club nàutic de Ciutadella amb la presencia del vicepresident primer del barça, Jordi Cardoner i el mític Miquel Àngel Nadal.També varem comptar amb la presència del ara entrenador ciutadellenc destinat a l’escola del Barça a Japó, Nan Moll.

Llegeix més...

Avui sopar de la P.B. Ciutadella

El dissabte vinent, dia 11 la P. B. Ciutadella, celebrarà amb un sopar el seu XXXIV aniversari de la seva fundació, amb l’acte està previst l’assistència de Jordi Cardoner, Miquel Àngel Nadal i del president de la federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears Oscar Escoda.

Llegeix més...

Campus de la P. B. de Porreres.

El pròxim dissabte la P. B. de Porreres, durà a terme un campus per nins i nines nascuts entre els anys 2016 i 2018, al Camp Muicipal de Ses Forques, demà dia nou, darrera dia per fer la corresponent inscripció.

Llegeix més...

Èxit del torneig de penals de la P. B. Paguera.

  Amb motiu de les festes patronals de Peguera (Calvià), la P. B. Peguera va organitzar per primer cop la “Batalla de Penals” Si varen inscriure un total de 80 nins, els quals foren distribuïts en 24 equips de 2 jugadors de camp i un porter, cadascun d’ells.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Manacor

El passat dia 8 de juliol, la P.B. de Manacor va celebrar, com cada any, el sopar a la fresca al carrer Ciutat de Manacor, davant Can Lliro.

Llegeix més...

Partit amb motiu de les festes de Sant Jaume.

   El pasat dia 26 d’aquest mes va tenir lloc en el Municipal de Santanyí, el partit commemoratiu de les festes de Sant Jaume, entre socis santanyiners de la penya; en la modalitat de futbol-7 l’equip dels Amics de Miquel Vadell davant l’equip dels Amics de Martí Losa.

Llegeix més...

Un soci de la penya d’Alcúdia, inaugura una exposició.

  El soci de la P. B. de Alcúdia, i amb motiu de les festes patronals en honor de Sant Jaume, Vicenç Ochoa, va inaugurar el passat divendres una exposició.

Llegeix més...

Demà sopar de la P.B. Els Tamarells

Demà divendres dia 27, la penya Els Tamarells, farà dos actes a Santanyi.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells proposa el nom de Mariona Caldentey pel camp de futbol

A l’acte celebrat el dilluns dia 9 de Juny, per la P. B. Els Tamarells,a la seva seu social, el president de la penya va anunciar que demanarien a l’ajuntament de Felanitx, que se incorpores el nom de Mariona Caldentey, al camp Es Torrento de la localitat.

Llegeix més...

Album de fotos de l’acte de la P. B. Els Tamarells.

L’acte que va celebrar la P. B.Els Tamarells el passat dilluns a la seu seu “Els Mallorquins del Barça”, va se tot un èxit a continuació teniu l’album de fotos del mateix.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells reunirà els mallorquins del F.C. Barcelona.

El pròxim dilluns dia 9 de juliol, hi ha la seu de la P. B. Els Tamarells, a les vuit i mitja del vespre, és reuniran els jugadors i jugadores mallorquins, que juguen al nostre estimat club.

Llegeix més...

Presentació del llibre de Jorge Gonzalez de Matauco a la P. B. Els Tamarell.

El passat dijous, dia 28,  va tenir lloc a la seu de la nostra penya,  la presentació del llibre “Por el Camino Primitivo”

Llegeix més...

Sopar a la fresca i solidari de la P. B. de Porreres.

La P. B. de Porreres, com cada any celebrarà, demà divendres, el tradicional sopar a la fresca. Aquest any, serà solidari, recaptarem fons per l’associació ASPANOB (associació de pares i mares amb càncer).

Llegeix més...

Dijous día 28 presentació del llibre “Por el camino Primitivo”

Dijous vinent día 28, a partir de les vuit i quart del vespre i a la seu social de la P. B. Els Tamarells, és presentarà el llibre “Por el camino Primitivo” de Jorge González de Matauco.

Llegeix més...

Horari d’atenció de la P. B. Els Tamarells

La P. B. Els Tamarells comunica el nou horari d’atenció als seus socis i els interessats han rebre informació de la penya.     A partir de demà dia 18, i tots els dilluns i divendres, de les 19h. a les 20h.30′ tindrem oberta la nostra seu (carrer Horts, 50 de Felanitx). La podreu visitar, fer

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Menorca

El passat dissabte dia nou la P. B. de Menorca, va celebrar un sopar gratuït pels socis i amb un preu de cinc euros pels nos social, el sopar es va dur a terme al local de l’Associació de Veïnats Llumessanes.

Llegeix més...

Junta ordinaria de la P. B. de Menorca.

El passat dia 11 de maig, la P. B. de Menorca, va celebrar a la seva seu social de Maó, la seva junta General Ordinària.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada la P. B.Marc Ramón.

El dissabte dia 16, la P. B. Marc Ramon de Lloseta, celebrarà el seu sopar de fi de temporada 17/18.

Llegeix més...

Assemblea i presentació de la nova junta de la P. B. Els Tamarells.

El passat dia 4 de juny la P. B. Els Tamarells de Felanitx,  va celebrar una assemblea extraordinària de socis i es va proclamar la nova junta directiva, que serà presidida per l’anterior president Sebastià Oliver.

Llegeix més...

Sopar fi de temporada de la P. B. de Sa Pobla.

Divendres dia 8 de Juny, la P. B. de Sa Pobla, celebrarà el seu sopar de fi de temporada i homenatge a Iniesta.

Llegeix més...

Dinar de celebració de la P. B. de Pollença.

Dissabte dia 26, a partir de l’una i mitja la P. B. de Pollença celebrarà la consecució de la lliga i copa per part del Barça, es farà u dinar al poliesportiu municipal, el preu del menú es de 20 Euros, i consisteix amb picada, arrós brut, postre, cervesa, vi, aigua, cafè i “xupet”.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Muro

El pròxim dissabte la P. B. de Muro, organitza un sopar per celebrar la consecució de la lliga i copa per part del Barça, el sopar començarà a les vuit i mitja del vespre al local social de la penya Cosca Club.

Llegeix més...

Dinar de germanor de la P. B. de Ferreries.

  Dissabte dia 26 de Maig, la P. B. de Ferreries, celebrarà una pellada culé, serà la sisena edició, i es dura a terme a Cala Galdana.

Llegeix més...

La P. B. els Tamarells va celebrar la seva assemblea general.

Amb assistència d’una quarantena de socis va tenir lloc en la nostra seu l’assemblea anual de socis.

Llegeix més...

Diada de la escola de futbol de la P. B. de Maria de la Salut

El passat diumenge dia 29 d’Abril, l’escola municipal de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut ha organitzat una diada de futbet on han participat uns 150 nins dels pobles de Petra, Porreres, Vilafranca, Algaida, Ariany, Montuïri, Sineu, Sant Jordi i Maria de la Salut.

Llegeix més...

Pantalla gegant per la final de la P. B. de Ciutadella.

Demà dissabte dia 21 d’Abril a les 20:30h al Teatre des Casino 17 de Gener , la P. B. de Ciutadella ha organitzat amb una pantalla gegant la transmissió de la FINAL DE LA COPA DEL REI 2018 entre el F.C.Barcelona i el Sevilla C.F. al Wanda Metropolitano de Madrid, la cual podrà se seguida pels seus socis i simpatizants.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera convida als seus socis i simpatitzants del Barça a la final.

Amb motiu de la final de copa del rei, de dia 21 d’Abril, la P. B. de Peguera, convida als seus socis simpatitzants del Barça, a assistir al casal de Peguera, per poder gaudir del partit, hi haurà un refrigeri per tots els assistents.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells amb la cursa per muntanya Felanitxtrem.

La quarta edició d’aquesta prova ha batut el rècord d’inscripcions, 400 corredors inscrits, i de participació, 376 a la línia de sortida.

Llegeix més...

Membre de la P. B. de Ferreries varen assistir al partit contra el Leganes.

Un total de 37 socis de la P. B. de Ferrreries, es varen desplaçar aquest passat cap de setmana a Barcelona, per assistir al partit de lliga entre el F. C. Barcelona i el Leganes.

Llegeix més...

Avui assemblea ordinària de la P. B. d’Alaior.

La P. B. d’Alaior avui vespre, dia 27, celebrarà la seva assemblea ordinària, on és debatre i es posarà a votació l’estat de comptes de l’any 2017, l’incorporació de membres a la junta directiva, i altres temes d’interès de la Penya.    

Llegeix més...

La P. B. de Ciutadella dona, suport, a l’equip femení de voleibol del Barça.

  El passat dissabte a Ciutadella, l’equip femeni de voleibol del F. C. Barcelona, va visitar Ciutadella per jugar  un partit de la lliga Iberdrola, contra l’equip local l’Avarca de Menorca.

Llegeix més...

Calçotada de la P. B. d’alaior a la fira del camp de la localitat.

El passat cap de setmana, la Penya Barcelonista d’Alaior va participar de la Fira del Camp, que es portà a terme al municipi d’Alaior.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells celebrà el seu quinze aniversari i inaugura la nova seu social.

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de Març, la P. B. Els Tamarells, va celebrar distints actes per commemorar el seu quinze aniversari i inaugurar la seva nova se social.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Pollença.

El passat 2 de març, la Penya Blaugrana de Pollença, va fer un sopar pel repartiment de les entrades de la Final de Copa. Va assistir a l’acte el president de la Federació de Penyes, Òscar Escoda.

Llegeix més...

Sopar de matances, celebració i celebració de la classificació.

La P. B. de Formentera va organitzar el seu tradicional sopar de germanor, en el Blue Bar a les Playas de Migjorn.

Llegeix més...

Diumenge inauguració de la nova seu de la P. B. Els Tamarells.

El pròxim diumenge dia 18, la P. B. Els Tamarells de Felanitx, inaugurarà la seva nova seu, amb tot, una serià d’actes, que culminaren amb un dinar de germanor.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells reuneix més de cent vint socis.

La tercera edició de la calçotada popular que va celebrar la P. B. Els Tamarells, el passat dissabte dia 3 va reunir més de cent vint socis davant la seu de la penya.

Llegeix més...

Inaugurada la penya barcelonista de Santa Maria.

Diumenge dia 25 de Febrer va ser inaugurada la nova penya barcelonista de les nostres Illes la P. B. de Santa Maria, amb l’assistència del president de la Federació Òscar Escoda i en representació del Barça l’exjugador Joan Josep Estella.

Llegeix més...

El viatge de la P. B. de Peguera a Barcelona

Amb motiu del partit entre el Barça i el Girona, la penya barcelonista de Peguera, va organitzar un viatge a Barcelona per assistir en aquest partit.

Llegeix més...

Assemblea de la P. B. de Ciutadella.

Las Penya Barcelonista de Ciutadella el passat divendres dia 16 de Febrer va celebrar la seva assemblea general.

Llegeix més...

Calçotada solidari de les penyes de Sóller i Els Tamarells.

Aquest pròxim cap de setmana, les penyes de Els Tamarells i de Sóller, cada una d’elles celebrarà una calçotada, una dissabte dia 3 la de Els Tamarells i l’altre diumenge dia 4 la de Sóller.

Llegeix més...

Fogueró de la P. B. de Pollença.

El passat 17 de febrer, després de la victòria per 0 a 2 davant l’Eibar, va tenir lloc l’anual fogueró de la Penya Blaugrana de Pollença. Del qual uns 100 socis varen ser presents. Vàrem comptar amb la presència del grup Camp de l’Oca, del qual gaudirem cançons típiques de Sant Antoni. Al final va averi  diversos sorteigs.

Llegeix més...

Diumenge inauguració de la P. B. de Santa Maria.

Diumenge dia 25 tendrà lloc la inauguració de la nova penya barcelonista de Santa Maria.

Llegeix més...

Demà assemblea anual de la P.B. de Porreres

Demà dia 19 la P. B. de Porreres, celebrarà la seva Assemblea General Ordinària , a la seva seu social Sa Fonda, del carrer Bisbe Campis, 6 de Porreres.

Llegeix més...

Tres penyes de Mallorca al Barça – Girona.

Amb motiu del partit de lliga de dissabte dia 24, entre el Barça i el Girona, tres penyes de Mallorca, coincidiran a la Ciutat Comtal, la de Peguera, la de Porreres i la de Pòrtol.

Llegeix més...

Torrada de la P. B. de Pollença.

La P. B. de Pollença, organitza demà dissabte dia 24, el seu tradicional fogueró, serà un dissabte ple de festa, a les quatre i quart es podrà gaudir del partit entre l’Eibar i el Barça, per seguidament comença amb la festa.

Llegeix més...

Assemblea general de la P. B. de Ferreries.

El passat dia 26 de Gener, la P. B. de Ferreries va celebrar la seva assemblea anual, amb sa presència d’una trentena de socis.

Llegeix més...

Torrada de Sant Sebatià de la P. B. de Sa Indioteria.

Ahir dia 19 de Gener la Penya Blaugrana Sa Indioteria va celebrar a la seva seu del Bar Restaurant Es Llogaret la tradicional torrada de Sant Sebastià.

Llegeix més...

Acomidament de l’Any de la P. B. Els Tamarells

Amb la presència del jugador d’Handbol del F. C. Barcelona i soci d’honor 1.200 de la P. B. Els Tamarells, Pere Vaquer, aquesta va fer un dinar d’acomiadament de l’any.

Llegeix més...

Xocolatada de la P. B. de Peguera amb motiu de la colcada dels Reis.

Com fa una seria d’anys la P. B. de Peguera, ha col·laborat en l’organització de la colcada dels reis de Peguera, amb una xocolatada amb ensaïmades.

Llegeix més...

El III tercer memorial Francesc Sola fou per P. B. de Peguera.

Organitzat per la P. B. Els Tamarells, va tenir lloc al camp de futbol d’Es Torrrento, la III edició de futbol 7 memorial Francesc Sola, en la participació de la penya anfitriona, la de Pollença i la de Peguera.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells torneigs entre penyes i dinar per acomiadar l’any.

Acabam l’any amb doble cita pels nostres socis, la primera dissabte dia 30 a les 11 hores en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb el triangular interpenyes de futbol-7 Memorial Francesc Sola, on hi participaran les penyes barcelonistes de Pollença, Peguera i Els Tamarells, serà fins a les 13h.15’. I a les 14 hores

Llegeix més...

Recollida de joguines de la P. B. de Pòrtol

Un any més la P. B. de Pòrtol, durant els dies 29, 30 i 31 de Desembre, farà una recollida de joguines per entregar als nins més necessitats a través de Càritas, tots els que vulgui fer la seva aportació la podem fer al Cafè Can Jaume de Pòrtol, o a la seu de la nostra

Llegeix més...

Felicitació de la P. B. Els Tamarells

La junta directiva, en nom dels nostres 1.176 socis, vos desitja a tots passeu unes festes de Nadal on no hi manquin la pau, la salut i la felicitat. Que el 2018 vengui carregat de bons propòsits, i que els vostres somnis es converteixin en èxits. Per part nostra ens conformarem en seguir gaudint fent

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells té quatre llocs per gaudir del partit d’avui

Avui el nostre Barça té la gran oportunitat de fer un pas important cap al títol de Lliga, una victòria del FC Barcelona en el Santiago Bernabeu seria determinant per augmentar l’avantatge respecte a l’etern rival. 

Llegeix més...

Felicitació de la P.B. de Ferreries.

Llegeix més...

Felicitació de la P. B. de Ciutadella

Llegeix més...

Recollida d’aliments pel Casal Solidari de Pòrtol.

La P. B. de Pòrtol, i amb motiu del partit entre el Reial Madrid i el Barça del pròxim dia 23, una recollida d’aliments per fer entrega al Casal Solidari de Pòrtol.

Llegeix més...

Èxit Rotund de la trail solidària.

Fins a 5.940 euros va aconseguir recaptar la P. B. Els Tamarells amb la seva trail solidària a favor d’ASPANOB.

Llegeix més...

Sopar de Nadal de la P. B . Sa Indioteria

Ahir diumenge 10 de desembre la Penya Blaugrana Sa Indioteria va celebrar el seu tradicional dinar de Nadal amb l’assistència d’una vintena del seus socis a la Casa Gallega del c/ Aragó de Palma.

Llegeix més...

Nova directiva de la P. B. Miquel Angel Nadal.

La P. B. Miquel Angel Nadal, de Porto-Cristo, ha elegit nova junta directiva que ha quedat formada així.

Llegeix més...

Diumenge tots al costat dels nins que pateixen càncer.

La P. B.  Els Tamarells organitza la IV Trail Solidària, en aquesta edició lluitarem al costat d’Aspanob.

Llegeix més...

Las P. B. de Binissalem va participar a la Fira de l’educació

L’adhesió de Binissalem a l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (A.I.C.E.) el 26 de juny de 2016 suposa l’inici del compromís per part del Govern local i la ciutadania de Binissalem a promoure i complir els principis estipulats al full de ruta de la Carta de Ciutats Educadores.

Llegeix més...

Acta solidari de la P. B. Binissalem.

Demà diumenge dia 3, organitzat per la P. B. de Binissalem i amb motiu de la celebració de la Fira de l’educació, de les deu del matí fins a les dotze del migdia es durà a terme la activitat Futbol amb els ulls tapats.    

Llegeix més...

La Penya Marc Ramón de Lloseta viatge a Barcelona

Amb motiu del partit de lliga, entre el F. C. Barcelona i el Celta de Vigo, vint penyistes de la Penya Marc Ramon de Lloseta, viatjaran la Ciutat Comtal per poder gaudir del partit.

Llegeix més...

Aquest dimecres sopar a Llucmajor i sortetjos.  

Aprofitant el partit de “Champions” entre la Juventus de Torino i el F. C. Barcelona la P. B. Els Tamerells per dimecres dia 22 farà un sopar a Llucmajor, concretament al Bar Sport, de la plaça d’Espanya de la localitat.

Llegeix més...

Demà sopar de la P. B. Porreres.

  Amb motiu del seu trenta-tres aniversari la P. B. de Porrers, celebrarà un sopar de germanor entre els seus socis i simpatitzants.

Llegeix més...

La P. B. de Pollença farà un sopar de socis.

La P. B. de Pollença, demà divendres en el poliesportiu i a partir de les nou i mitja del vespre, durà a terme un sopar entre els seus socis i simpatitzants per tal de conviure unes hores tots plegats.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells a Eivissa.

    Amb motiu de la celebració de l’assemblea general ordinària de la federació, els components de la P. B. Els Tamarells, varen aprofitar el cap de setmana per visitar distints indrets de la Pitiüsa Major.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells felicita a Pere Vaquer.

La P. B. Els Tamarells vol felicitar a Pere Vaquer el felanitxer que va debutar amb el primer equip d’handbol del Barça.

Llegeix més...

Avui la P. B. de Santa Eulària des Riu celebra el seu XXV aniversari

Amb una seria d’actes la P. B. de Santa Eulària del Riu, celebrarà avui el seu vint-i-cinquè aniversari, amb la presència d’una representació del F. C. Barcelona, així com del president de la nostra federació.

Llegeix més...

Cap de setmana de la P. B. Els Tamarells a Barcelona

La nostra penya va organitzar els dies 3, 4 i 5 de novembre, una expedició a Barcelona amb la participació d’una trentena de socis, que va ser molt profitós.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells a Barcelona.

Aquest cap de setmana la PB Els Tamarells organitza una expedició a Barcelona, composta per una trentena de socis, en la que assistirà a varis partits de les diferents seccions del nostre club.

Llegeix més...

Entrega de la samarreta de signada per Messi.

La penya barcelonista de Menorca, va fer entrega el passat dia 25 d’aquest mes de la samarreta signada per Messi, que va servir per recaptar fons a benefici de la travessa de Martí Riera, del passat quatre de juliol entre Menorca i Mallorca, total 37 quilòmetres.

Llegeix més...

El programa per avui de l’aniversari de la P. B. de Llubí.

Aquest és el programa dels actes prevists per avui de la P. B. de Llubí, amb motiu del seu XXV aniversari.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells amb la lluita contra el càncer.

    Per tercer any consecutiu la nostra entitat va voler estar al costat del concert solidari en benefici de l’Associació Balear de Lluita contra el Càncer, que organitza a Cas Concos el cantant, i company nostre, Guillem Monserrat.

Llegeix més...

La P. B. Llubí celebrarà el seu XXV aniversari.

El pròxim dia 20 d’aquest mes d’octubre la P. B. de Llubí, celebrarà el seu XXV aniversari amb un sopar, els interessats amb assistir en aquest acte, tenen de temps fins al dia 17 d’aquest mes d’octubre.

Llegeix més...

Sopar amb el socis de Ses Salines

El passat dia 27 la P. B. Els Tamarells va celebrar un sopar a Ses Salines amb motiu del partit entre l’Sporting de Lisboa i el Barça de la lliga de Champions.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells organitza un sopar a Ses Salines.

La P. B. Els Tamarells, coincidint amb el partit de la lliga de campions entre l’Sporting de Lisboa i el F. C. Barcelona, ha organitzat un sopar, entre els seus socis.

Llegeix més...

Sopar amb socis de Campos de la P. B. Els Tamarells.

  El passat dimarts dia 12, la penya barcelonista Els Tamarells, va celebrar un sopar amb els seu socis de Campos.

Llegeix més...

El Mallorca aleví campió del torneig organitzat per la P. B. de Peguera.

  El torneig d’Alevins organitzat per la P. B. de Peguera i la nostra Federació, per recaptar fons destinats a la construcció d’un Hospital pediàtric a Barcelona, per la lluita contra el càncer, fou guanyat pel Reial Mallorca.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells guanya el trofeu de Cas Concos.

La nostra penya va sumar un nou èxit esportiu, després de les victòries a Santanyí, Campos i Felanitx. En aquesta ocasió fou en la modalitat de futbol-sala en la pista poliesportiva d’Es Cavaller. 

Llegeix més...

Demà divendres torneig de la P. B. Els Tamarells.

Demà divendres, dia 15, a les vuit i mitja del vespre, tindrà lloc en el camp de futbol Es Cavaller de Cas Concos un triangular entre penyes en la modalitat de futbol-sala, amb la participació de les penyes Madridista Fusion Cafè, Mallorquinista Es Cassino i la P. B. Els Tamarells.

Llegeix més...

Nova directiva de la P. B. de Muro.

La Gran Penya Barcelonista de Muró, té una nova directiva i aquest són els seus components i càrrecs.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells guanya la diada entre penyes de les festes de Sant Agusti

Amb motiu de les festes de Sant Agustí, a Felanitx, es va jugar la quinzena edició de la diada entre penyes, els partits es varen jugar al camp de futbol “Es Torrento“.

Llegeix més...

La P. B. de Santa Eulàlia fou rebuda pel Barça juvenil A.

  Amb motiu de la visita del Barça juvenil a Santa Eulàlia, per jugar el seu partit de lliga de Divisió d’Honor una representació de la P. B. de Santa Eulàlia, encapçalada pel seu president fou rebuda per l’expedició blaugrana.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells organitza per demà un sopar a Campos.

Amb motiu de la lliga de campions la P.B. Els Tamarells ha organitzat un sopar, demà, a Campos pels socis, i en el transcurs del qual hi haurà distints sorteigs.

Llegeix més...

Manel Fuentes és recorda de la seva visita a la P. B. Ciutadella.

Manel Fuentes, ha tornat visita Menorca per fer un concert el passat dia devuit a Es Mercadal, dedicat a THE BOSS. El record de la seva visita per celebrar els 25 anys de la P.B. de Ciutadella, l’any 2009, va fer que trucàs al president Xarli Gener i recorda aquells dies que fou convidat per la festa del vint-i-cinc aniversari de la

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells campiona del torneig de Campos.

Amb motiu de les festes patronals de Campos, és jugar un torneig quadrangular de futbol, entre la P. B. Els Tamarells, La Penya Mallorquinista Es Vici, La Penya Madridista de Campos i un equip de Sa Ràpita.

Llegeix més...

Nova junta directiva de la P. B, de Porreres.

El passat mes de juny, és celebrar l’assemblea general anual de la P. B. de Porreres, així com l’elecció de la nova junta directiva, la qual va quedar constituïda amb els següents càrrecs.

Llegeix més...

Actes de la P.B. de Porreres per les festes de Sant Roc.

  Amb motiu de les festes patronals de Porreres, amb honor de Sant Roc, patró de la Vila, la P. B. de Porreres, ha organitzat tes actes, dos els divendres dia onze d’agost i l’altre el dia tretze d’agost amb el qual col·laborarà.

Llegeix més...

Cap de setmana blaugrana a Santanyí

Gran resposta dels seguidors del Barça, als actes organitzats per la P. B. Els Tamarells a Santanyí, amb motiu de les festes patronals de Sant Jaume.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera organitza la Vª edició del torneig Vila de Peguera.

Durant els dies 16 i 27 de setembre, en el camp municipal de Peguera i organitzat per la P. B. de la localitat, se celebrarà la cinquena edició del torneig de futbol vuit d’alevins “Vila de Peguera 2017″.

Llegeix més...

Miquel Ferrer pregone de les festes d’Alcúdia.

El soci de la penya d’Alcúdia, i durant onze anys, batle del poble, Miquel Ferrer, ha estat el pregone de les festes de Sant Jaume que comencen aquests dies, és el tercer any consecutiu de la Penya i el Barça, es pregone del poble.

Llegeix més...

Cap de setmana barcelonista a Santanyí.

Amb motiu de les festes de Sant Jaume, aquest cap de setmana la P. B. els Tamarells organitza dos actes a Santanyí.

Llegeix més...

La P. B. Marc Ramon de Lloseta, també va fer el sopar de fi de temporada.

El passat divendres 7, la P.B. Marc Ramon de Lloseta va celebrar el sopar de Final de Temporada amb més de 100 assistents, entre socis i no socis. L’ambient va ser fabulós, on la seu de la Penya, Bar Sa Taverneta, va gaudir d’una gran torrada.

Llegeix més...

Gran participació al sopar de la P. B. de Manacor.

  El sopar a la fresca que va celebrar la P. B. de Manacor, va tenir una gran participació tant de socis com de participants.

Llegeix més...

Carles Naval a la P. B. de Ciutadella.

  Amb motiu del seu trenta aniversari, la P. B. de Ciutadella va rebre el Delegat del primer equip del Barça, Carles Naval, que curiosament recentment ha rebut un  homenatge pels seus trenta anys de delegat.

Llegeix més...

Trenta-tres anys de la P. B. de Ciutadella

  El pròxim dia 8 de Juliol, la P. B. de Ciutadella, celebrarà una festa per commemorar el trenta-tres aniversari de la seva fundació. El sopar d’aniversari començarà a les nou del vespre al Moli des Comte de Ciutadella, amb sortejos d’entrades pel Barça-Reial Madrid.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P. B. Marc Ramón.

  La P. B. Marc Ramon de Lloseta, el pròxim dia 7 de Juliol farà el seu sopar de fi de temporada, els tiquets es poden comprar al local social de la penya Bar Sa Taverneta.

Llegeix més...

Dinar de fi de temporada de la P. B. Sa Indioteria.

El dissabte passat, dia 24 de juny, vàrem celebrar al Bar Restaurant Es Llogaret, el nostre dinar de final de temporada 2016-17, al qual varen venir una vintena dels nostres socis més fidels i habituals.

Llegeix més...

Doble felicitació per Mariona Caldentey de la P. B. Els Tamarells.

La sòcia de la P. B. Els Tamarells i jugadora del F. C. Barcelona, Mariona Caldentey el seu segon títol com a jugadora del F. C. Barcelona, i la cinquena Copa de la Reina del Barça, a la final es varen imposar a l’Atlètic de Madrid, vigent campió de lliga per 4-1. El primer títol aconseguit per Mariona fou la lliga 2014/2015.

Llegeix més...

Donatiu de la P. B. de Menorca.

El passat dia 23 la P. B. de Menorca, i amb motiu de la visita del nedador d’aigües obertes Martí Riera Riera, li va fer entrega sis-cents, euros.

Llegeix més...

Dinar de fi de temporada de la P. B. de Binissalem

El passat dissabte 10 de juny, va tenir lloc el dinar  de final de temporada de la penya barcelonista Binissalem,  el dinar es celebrà en l’aparcament de l’escola graduada a Binissalem, el menú constà d’un arròs brut, al dinar assistiren cent setanta persones.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P. B. de Sa Pobla.

El passat divendres dia setze la P. B. de Sa Pobla, va celebrar el seu sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Sopar i assemblea de la P. B. de Porreres.

La Penya Barcelonista de Porreres, el proper divendres dia 16 de juny a les 21:00, i davant la seva seu social al Carrer Bisbe Campins,6 de Porreres, farà l’ acte de fi de temporada .

Llegeix més...

Els socis de la P. B. Els Tamarells i la seva estada a la fina.

La P. B. Els Tamarells fou una de les penyes més nombroses de les presents en la final de Copa a Madrid aquest passat cap de setmana.

Llegeix més...

Demà assemblea de la P. B. Els Tamarells.

Demà dijous la P. B. Els Tamarells celebrarà la seva assemblea general ordinària, la primera convocatòria a les vuit del vespre i la segona a les vuit i mitja.

Llegeix més...

La P. B. de Maria celebrà el XXV aniversari de la primera “Champions”.

  Amb un torneig triangular entre alevins i benjamins que jugaren al poliesportiu de la localitat, els jugadors del F. C. Maria de la Salut i l’eqip angles del MackwoetheSt. Francis de la ciutat de Derby va celebrar el XXV aniversari de la primera “Champions” del Barça.

Llegeix més...

Pantalla gegant de la P. B. de Peguera.

Dissabte vinent, a partir de les nou del vespre i amb motiu de la final de copa del Rei, la Penya Barcelonista de Peguera (Calvià), instal·larà una pantalla gegant per poder seguir el partit.

Llegeix més...

Paellada de la P. B. Ferreries.

La P. B. de Ferreries, organitza per dia 27 d’aquest mes i dia de la final de Copa entre el Barça i l’Alabès, la seva cinquena paellada culer.

Llegeix més...

Triangular de la P. B. de Maria.

    La P. B. de Maria de Salut, organitza el primer torneig internacional diumenge dia 21 a partir de les onze i mitja del matí.

Llegeix més...

Un any més la P. B. de Pòrtol va fer poble.

A la fira d’entitats que organitza l’AA.VV. La Pua i l’Agrupament Escolta i Guiatge Soca-Arrel de Pòrtol, la nostra penya va fer acte de presència per tal de donar a conèixer els valors del nostre club.

Llegeix més...

Demà dia 29 inauguració de la P. B. de Lloseta.

 Demà  dissabte dia 29 tindrà lloc la inauguració oficial de la Penya Barcelonista Marc Ramon de Lloseta. L’acte començarà a les 12 del migdia amb la concentració de penyistes i seguidors en el Bar Sa Taverneta, seu de la penya.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Formentera

Coincidint amb el partit de lliga, entre el Barça i l’Osasuna, la penya barcelonista de Formentera, va celebrar ahir el vespre el sopar del bullit d’ossos de la darrera matança del Porc blanc.

Llegeix més...

Sopar i sorteigs de la P. B. Els Tamarells

La passada setmana la penya Els Tamarells, va celebrar un sopar amb socis a Porto Colom, indret on la nostra entitat va donar les primeres passes. L’acte va tenir lloc a Sa Cova dels Ases i hi assistiren una vintena de socis.

Llegeix més...

Sorteig solidari de la P. B. de Menorca.

La P. B. de Menorca, sortejarà una samarreta signada per Leo Messí, per recaptar fons i ajudar al menorqui Martí Riera.

Llegeix més...

Inauguració oficial de la P. B. de Lloseta.

Dia 29 d’Abril sé, inaugurarà, de manera oficial la P. B. de Lloseta, amb aquest motiu la penya convida a un representant de cadascuna de les penyes de les nostres illes.

Llegeix més...

Demà dijous sopar de la P. B. El Tamarells.

Amb motiu de ver arribar als mil cent socis, la P. B. Els Tamarells, demà dijous dia 2o organitza un sopar a Porto Colom.

Llegeix més...

Socis de la P. B. Els Tamarells a Torino

    Dos socis de la P. B. Els Tamarells, varen assistir al partit en directa de quarts de finals de la Champions entre el Barça i la Juventus.

Llegeix més...

La III Felanitx trem ha omplert totes les places.

Organitzat per la P. B. Els Tamarells conjuntament amb el Club Sa Milana, demà dijous tendrà lloc la III Felanitx trem, amb un total de 350 inscrits màxim permès.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells de dol.

La P,. B. Els Tamarells, en poc tems ha perdut dos dels seus socis, un de Felanitx i l’altra de Palma.

Llegeix més...

Julio Alberto va visitar la P. B. de Pollença.

  El que va ser gran jugador del Barça, Julio Alberto, va visitar el passat dia 23 la seu de la P. B. de Pollença.

Llegeix més...

Julio Alberto a la P.B. Sa Indioteria.

    Ahir dimarts dia 21 de març, al vespre, vàrem tenir el plaer i l’honor de compartir taula i conversa amb el gran Julio Alberto Moreno Casas, més conegut com a Julio Alberto.

Llegeix més...

La P. B. de Formentera, replega més d’un centenar de persones.

  La festa del porc blanc que organitza la P. B. de Formentera, un any més va ser un èxit total augmentat la participació del passat any.

Llegeix més...

Matances de la P. B. de Formentera.

  Demà dissabte dia 18, la P. B. de Formentera, celebrarà la sé a tradicional “Sa Matança des porc blanc”, la festa acabarà amb un arròs de matances a les dues i mitja del migdia.

Llegeix més...

Nova ubicació de la torrada de Sa Pobla.

  La torrada organitzada per la P.B. de Sa Pobla per divendres dia 31, tendrà lloc a Ca Cirera Prim, a causa de la celebració de la XVII d’oportunitats que és dura a terme a la Plaça Major.

Llegeix més...

Torrada popular de la P. B. Sa Pobla.

  La Penya Barcelonista de Sa Pobla, ha organitzat pel pròxim dia 31 de Març una torrada popular, aquest tendrà lloc a la plaça del poble.

Llegeix més...

Calçotada de la P. B. de Sóller.

  Amb col·laboració de Sóller solidaria, diumenge dia 12 és va celebrar la calçotada solidaria de la P. B. de Sóller.

Llegeix més...

Nou èxit de la calçotada popular de la P. B. Els Tamarells

La calçotada popular organitzada per la P. B. Els Tamarells, el passat dissabte dia 4, va congregar a més de 150 persones.

Llegeix més...

La P. B. de Menorca, també va ser a veure el partit contra el Celta.

  Al igual que la P. B. de Ferrereis, la P. B. de Menorca, va assistir el passat dissabte, dia 4 a Barcelona per veure en directa el partit de futbol entre el Celta de Vigo i el Barcelona.

Llegeix més...

La Penya de Ferreries a Barcelona.

Aquest cap de setmana, un grup de socis (38/39) de la Penya Barcelonista de Ferreries aniran a Barcelona en un acte més, emmarcat dins les celebracions del seu cinquè aniversari de vida.

Llegeix més...

Calçotada solidària de la P. B. de Sóller.

    Organitzat per la P. B. de Sóller, juntament amb la parròquia i l’Ajuntament, el diumenge dia 12 de Març, se celebrarà una calçotada solidària.

Llegeix més...

Calçotada el dia 4 de Març de la P. B. Els Tamarells

Tal com férem l’any passat, enguany tornam a organitzar una calçotada popular, serà el dissabte dia 4 de març a les 13,30 hores davant la nostra seu i el Cafè Can Moix de Felanitx.

Llegeix més...

Viatge de la P. B. de Pollença.

La Penya Blaugrana de Pollença, va realitzar per segon any consecutiu, el viatge a Barcelona per gaudir d’un cap de setmana de barcelonisme.

Llegeix més...

Fogueró de la P. B. de Pollença.

El passat dissabte dia 11 de febrer, després de la victòria per 0 a 6 enfront de l’Alabès, va tenir lloc l’anual fogueró de la Penya Blaugrana Pollença.

Llegeix més...

Sopar amb els socis de la penya a Cas Concos.

  La passada setmana va tenir lloc en el Bar Es Cassino Cas Concos el sopar amb els socis d’aquella localitat, en el que participaren una trentena d’ells.

Llegeix més...

Avui assemblea de la P. B. d’Alcúdia.

Avui al matí a les dotze, la P.B. d’Alcúdia celebrarà la seva assemblea general a la seva seu social, aquesta és l’ordre del dia.

Llegeix més...

Torrada de la P. B. de Pollença.

Demà dissabte la P. B. de Pollença, celebrarà el seu fogueró de Sant Antoni, la festa començarà, a les quatre i quart de l’horabaixa,  amb el partit que jugarà el Alabés i el Barça, corresponent a la jornada de lliga.

Llegeix més...

La P. B. de Menorca organitza un viatge a Barcelona.

Amb motiu de partit de lliga, a jugar entre el Barcelona i el Celta de Vigo, el pròxim dia 4 de Març, la P. B. de Menorca, ha organitzat un viatge a Barcelona.

Llegeix més...

Avui sopar a Cas Concos de la P. B. Els Tamarells.

  Coincidint amb el partit de semifinals de Copa,  F.C.  Barcelona – At. Madrid, a les 21 hores en el Bar Es Cassino de Cas Concos tindrà lloc el sopar amb socis de la P. B.  Els Tamarells.

Llegeix més...

Avui vespre assemblea general de la P. B. de Porreres.

  Avui vespre a la seu social de la P. B. de Porreres, a partir de les vuit en primera convocatòria i a les vuit i mitja en segona, se celebrarà l’assemblea anual amb el següent ordre del dia.

Llegeix més...

Demà assemblea de la P. B. de Sa Pobla.

La Penya Barcelonista Sa Pobla, demà divendres dia 3, a les vuit del vespre en primera convocartoria i a les vuit i mitja en segona celebrarà la seva assembla anual. Amb el següent ordre del dia.

Llegeix més...

Fogueró de la P. B. d’Alcúdia.

  El passat dissabte dia 28, i amb l’assistència d’un centenar de socis, la P. B. d’Alcúdia, va celebrar el seu tradicional fogueró de Sant Antoni, durant el qual també es varen sortejar entre els assistents distints, obsequis, aquí teniu les fotos dels agraciats.

Llegeix més...

Avui vespre, fogueró de la P. B. d’Alcúdia.

  Avui vespre dissabte, a partir de les vuit i mitja del vespre, la P. B. d’Alcúdia, farà el seu fogueró, a la seva seu social Bar Ses Muralles d’Alcúdia.

Llegeix més...

Demà dia 19 sopar de la P. B. Els Tamarells.

Demà dia 19 a les nou menys quart del vespre, i amb motiu del partit de copa entre la Reial Societat i el F. C. Barcelona,  tindrà lloc en el Bar Can Piquer de Santanyí, un sopar de la P. B. Els Tamarells i posterior sorteig de viatges.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells campiona del tercer torneig entre penyes de Felanitx.

   Es Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig entre penyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra P. B.  Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells a la recepció del Barça juvenil.

 Amb motiu de la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del FC Barcelona a Mallorca per a jugar davant el Manacor, el diumenge matí va tenir lloc en el Centre Rafel Nadal una recepció del club a les penyes balears.

Llegeix més...

Cap de setmana amb molta activitat de la P. B. de Peguera.

  Aquest passat cap de setmana, la P. B. de Peguera, ha estat present a tres actes, uns com organitzadors i els altres com a participant.

Llegeix més...

Avui dia 7 II Memorial Francesc Sola.

Avui horabaixa, a partir de les cinc i organitzat per la P. B. Els Tamarellsm, al camp de futbol Es Torrento de Felanitx, es celebrarà la III edició del torneig entre penyes de Nadal, que també serà la segona edició Memorial Francesc Sola.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells campiona del torneig de Cas Concos.

La P. B. Els Tamarells, és ja adjudicar la primera edició del Torneig de Nadal de Cas Concos en la modalitat de futbol sala, organitzat pel Bar Es Cassino i la S.E. Cas Concos. El torneig es va jugar el passat divendres dia 30 a la pista poliesportiva d’Es Cavalle

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol va entregar les joguines a Càritas.

  Un cop acabada la campanya de recollida de joguines, organitzada per la P. B. de Pòrtol, en col·laboració amb l’Associació de Veïnats La Pua de la mateixa localitat, avui dia 3 s’ha fet entrega de tots els regals, donats per la gent de Marratxí a Càritas, una furgoneta plena d’il·lusió.

Llegeix més...

Resum anual de la P. B. Els Tamarells.

  La P. B. Els Tamarell ens ha fet arribar el seu resum anual, de les activitats de l’any 2016., que  és el següent.

Llegeix més...

Avui vespre torneig organitzat per la P. B. Els Tamarell.

Acabam l’any fent esport, aquest divendres dia 30 a les 19,30 hores en la pista poliesportiva de Cas Concos des Cavaller disputarem un triangular de futbol-sala.

Llegeix més...

Campanya solidaria de la P. B. de Pòrtol.

  Un any més la P. B. de Pòrtol, en col·laboració de l’AV. La Pua de la mateixa localitat, durant els dies 29 i 30 d’aquest mes, farà la recollida de joguines per les famílies més desfavorides.

Llegeix més...

Sopar de Nadal de la P. B. de Sa Indioteria.

  El passat diumenge la Penya Blaugrana Sa Indioteria va celebrar el seu tradicional dinar de Nadal, aquest pic al restaurant Can Tronca de Sant Joan.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells va recaptar 3.386 euros a la trail solidaria

La trial solidària per recaptar fons per Alberto i Verónica, hi varen participar unes 400 persones, que no es varen fer por del mal temps.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. de Santa Margalida.

Com molt d’altres penyes la de Santa Margalida va organitzar un dinar amb motiu del partit Barça-Reial Madrid del passat dia 3 de Desembre.

Llegeix més...

Els Tamarella capitilitza aquest cap de setmana la solidaritat a Mallorca.

Aquest diumenge dia 18,  hi ha 40 voluntaris, 250 objectes donats per establiments una previsió de 600 assistents amb un objectiu comú, aconseguir ajudar a Verònica i Alberto.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. de Maria de la Salut

  El passat dissabte dia 3 de Desembre, la P. B. de Maria de la Salut, amb motiu del partit de lliga entre el Barça i el Reial Madrid, va organitzar un dinar pels socis i simpatitzants per després veure el partit.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol a Barcelona

Amb motiu del partit de champions entre el Barça i el Borrusia Monchengaldbach, un grup de socis de la nostra penya varen assistir per gaudir del partit.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Sa Pobla

  La P. B. de Sa Pobla, el pròxim dia 15 de Desembre i al Restaurant Can Cotà, la P. B. de Sa Pobla, celebrarà el seu sopar de Nadal, i farà la presentació de la nova directiva, el preu és de 25 euros.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Pollença.

  Demà divendres la P. B. de Pollença, farà el seu sopar de Nadal, el sopar tendra lloc al Poliesportiu de Pollença, i el preu es de 20 Euros.

Llegeix més...

La nova directiva de la P. B. Sa Pobla.

  Aquesta és la foto de família de la nova directiva de la P. B. Sa Pobla, si feis clic sobre l’escut de la penya podreu veure els noms dels nou càrrecs.  

Llegeix més...

Gran èxit del dinar de la P. B. Marc Ramon de Lloseta.

    Amb motiu del partit entre el Barça i el Màlaga, la P. B. Marc Ramon de Lloseta, va organitzar un dinar, on varen participar més de 60 socis.

Llegeix més...

Josep Pascual guanya les eleccions a Sa Pobla.

  El passat divendres la penya barcelonista de Sa Pobla, va celebrar eleccions, que foren guanyades per l’actual president Josep Pascual, el resultat de les urnes fou de 130 vots a favor de Pascual per 6 a favor de l’altre candidat Onofre Pons Campins.

Llegeix més...

Dinar de Germanor de la P. B. de Lloseta Marc Ramon.

  El pròxim dissabte 19 de novembre, la Penya Barcelonista Marc Ramon de Lloseta celebrarà un dinar de germanor per després veure el partit que enfronta el F. C. Barcelona – Màlaga.

Llegeix més...

Dinar de la P. B. de Pollença.

Amb motiu del partit entre el Barça i el València, la P. B. de Pollença, va celebrar el passat dia 22 d’octubre, un dinar al Poliesportiu Municipal de Pollença.

Llegeix més...

Cincuenta socis es varen concentrar per veure el Manchester-Barça.

Una cinquantena de socis de la P. B. Els Tamarells, es varen reunir per soper i veure el partit entre el Manchester i el Barça, al Bar Sport de Llucmajor.

Llegeix més...

Dinar der la P. B. d’Alcúdia.

  Amb motiu del partit contra el València, del dissabte dia 22 de Novembre, la P. B. d’Alcúdia, va celebrar un dinar de germanor entre els seus socis.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells celebrarà un sopar a Llucmajor.

El pròxim dimarts, dia 1 de Novembre, i amb motiu del partit de champions entre el Mancheter City i el Barça, la P. B. Els Tamarells, farà un sopar al Bar Sport de Llucmajor, el qual començarà a les vuit i mitja del vespre.

Llegeix més...

La P. B. de Porreres celebrarà el seu trenta dotze aniversari.

  La P. B. de Porreres i amb motiu de la celebració del seu trenta dotze aniversari, el pròxim dia 11 de Novembre i a les vuit i mitja del vespre al Santuari de Monti-Sion, tendra lloc un sopar de germanor, amb sortejos de samarretes i viatges pels socis de la penya, La P. B.

Llegeix més...

Eleccions a la presidència de la P. B. de Sa Pobla.

D’acord amb l’aprovat per l’Assemblea General Ordinària del passat 21 d’Octubre, es convoca eleccions a la presidència de la penya, les quals tendran lloc el dia 18 de Novembre al local social. A continuació hi ha les bases i el calendari per la presentació de candidats, que comes natural han de ser socis de la

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, fa segona al torneig de Campos.

Amb motiu de la Fira d’Octubre, es va celebrar a Campos en triangular de futbol-7 entre els equips Veterans Sa Ràpita, Veterans CE Campos i la nostra P. B. Els Tamarells.

Llegeix més...

Taula redona de la P. B. de Llubí.

  Dins els actes del vuitè duatló fira de Sa Mel, que se celebrarà, el pròxim diumenge dia 13 de Novembre a Llubí, el divendres dia 4 tendra lloc una taula redona sobre esport i medicina.

Llegeix més...

Acte de presentació de la Travessa Tramuntana 2016.

Tal com estava previst al passat divendres es va presentar al recinte de Can Pere Ignasi de Campos, la Travessa Tramuntana 2016, organitzada per la nostra penya, juntament amb el club de muntanya Sa Milana i el suport de la Federació Balear de Muntanya.

Llegeix més...

Dissabte, dinar de la P. B. Pollença.

  Dissabte dia, 22 la P. B. de Pollença, organitza un dinar al poliesportiu municipal a les 13,30 amb sortejos d’entrades per anar al Camp Nou, i després gaudir del partit entre el Barça i el València.

Llegeix més...

Demà divendres a Campos presentació de la travessa tramuntana.

Demà divendres a partir de les nou del vespre al recinte de Can Pere Ignasi de Campos, és farà la presentació de la Travessa Tramuntana 2016.

Llegeix més...

La P. B. Peguera, va col·laborar en la Challenge Peguera-Mallorca.

    Per tercer any consecutiu la Penya Barcelonista de Peguera, va estar representada en aquesta prova, convertida amb un dels grans esdeveniments de Mallorca.

Llegeix més...

La P. B. Ciutadella, celebrarà el seu XXXII aniversari.

El pròxim, dissabte, dia 22 d’Octubre, la Penya Barcelonista Ciutadella es disposa a celebrar la festa del nostre XXXII Aniversari. Comptarem amb la presència del Carles Rexach i del Josep Maria Fusté.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells va gaudir d’un extraordinari cap de setmana a Barcelona.

  Aprofitant el partit entre el Barça i el Deportivo de la Corunya, la P. B. Els Tamarells, va organitzar un viatge, per passar el cap de setmana a Barcelona i a més gaudir del partit.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, aquest cap de setmana a Barcelona

      Una cinquantena de socis viatgen avui dissabte a Barcelona, l’expedició organitzada per la penya, és per poder veure, avui mateix el partit contra el Deportivo de la Corunya.

Llegeix més...

Assemblea general de la P. B. Sa Pobla.

La penya Barcelonista Sa Pobla celebrarà el pròxim dia 21 d’octubre, la seva l’assemblea General de Socis a la seu social de la Penya.

Llegeix més...

L’Avi del Barça, rep el carnet de soci d’honor de la P. B. Els Tamarells.

El popular Joan Casals, més conegut dins l’àmbit blaugrana per l’Avi del Barça, va rebre el carnet de soci d’Honor número 900 de la Penya Barcelonista Els Tamarells de Felanitx.

Llegeix més...

Un any més la P. B. Els Tamarells present a les festes de Cas Concos.

  Vuit anys fa que la nostra penya es present al Trofeu Festes de Sant Nicolau de Cas Concos, i en aquesta nova edició, haurem complit els nous anys d’assistència.

Llegeix més...

Èxit del sopar de la P. B. Els Tamarells.

Amb motiu del primer partit de la lliga de Campions, que es va jugar el passat dia 13 de Setembre, la P. B. Els Tamarells, va organitzar un sopar al local que té a Campos, al Bar Can Vermell.

Llegeix més...

Set il·lustres exjugadors visiten la P. B. de Ciutadella.

  El passat divendres, dia 16, set exjugadors del F. C. Barcelona, varen visitar la seu de la P, B,, deCiutadella, l’amfitrió va ser l’exjugador Rosselló.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol, inaugura els partits a la una amb un dinar.

  Aquesta temporada, la L.F.P., ha programat partits a la una del matí del dissabte, la P. B. de Pòrtol, amb motiu d’aquesta novetat, va celebrar un dinar per gaudir del partit a la pantalla gegant de la penya.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells a Campos.

Amb motiu del primer partit de la Champions 2016-2017 en què el Barça juga davant el Cèltic de Glasgow en el Camp Nou, l’Àrea Campos de la P. B. Els Tamarells ha organitzat en el Bar Can Vermell un sopar amb socis per tal de seguir el partit en gran pantalla, i presenciar i participar

Llegeix més...

L’Atlètic Balears guanya el torneig d’alevins, vila de Peguera.

    L’Atlètic Balears, es va imposar per 2-1, al R. C. D. Mallorca, a la final del torneig d’Alevins Vila de Peguera jugat, aquest passat cap de setmana, i organitzat per la P. B. de Peguera,  mentre que en el torneig de consolació el Santa Catalina, va guanyar al col·legi Sant Pere.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarell, guanya el torneig entre penyes i ret homenatge a Arturo Gonzalez.

  La passada setmana es va celebrar en el camp de futbol Es Torrentó el XIV Torneig Entre penyes de Felanitx (la desena edició en format de diada), on participaren les penyes, madridista Fusion, mallorquinista Cercle Recreatiu, bilbaïna San Mamés i barcelonista Els Tamarells. Aquesta vegada es va tributar un homenatge pòstum a Arturo González,

Llegeix més...

Aquest cap de setmana torneig Alevins F-8 a Peguera.

Durant els dies dos i tres de setembre, organitzat per la P. B. de Peguera, se celebrarà la quarta edició del torneig Vila de Peguera, per alevins F-8, amb la participació de setze equips.

Llegeix més...

Demà dimecres torneig entre penyes Sant Agustí a Felanitx.

  Demà dimecres dia vint-i-quatre, a partir de les cinc i mitja de l’horabaixa, en el camp Es Torrentó, es jugarà el torneig entre penyes de Felanitx, i també serà un homenatge pòstum a Arturo Gonzalez.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, supera els mil socis.

Durant el sopar celebrat al Bar Ca Na Moreneta de Ses Salines, amb motiu del partit de tornada de la Super Copa d’Espanya, es varen donar d’alta setze nous socis, superant amb deu el milenar de socis.

Llegeix més...

Dimecres dia 17 Sopar de la P. B. Els Tamarells a Ses Salines.

  Amb motiu del partit de tornada de la Supercopa, de dimecres dia 17, entre el Barça i el Sevilla la  P.B  Els Tamarells, amb la seva Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi al capdavant, està preparant el primer sopar amb socis de la temporada, a part del sopar també hi haurà sorteig d’entrades per

Llegeix més...

La P. B. de Pollença, guanya el trofeu de les festes.

  La P. B. de Pollença, és va proclamar campiona del torneig de les festes patronals de Pollença.

Llegeix més...

Els pares de Jordi Alba, socis d’honor de la P. B. Els Tamarells.

    La passada setmana vàrem coincidir amb María José i Miquel, pares del jugador del F.C. Barcelona Jordi Alba, que fa alguns anys que estiuegen a Sa Ràpita (Campos). Les vàrem fer entrega de la distinció de Socis d’Honor de la P. B.  Els Tamarells, sent presents el vicepresident Jaume Vidal i el president Sebastià

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells perd el torneig de Santanyí,

  Amb motiu de les festes de Sant Jaume de Santanyí, els socis de la P. B. Els Tamarells, que viuen a Santanyí, varen jugar el torneig Festes Sant Jaume 2016, de futbol set, contra el Bar Can Piquet de la localitat.

Llegeix més...

La P. B. de Porreres, col·labora amb les festes patronals.

  Amb motiu de les festes patronals de Porreres, la Penya Barcelonista, organitzarà dos actes el pròxim divendres dia 12. Un dirigit al més petits i l’altre als majors.

Llegeix més...

Oriol Cruz, desferma els somriures a Porto-Colom.

    L’actor i humorista català Oriol Cruz va omplir en Centre Cívic en la presentació del seu llibre “Manual prohibit de l’imitador”, obra pionera i única d’aquesta temàtica tant en llengua catalana com en castellana.

Llegeix més...

Un jugador sortit de la P. B. de Llubí, fitxa pel Mallorca de Cadets.

  Joan Campaner, porter sortit de la cantera de la penya de Llubí,  i que la passada temporada va jugar amb el C.I.D.E., ha fixat aquesta temporada pels cadets A del Mallorca.

Llegeix més...

La P. B. Llubí, guanya el seu torneig de futbol 7.

  El torneig, de futbol 7 organitzat, per la P. B. de Llubí, amb la participació de les penyes del Barça, Els Tamarells, Maria de la Salut i Peguera, el trofeu va quedar a Llubí.

Llegeix més...

Un soci de la P.B. d’Alcúdia fill predilecte.

L’Ajuntament d’Alcúdia, anomena un soci de la P. B. d’Alcúdia fill predilecta, de la localitat, amb motiu de les festes de Sant Jaume, en dos actes. El primer d’ells va ser donar el nom de Pere Adrover Baixeras, al Parc de ca na Ferrera, i el segon va ser l’acte institucional de nomenament davant l’Ajuntament.

Llegeix més...

La P. B. El Tamarells, organitza l’acte de presentació d’un llibre.

  El pròxim diumenge, dia 31 de Juliol, a les nou del vespre i en el Centre Cívic de Porto Colom, es farà la presentació a Mallorca, del llibre “Manual prohibit de l’imitador”, l’autor del qual és l’actor i humorista Oriol Cruz.

Llegeix més...

Una sòcia de la P. B. d’Alcúdia responsable del pregó de festes.

Salvadora Riutord Mir, sòcia de la P. B. d’Alcúdia, i presidenta de la Coral Ciutat d’Alcúdia, que aquest any compleix els vint-i-cinc anys de la seva fundació, va ser la pregonera de les festes amb honor de patró de la Ciutat, Sant Jaume.

Llegeix més...

La P. B. de Pollença, candidats per la festa de Moros i Cristians de Pollença.

  El pròxim mes d’Agost, Pollença, celebrarà les seves festes patronals amb honor de la Mare de Déu dels Angels, i per aquest motiu la P. B. de Pollença, ha presentat candidats per representat l’heroi Joan Mas a la batalla de Moros i cristians.

Llegeix més...

Sergi Enrich de l’Eibar, entregà una samarreta a la P. B. de Ciutadella.

  El passat divendres dia 8 de Juliol, el jugador de l’Eibar i natural de Ciutadella, va visitar la seu de la P. B. de Ciutadella, fent entrega d’una samarreta amb el seu número, nom i signada per ell, del seu equip.

Llegeix més...

La P. B. Menorca, també es va mullar per l’esclerosi.

El passat diumenge dia 10, a Menorca, com a Mallorca, es va celebrar el dia “Mulla’t” per l’esclerosi, El president de la P. B. de Menorca i un soci d’aquesta, varen participar en una travessa d’aigües obertes, aportant el seu granet d’arena en aquesta campanya anual.  

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P. B. de Menorca.

  El passat divendres dia 8 de juliol la P.B. Menorca vam organitzar un sopar al Restaurant Espanya d’Es Castell.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera, es va mullat per l’esclerosi.

  Ahir diumenge, dia 10, a moltes localitats de Mallorca, es va fer la campanya mullat per l’esclerosi. La P. B. de Peguera, no va voler ser menys i va participar en la mateixa.

Llegeix més...

La P.B. Llubí, organitza un torneig de F-7

Amb motiu de les festes patronals de Llubí, Sant Feliu, la P. B. de la localitat, organitza la cinquena edició del torneig de futbol 7, que es jugarà el pròxim dissabte dia 23 de Juliol, a partir de les set i mitja de l’horabaixa al camp municipal de Llubí.

Llegeix més...

Un soci de la nostra penya màxim golejador del Pòrtol

Tomeu Perelló, soci de la P. B. de Pòrtol, també ha estat el màxim golejador del Pòrtol de la segona regional, i per aquest motiu ha rebut la placa que entrega la nostra penya als màxims golejadors dels equips del poble.  

Llegeix més...

Divendres, dia primer sopa a la fresca de la P. B. de Porreres.

  El pròxim divendres, dia primer de Juliol, la P. B. de Porreres celebrarà el seu tradicional sopar a la fresca, com a fi de temporada. Aquest any es farà un reconeixement, explicit, a dos barcelonistes, que aquest any han traspassat. Johan Cruyff, i la veu de l’estadi Manel Vich.

Llegeix més...

la P. B. de Pòrtol, entregà els trofeus als màxim golejadors.

  La P. B. de Pòrtol, que col·labora de manera altruista amb l’Sporting Sant Marçal, va fer entrega ahir divendres als màxims golejadors dels distints equips del club.

Llegeix més...

Junta General de la P. B. de Menorca.

  El passat divendres dia 10, la P. B. de Menorca, va celebrar la seva junta General, a la seu social, amb la presència de catorze socis.

Llegeix més...

El sopar solidaria de la P. B. Els Tamarells, va aconseguir el seu objectiu.

  El sopar solidaria a Cas Concos,  organitzat per distintes entitats, entre elles la P. B. Els Tamarells,  va aconseguir el seu objectiu, una cadira de rodes per Jaume Parra Julià.

Llegeix més...

Fotos dels socis de la P. B. Menorca, que varen esser a la final

Aquestes són les fotos dels socis de la P. B. Menorca, que varen assistir a la fina de Copa del Rei.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P. B. Sa Pobla.

La P. B. de Sa Pobla, el divendres dia 10 de Juny, celebrarà el seu sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Sopar solidari de la P. B. Els Tamarells, avui darrer dia per aconseguir el tiquets.

La P. B. Els Tamarells, celebrarà a Cas Concos un sopar solidari, per tal d’aconseguir una cadira de rodes pel Jove Jaume Parra Julià.

Llegeix més...

La P. B. de Pòrtol, també va estar present al Vicente Calderón.

Aquest són els tres afortunats de la P. B. de Pòrtol, que varen poder veure en directe la consecució d’un nou títol de Copa del Rei.

Llegeix més...

Celebració de la P. B. Sa Indioteria del doblet.

La P. B de Sa Indioteria, un pic acabat el partit de la final de copa, també va celebrar la victòria del Barça i la consecució del doblet, sortint els socis que hi havia a la seu, al carrer per tal de festejar-lo tal com es mereixen els dos títols.  

Llegeix més...

IB3 a la seu de la P. B. Els Tamarells.

  La televisió de les Illes Balears, i amb motiu de la final de la copa del rei, va enregistrar el programa dues voltes, al cafè Can Moix, de Felanitx, seu social de la P. B. Els Tamarells.

Llegeix més...

La P. B. de Ciutadella a Madrid.

Aquestes són les fotos de la P. B. de Ciutadella, de la seva delegació a la final de copa del Rei.

Llegeix més...

Dinar d’arròs brut Penya Barcelonista Binissalem

Aquest dissabte 21 de maig del 2016, tindrà lloc a l’aparcament de Can Caloies (ben a prop de la seu social de la penya barcelonista Binissalem), un dinar de germanor d’arròs brut, l’acte serveix per homenatjar el poeta local Llorenç Moyà Gilabert, el qual aquest any es compleixen 100 anys del seu naixement, i tot

Llegeix més...

Pantalla gegant a Ciutadella.

Amb motiu de la final de Copa del Rei, la P. B. de Ciutadella, posarà una pantalla gegant al Teatre 17 de Gener, per poder seguir el partit, l’entrada és totalment gratuïta.

Llegeix més...

Les camares de IB3, seran presents a la P. B. Els Tamarells

Les càmeres de IB3, estaran presents a la seu de la P.B. Els Tamarells, per enregistrar l’ambient del Cafè de Can Moix de Felanitx.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells va celebrar la lliga.

  La P, B. Els Tamarells, i amb motiu del darrer partit de lliga, va mobilitzar els seus socis als diferents indrets de la penya, que varen celebrar la consecució del títol de lliga.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, va celebrar la seva Assemblea General.

La passada setmana va tenir lloc en la nostra seu l’Assemblea General Ordinària amb assistència d’una quarantena de socis.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera, a u nou acte solidari.

Una representació de la P. B. Peguera, encapçalada pel seu president Sebastian Palmer, va assistir a l’acte solidari a favor d’ASDICA.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Sa Pobla.

Dimecres dia 11, a les nous del vespre, la penya barcelonista de Sa Pobla, farà el seu sopar mensual, el preu és de 15 Euros pels socis de la penya i 16 Euros pels no socis.  

Llegeix més...

Dos fills de socis de la nostra P. B. de Pòrtol, en el Barça.

A les files del Barça, hi ha dos fills de socis de la nostra penya, un voleibol i l’altre a futbol.

Llegeix més...

Viatge de la P. B. Sa Indioteria a Barcelona.

Amb motiu del partit de lliga, entre l’Sporting de Gijón i El Barça, la penya de Sa Indioteria va organitzar un viatge per assistir a l’encontre.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera, sorteja, una samarreta per recaptar fons.

La P. B. de Peguera, sortejarà, una samarreta, signada per Messi, Neyma y Suarez, per recaptar fons per una família, que té el seu fill de 3 anys ingressat a València, i els seus pares estan a l’atur.

Llegeix més...

La P. B. de Peguera amnb ASPANOB

  Amb motiu de la celebració del sopar benefic a favor de ASPANOB, una representació de la P. B. de Peguera va assistir a l’acta.

Llegeix més...

La P. B. Peguera, va fer entrega dels sortejos de la trobada.

  El passat dilluns la P. B. Peguera, va fer entrega als guanyadors dels sortejos que va fer amb motiu de la trobada de penyes.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, ret el darrer homenatge a Manel Vich.

El recentment traspassat Manel Vich, era l’”Speaker” del Nou Camp i també soci d’honor de la penya, per retre el seu darrer homenatge, la Junta Directiva, ha escrit aquest emotiu comiat.

Llegeix més...

Assemblea de socis de la P. B. Els Tamarells.

El pròxim dijous 5 de maig, a les 20,30 hores en primera convocatòria, i a les 21 hores en segona convocatòria, tindrà lloc l’assemblea general ordinària de socis de la P. B. Els Tamarells, a la seva seu (carrer Horts, número 50 de Felanitx).

Llegeix més...

200 nins participen a la diada de futbolet de la P. B. de Maria de la Salut.

  El passat diumenge dia 24, la P. B. de Maria de la Salut, va celebrar una diada de futbolet per nins de 3, 4, 5, 6, 7 i 8 anys, on amb la participació de 20 equips i uns 200 nins.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, va donar suport al Barça femení.

Tal com s’havia programat hi va haver un desplaçament de socis de la P. B. Els Tamarells, per donar suport al Barça femení, i principalment a la sòcia i jugadora de l’equip Mariona Caldentey, en el partit que es va jugar contra el Collerense.

Llegeix més...

La solidaritat de la P. B. de Ciutadella.

Com va fer per l’associació contra el cancer, ara cada dimarts a l’OAR, la P.B. Ciutadella, fa una recollida d’aliments pels més necessitats..  

Llegeix més...

Diumenge la P. B. Els Tamarells donarà suport al Barça femení.

Amb motiu del partit de lliga, femenina, entre el Collerense i el F. C. Barcelona, que es jugarà diumenge a les 12 del migdia, al Coll d’en Rabassa, la P. B. Els Tamarells preparà una sortida per assistir al partit.

Llegeix més...

Al Teatre de Santanyi, es va presentar el llibre de Andreu Server.

  El llibre “Les Iguanes són Blaugranes”, escrit pel directiu de la P. B. Els Tamarells, Andreu servera, fou presentat al Teatre de Santanyí.

Llegeix més...

Unas sòcia de la P. B. Els Tamarells va guanyar la Felanitxtrem.

La guanyadora femenina de la FelanitXtrem, celebrada fa tres setmanes, va sé la sòcia de la P.B. Els Tamarellsa, Magdalena Vicens (Sa Milana) amb un crono de 1 h.11,58″, seguida d’Àngela Puig (CT Montuïri) amb 1 h.12,54″ i Cati Neus Morey (Xendenguets) amb 1 h.17,28“.

Llegeix més...

Demà divendres, presentació del llibre “LES IGUANES SÓN BLAUGRANA”

El directiu, de la P. B. Els Tamarells, natural de Santanyí, Andreu Servera és l’autor del llibre “Les Iguanes són Blaugranes”, amb vint-i-sis relats relacionats amb el Barça, el qual serà presentat demà divendres a les vuit del vespre en el teatre Principal de Santanyí.

Llegeix més...

Torneig de futbet.

Demà diumenge, a partir de les 10 del matí i organitzat per la P. B. de Maria de la Salut, al poliesportiu de la localitat, se celebrarà un torneig de futbet.

Llegeix més...

El President de la P. B. de Menorca, també va anar a la ràdio.

Joaquin Todo, president de la P. B. Menorca, va participar al programa de ràdio d’Onda Cero, el Penalti, on va parlar de Johan Cruyff i del partit de demà dissabte.

Llegeix més...

El president de la P.B. Ciutadella intervé a un programa de ràdio.

El president de la P. B. de Ciutadella, Xarli Gener, va intervenir juntament amb el porter de Ciutadella Joan Capo, tercer porter del Barça campió de lliga amb Johan Cruyff, a la temporada 73-74, a un programa d’esports de C.O.P.E. Menorca, amb motiu de la mort de Johan Cruyff.  

Llegeix més...

Sopar de la P.B. de Pollença

El passat dia 18 de març, la Penya Blaugrana de Pollença va celebrar un sopar al Poliesportiu Municipal de la nostra vila, al qual assistiren uns 45 socis.

Llegeix més...

Presentada la nova edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls.

A la casa de cultura de Felanitx, es va presentar la V edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, organizatda per la P.B. Els Tamarells.

Llegeix més...

Un soci de la P.B. de Ciutadella, signa al llibre de condol a Holanda.

El soci de la P.B. de Ciutadella, Biel Cardona, va aprofitar la seva estada a Holanda, per signar al llibre de condol per la mort de Johan Cruyff.

Llegeix més...

La P. B. de Lloseta, donà suport al Barça B.

  Amb motiu de la visita del Barça B, a Lloseta, per jugar el seu partit de lliga contra el Llosetense, la P.B. de Lloseta, va aprofitar per donar el seu recolzament al Barça.

Llegeix més...

La P. B. de Sa Pobla al homenatge a Johan Cruyff.

Els directius de la P. B. de Sa Pobla, Toni Gost Vallespir i Jaume Ripoll Caimari, varen fer una ofrena floral al l’homent5age a Johan Cruyff al Camp Nou.  

Llegeix més...

La P. B. de Ciutadella dona recolçament al Barça-

  La P. B. de Ciutadella, amb motiu del torneig internacional de Menorca, ha donat el seu suport als dos equips del F.C,. Barcelona, que participen al mateix.

Llegeix més...

Socis de la P. B. de Ferreries a Barcelona.

Amb motiu del partit de lliga entre el Brça i el Getafe, quaranta socis de la P. B. de Ferreries (Menorc a(, es varen desplaçar fins a Barcelona, per gaudir del partit, i visita la Ciutat Esportiva, cosa que varen fer el diumente al matí, i vren gaduir d’un partit del Barça Cadet.

Llegeix més...

Sopar amb els socis en el bar Can Vermell de Campos.

La pasada setmana, la P.b. Els Tamarells, va organitzar un sopar amb els seus socis de Campos.

Llegeix més...

Avui al matí se celebrarà la Felanitxtrem.

Organitzat amb col·laboració de la P. B. Els Tamarells, aquest horabaixa, i  a partir de les tres i mitja, se celebrarà la Felanitxtrem.

Llegeix més...

Avuis vespre a Felanitx, presentació de Trail Menorca Camí de Cavalls.

Avui vespre i organizat per la P. B. Els Tamarells, tindrà lloc la presentació oficial i en exclusiva per Mallorca de la V edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, que enguany tornarà a batre registres de participació, acostant-se ara ja als 800 inscrits, l’acte començarà a les vbuit i mitja del vespre a

Llegeix més...

La P. B. Ciutadella present al Nou Camp.

Als dos darrers partits jugats pel Barça en el Nou Camp, molts de socis e la P. B. Ciutadella, s’han desplaçat per veure el partit en directa, ahir vespre eren setze els que varen gaudir del Barça – Arsenal.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. Els Tamarells a Campos.

Demà dimecres dia 16, i a Can Vermell de Campos, la P. B. Els Tamarells, farà un sopar amb els socis de la zona.

Llegeix més...

Presentat el cartell de la trobada de penyes d’aquest any.

  A les instal·lacions del Nou Cap, es va presentar el passat dissabte dia 12 el cartell de la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, que se celebrarà el pròxim dia 8 d’Abril a Peguera.

Llegeix més...

El Vice president Carles Villarubí, visita la P. B. de Sa Indioteria.

El passat dissabte dia 12 i coincidint amb el partit de la jornada 29 de la Liga BBVA entre el Barça i el Getafe, la P. B. de Sa Indioteria, va rebre la visita del vicepresident de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals del F. C. Barcelona, Carles Vilarrubí.

Llegeix més...

Èxit de la festa del tretze aniversari de la P. B. Els Tamarells.

    El passat dissabte, dia 5, la P. B. Els Tamarells, va celebrar la seva festa del tretze aniversari de la seva fundació, amb una calçotada davant la seva seu social.

Llegeix més...

Celebració del tretze aniversari de la P. B. Els Tamarells

  Demà dissabte, la P. B. Els Tamarells, celebrarà el seu tretze aniversari, a la una i mitja del migdia davant la seu seu social Cafè Can Moix.

Llegeix més...

El viatge de la P. B. Els Tamarells a Barcelona

  Els dies  27 i 28 de Febrer, una expedició de 55 socis de la penya va viatjar a Barcelona per viure uns dies cent per cent barcelonistes.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells va ser a Londres.

Socis de la nostra prenya, es varen desplaçar fins a Londres per assistir al partit de Champions, entre l’Arsenal i el Barça, els nostres penyistes a més del viatge varen poder gaudir del gran partit fet al Emirates Stadium recolzant i animant al Barça.

Llegeix més...

Sebastià Oliver a Ciutadella.

  El directiu de la Federació i president de la P. B. Els Tamarells, va gaudí del partit de futbol entre el Barça i el Las Palmas, a la seu de la P. B. de Ciutadella.

Llegeix més...

Assemblea general de la P. B. de Ciutadella.

  El passat 19 de Febrer, la P.  B. de Ciutadella, va celebrar la seva Assemblea General, al local social siutat al Bar Oar de Ciutadella.

Llegeix més...

Aquest cap de setmana a recolzar na Mariona.

  La P. B. Els tamarells, passat demà dissabte es desplaçarà a Barcelona per assistir a una serie de partits del F. C. Barcelona.

Llegeix més...

Calçotada popular i concert pel tretze aniversari.

        El pròxim dissabte dia 5 de març a les 13’30 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa.

Llegeix més...

La P. B. d’Inca, te una aplicació per mòbil.

  La P. B. d’Inca, va presentar la seva aplicació per mòbil, per millorar les seves vies de comunicació amb els seus socis.

Llegeix més...

Assemblea de la P. B.de Inca

  El pròxim dilluns dia 14 de març és cel·lebrarà l’Assemblea General Extraordinària, al Local Social de la Penya, carrer d´en Palmer, 69, a les 20,00 h en primera convocatòria i a les 20,30 h en segona convocatòria.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarell va celebrar un sopar amb els socis de la zona de Cas Concos.

El dijous, dia 18, vàrem celebrar en el Bar Es Cassino de Cas Concos un sopar amb socis d’aquesta localitat.

Llegeix més...

Nova seu de la P. B. de Santa Eulària del Riu.

El passat dia 26, la junta directiva de la P. B. de Santa Eulària del Riu, es va reunir a la nova seu social.

Llegeix més...

Demà sopar de la P. B. Els Tamarells.

Demà dijous dia 18 a les vuit i mitjà del vespre, tindrà lloc en el Bar Es Cassino a Cas Concos un sopar amb els socis que hi vulguin participar.

Llegeix més...

Divendres assemblea anual de la P. B. de Ciutadella.

  Divendres dia 19 de Febrer, la Penya Barcelonista Ciutadella convoca als socis a l’Assemblea Anual Ordinària a les vuit del vespre.

Llegeix més...

La P. B. de Pollença a Barcelona

  El cap de setmana del 13 i 14 de Febrer, la P. B. de Pollença, es va desplaçar fins a Barcelona, per assistir a un partit del Barça.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Sa Pobla.

La P. B. de Sa Pobla, va celebrar el seu sopar mensual al Restaurant “Sa Fona”, la penya, ja té 400 socis, està situada dins les 50 amb més socis del món. Al sopar hi varen participar una cinquantena de socis.

Llegeix més...

Acte solidari Penya Barcelonista Binissalem

Com cada any, i ja es costum des de fa 5 anys, la Penya Barcelonista de Binissalem, va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments amb l’objectiu d’incrementar les reserves del Rebost Solidari de Binissalem. Tots els dies de partit, a la seva seu social (carrer de la Portella s/n) es recolliren totes les

Llegeix més...

Guillem Romaguera, ha debutat amb els Cadets del Barça.

Guillem Romaguera Canyelles, de Sa Cabaneta i fill d’un soci de la nostra penya de Pòrtol, aquest mes de gener ha debutat amb els cadets del Barça.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells amb el Barça juvenil.

  Amb motiu del partit de juvenils Divisió d’Honor, entr el Manacor i el F.C. Barcelona, una representació de la penya, es va desplaçar fins al camp de futbol de Na Capellera.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells va celebrar un sopar a Santanyí.

  Els socis de Santanyí de la P.B. Els Tamarells, varen fer un sopar aquest passat divendres dia 23.

Llegeix més...

Actes prevists per la P. B. de Porreres.

  La P. B. de Porreres, celebrarà la seva assemblea general ordinària el pròxim dilluns dia primer de febrer.

Llegeix més...

Torrada de la P. B. de Sa Indioteria.

El dimarts vespre passat, dia 19 de gener, coincidint amb la revetla de Sant Sebastià, patró de Palma, la Penya Blaugrana Sa Indioteria va fer la seva tradicional torrada amb l’assistència d’una seixantena de socis i amics a la seva seu de la “Bodeguilla Mi Capricho“.

Llegeix més...

Activitats de la P. B. de Sóller durant l’any 2015.

  Aquestes son les activitats més importants que ha dut a terme la P.B. de Sóller.

Llegeix més...

Torneig interpenyes amb homenatge a Francesc Sola.

Organitzat per la P. B. Els Tamarells, el passat dissabte horabaixa va tenir lloc en el camp Es Torrentó de Felanitx la segona edició del Torneig Interpenyes de Nadal, i al mateix temps, primer Memorial Francesc Sola. Hi participaren les penyes d’Alcúdia, Peguera, Pollença i la nostra Els Tamarells.

Llegeix més...

Participació de la P. B. Peguera a la colcada dels reis.

  Com ja es tradicional als darrers anys, la P. B. Peguera, va participar de manera activa a la colcada del reis de Peguera.

Llegeix més...

Dinar de Nadal de la P.B. Pollença.

Amb l’assistència de 45 socis de la P. B. de Pollença, el passat dia 19 de Desembre, va celebrar el seu dinar de Nadal, al Restaurant Monument.

Llegeix més...

La P. B. de Menorca a Trujillo

  El passat dia 30 de Desembre, el president de la penya barcelonista de Menorca Joaquin Toldo, acompanyat d’un soci, i aprofitant la seva visita a Trujillo, varen poder veure el partit entre el Barça i el Betis, a la seu de la penya de Trujillo.

Llegeix més...

Felicitació de la P. B. Sa Indioteria.

La Penya Blaugrana Sa Indioteria vol desitjar a totes les penyes barcelonistes de les Illes Balears i als seus penyistes un bon any nou 2016 i que el nostre club continuï donant-nos moltes més alegries en aquest any que comença. Salut i Força Barça.  

Llegeix més...

Una furgoneta d’il·lusions.

  Com cada any la P. B. de Pòrtol, ha organitzat la recollida de joguines, per aquestes Festes de Nadal, en total s’han recollit més d’un centenar de regals, que han omplit la furgoneta de gom a gom, i s’han entregat aquest matí a Càritas.

Llegeix més...

Resum de les activitats de la P.B. Els Tamarells durant l’any 2015.

  Aquest any que tancam el podem considerar altament positiu i ple d’èxits en tots els sentits, tant pel nostre club (que ha conquerit els títols de la Copa, la Lliga, la Champions, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs; i s’ha reafirmat com a número un a nivell mundial) com per la nostra

Llegeix més...

Torneig de futbol 7 entre penyes.

  Aquest dissabte dia 2 de Gener, i organitzat per la P.B. Els Tamarells, se celebrarà un torneig de futbol-7 entre penyes del Barça.

Llegeix més...

Agermanament de la P. B. Els Tamarells i la P.B. de Washington.

La P. B. Els Tamarells de Felanitx, s’ha agermanat amb la P. B. de Washington, amb un acte que es va dur a terme a la capital dels Estats Units.

Llegeix més...

La P.B. Ciutadella celebrà el seu XXXI aniversari.

    El passat dia 28 de Novembre la P. B. de Ciutadella, va celebrar els seus  XXXI anys de vida, amb un sopar amb els socis i representants del F. C. Barcelona.

Llegeix més...

La P. B. Sa Indioteria, va celebrar el mundial.

  El diumenge dia 20, la Penya Blaugrana Sa Indioteria va celebrar a la seva seu de la Bodeguilla Mi Capricho el triomf del FC Barcelona davant el River Plate per 0-3 a la final del Mundial de Clubs de la FIFA jugat al Japó.

Llegeix més...

Degustació d’embotits Matas de la Penya Barcelonista Maria de la Salut

El passat 20 de desembre, va tenir lloc a la seu social de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut, una degustació d’embotits Matas abans de la final del Mundialet de clubs. Un bon berenar per una excel•lent final.

Llegeix més...

Nova directiva de la P.B. de Paguera.

  Ahir divendres, dia 18, la P.B. de Peguera, va celebrar la seva Assemblea General Ordinària, entre altres punts, hi havia l’elecció dels membres de la junta directiva pel període 2015-2019

Llegeix més...

La P. B. de Menorca, rep la visita d’un directiu del Barça.

El passat 28 de Novembre, el directiu del Barça, Josep Maldonado, va visitar la P. B. de Menorca, i al mateix temps va gaudir del partit entre el Barça i la Reial Societat.

Llegeix més...

Activitats de la P. B. de Pòrtol.

  Aquest any totes les entitats cíviques, esportives i cultural de Pòrtol, s’han unit per elaborar, activitats per les Festes de Nadal, com cada any la nostra Penya i col·labora de manera activa. I aquestes són les activitats que organitza la nostra Penya.

Llegeix més...

La P. B. de Sa Indioteria va celebrar el sopar de Nadal

El dissabte 12 de desembre la Penya Blaugrana Sa Indioteria va celebrar el seu tradicional sopar de Nadal al restaurant Es Racó d’en Jaume, a Santa Maria del Camí.

Llegeix més...

Diada de germanor de la P.B. de Formentera.

La Penya Barcelonista de Formentera va celebrar el día 21 de novembre coincidint amb el clàssic Reial Madrid – F.C. Barcelona,  una jornada de germanor. Els mes de 100 socis que assistiren van gaudir d’una paella i de l’espectacle que va oferir el nostre equip.

Llegeix més...

Dues activitats de la P. B. de Pollença.

La P.B. de Pollença, durant el mes de Novembre, ha celebrat el seu sopar anual, i també un viatge a Barcelona, on varen poder gaudir del partit entre el Barça i la Reial Societat.

Llegeix més...

12.388 euros de recaptació a la Trail Solidaria.

      El passat diumenge 13 de desembre del 2015 serà recordat durant molt de temps com el dia en què la Penya Barcelonista Els Tamarells, recolzada per un potent grup de voluntaris, ajuntant esport, natura i solidaritat, va fer moure un poble, una terra, per una causa comuna: ajudar al nin felanitxer Antoni

Llegeix més...

Una previsió de 1.400 persones.

  La II Trial solidaria, que organitza la P.B. Els Tamarells, pel pròxim diumenge dia 13, espera la participació de unes 1.400 persones.

Llegeix més...

Dinar de la P.B. de Pollença.

    Dissabte día 19, a les  dues del migdia, la P.B. de Pollenç, celebrarà el seu tradicional dinar de Nadal, al Restaurant Monumental.

Llegeix més...

La P.B. de Pòrtol fa el seu sopar anual

  Com cada any per aquestes dates, la P.B. de Pòrtol, aprofitant el partit de Champions entre el Bayer Leverkusen i el Barça, del dimecres dia 9, farà el seu sopar gratuït pels socis de la penya.

Llegeix més...

Sopar de Nadal de la P.B. de Sa Pobla.

    La P.B. de Sa Pobla, farà el seu sopar anual de Nadal, el dijous dia 17, a les nou del vespre a Can Cota. Durant el sopar hi haurà sorteig per anar a veure el Barça al Nou Camp.

Llegeix més...

Aniversari de la P. B. de Ciutadella.

  Aquest pròxim dissabte, dia 28, la P.B. de Ciutadella, celebrarà amb un sopar el seu XXXI Aniversari de la seva fundació, Enhorabona.

Llegeix més...

Rifes i sortetjos Penya Barcelonista Binissalem

El passat 21 de novembre, durant el descans del clàssic Madrid-Barça, va tenir lloc a la seu social de la Penya Barcelonista de Binissalem, una rifa entre els assistents de una samarreta de Luis Suarez. També es dugué a terme el sorteig d’un viatge per veure un partit del FC Barcelona en el camp Nou.

Llegeix més...

Arròs brut de la Penya Barcelonista Maria de la Salut

El passat 21 de novembre, va tenir lloc a la seu social de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut, un arròs brut per agafar força abans del clàssic Madrid-Barça. Després d’aquest gran dinar no cal parlar d’una de les millors victòries del Barça aquesta temporada.

Llegeix més...

Xocolatada Penya Barcelonista Binissalem

El passat 21 de novembre, va tenir lloc a la seu social de la Penya Barcelonista de Binissalem, una xocolatada per felicitar a tots els socis les festes de Nadal. A la xocolatada assistiren uns cinquanta socis.

Llegeix més...

Primera sortida de la P.B. de Lloseta.

  La P.B. Marc Ramon de Lloseta, que ja és oficial, va fer la seva primera sortida, el passat diumenge dia 8, amb motiu del partit entre el Barça B i el Llosetense.

Llegeix més...

Dia 13 de Desembre II trial solidari de la P. B. Els Tamarells.

  Organitzat per la P.B. Els Tamarells, el próxim dia 13 de Desembre, es durà a terme el II Trial Solidari.

Llegeix més...

La P. B. de Llubí, organitza el duatló de Llubí.

    Com fa des de, un parell d’anys, la P.B. de Llubí, organitza el duatló, Fira de Sa Mel. La qual serà la VII edició, i se celebrarà el pròxim diumenge dia 15 a partir de les deu i mitja del matí a Llubí.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Els Tamarells.

  La P.B. Els Tamarells, el passat divendres dia 23, va celebrar un sopar a Llucmajor, amb una gran participació de socis de la penya.

Llegeix més...

Victòria en el torneig de la fira de Campos

  La P.B. Els Tamarells, varen guanyar el torneig de futbol de la Fira de Campos, al Reial Mallorca de veterans.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells triomfa a les fires de la seva comarca.

L’estand de la P.B. Els Tamarells a les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, fou un èxit rotund de participació i expectació.

Llegeix més...

Voluntaris de la P.B. Peguera a la Challenge 2015.

  Un any més la P. B. de Peguera ha participat a la Challengre Peguera 2015, en total han estat setze socis que han actuat com a voluntaris,.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells comencen els actes per la celebració del XIII aniversari.

La P.B. Els Tamarells inicia aquesta setmana els actes del XIII aniversari. Seran quatre dies intensos d’activitats, del dijous dia 22 al diumenge dia 25, amb un total de cinc actes programats, aquest són els actes programats.

Llegeix més...

Torrada de la P. B. de Sa Pobla.

    Divendres vinent, dia 23 la P.B. de Sa Pobla, farà una torrada, popular per tots els socis i simpatitzants. La torrada, tendrà lloc a la seu de la penya a partir de les vuit i mitja del vespre, hi haurà sorteig per anar a veure el Barça al Camp Nou.

Llegeix més...

La P.B. Menorca, celebra el començament de la temporada amb un dinar.

La P. B. Menorca, el passat dissabte dia tres, va celebrar un dinar per donar la benvinguda a la temporada.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. de Pollença.

  Divendres vinent, dia 9, la P.B. de Pollença, celebrarà amb un sopar haver superat els 200 socis, quan ara fa tres anys només eren cinquanta.

Llegeix més...

La P.B. de Pòrtol, patrocina els infantils de l’Sporting.

  Continuant en la política d’ajuda al futbol base del poble, la P.B. de Pòrtol, patrocina, aquest any l’equip infantil de l’Sporting Sant Marçal, que durant tota la temporada lluirà el nom i l’escut de la penya.  

Llegeix més...

Dinar de companyonia de la P.B. Menorca.

  Aquest pròxim dissabte, i amb motiu del partit entre el Sevilla i el Barça, que es juga a partir de les quatre de l’horabaixa, la P.B. de Menorca, farà un dinar de companyonia, en el seu local social, aquest són els actes, el menú i el preu del mateix.

Llegeix més...

Vint-i-cinc anys de la P. B. de Maria

Durant el cap de setmana del 25, 26 i 27 de Setembre, la penya barcelonista de Maria, celebrarà distints actes per commemorar aquesta fita. A continuació teniu la carta enviada a les penyes convidar-les a festa.

Llegeix més...

Concert solidaria a les festes de Cas Concos.

El directiu, Guillem Montserrat,  de la P. B. Els Tamarells, va actuar al concert solidari, que és va celebrar a Cas Concos, per la lluita contra el càncer.

Llegeix més...

La P. B. Els Tamarells, guanya el trofeu de Sant Nicolau

A les festes de Cas Concos, amb motiu de la festivitat de Sant Nicolau, la P.B. Els Tamarells, va guanyar el trofeu de futbol sala.

Llegeix més...

Èxit del torneig Vila de Peguera.

El C.D. Santa Catalina At., es va proclamar campió del torneig Vila de Peguera, d’alevins F-7, celebrat durant els dies 12 i 13 de Setembre al poliesportiu a Peguera i organitzat per la P. B. de Peguera.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells a les festes de Cas Concos

    Aquest cap de setmana tindran lloc els actes centrals de les festes de Sant Nicolau a Cas Concos. Com és habitual en els darrers anys la nostra penya participa activament en diferents actes.

Llegeix més...

La P.B.Els Tamarells, campiona a l’interpenyes de Felanitx.

La Penya Barcelonista Els Tamarells va aconseguir la setmana passada el triomf en la novena edició de la Diada Sant Agustí, sent la setena victòria de la penya blaugrana en les tretze edicions disputades del Torneig Interpenyes de Felanitx.

Llegeix més...

La P.B. Peguera, organitza el III Torneig Vila de Peguera 2015

El torneig serà presentat el pròxim dia 7 de Setembre a les set i mitja de l’horabaixa, a la sala multi usos del Casal de Peguera, i en el transcurs del qual es farà el sorteig de la composició dels quatre grups.

Llegeix més...

Carta d’agraïment a la P.B. de Menorca

  Amb contestació, a la felicitació, tramesa per la P.B. de Menorca, al nou president del Barça, per la seva elecció, aquest ha contestat amb una de agraïment com podeu veure.

Llegeix més...

Nova façana de la P.B. de Menorca

La P.B. de Menorca, durant aquest estiu ha canviat la façana de la Penya.

Llegeix més...

Torneig interpenyes festes de Sant Agustí.

Amb motiu de les festes de Sant Agustí de Felanitx, la P. B. Els Tamarells, ha organitzat la XII edició del torneig interpenyes, que començarà demà, dimarts a les cinc de l’horabaixa.

Llegeix més...

Visita a la P. B. Sa Pobla de Lakovic.

  El base de l’equip de basquet, Jara Lakovic, va visitar la seu de la P.B. de Sa Pobla, acompanyat de la seva parella, els dos varen signar en el llibre d’honor de la penya.  

Llegeix més...

Èxit del sopar de la P. B. Els Tamarells.

La passada setmana el Bar Can Vermell de Campos, i amb motiu de la final de la Super copa d’Europa va reunir a més d’un centenar de socis.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Els Tamarells per la final de la super copa europea.

  Pel pròxim dimarts, dia 11, la P.B. Els Tamarells, a Can Vermell de Campos, té organitzat un sopar amb pantalla gegant i sortejos per poder gaudir de la final de la super copa europea entre el Barça i el Sevilla.

Llegeix més...

La P.B. Pollença als moros i cristians.

  A la festa de Pollença de moros i cristians, la P.B. de Pollença, tendra una bona representació amb socis de la seva penya.

Llegeix més...

Dol a la P.B. Els Tamarells

  La P. B. Els Tamarells, està de dol, pel trasspas del seu soci d’honor Francesc Sola.

Llegeix més...

El moment del vots de la P.B. Alcúdia

Llegeix més...

Sopar de la P.B. de Pollença.

La P.B. de Pollença, va celebrar el seu sopar de fi de temporada, al Poliesportiu Municipal del poble.

Llegeix més...

Sopar fi de temporada P.B. de Porreres

  El passat dia 4 de juliol a la seva seu social Sa Fonda, es va celebrar el tradicional sopar a la fresca de la Penya Barcelonista de Porreres, amb l’assistència de 80 persones que gaudiren de la celebració del segon triplet històric de l’equip de futbol. També ens varen acompanyar el Sr. Sebastià Oliver,

Llegeix més...

Pamboliada de final de temporada 2014-15 a la Penya Blaugrana Sa Indioteria

El passat divendres 3 de juliol al vespre, es va celebrar una pamboliada a la seu de la Penya Blaugrana Sa Indioteria, bar Bodeguilla Mi Capricho, a Palma. Al sopar varen assistir una quarentena de socis de totes les edats. La pamboliada va consistir en la següent varietat de productes: pa blanc i pagès, formatge

Llegeix més...

Ofrena de la P.B. d’Alcúdia a la patrona.

  La penya blaugrana oferí a la Mare de Déu de la Victòria un ram de flors coincidint amb la festivitat i revetlla de la Mare de Déu al puig de la victòria.

Llegeix més...

Sopar fi de temporada P.B. Porreres.

  Dissabte vinent, dia 4 de Juliol, a les nou del vespre la P.B. de Porreres, farà el seu sopar de fi de temporada, el mateix serà a l’Avinguda Bisbe Campins, davant la seva seu, Sa Fonda Cafè.

Llegeix més...

Sopar de fi temporada P.B. Alcúdia.

  La P.B. d’Alcúdia, va celebrar el tradicional sopar de fi de temporada a la seva seu social. El Bar Ses Muralles.

Llegeix més...

Camiseta commemorativa de la P.B. de Pollença.

Amb motiu d’haver aconseguit el segon triplet de la història, la P.B, de Pollença, ha fet aquesta camiseta commemorativa.

Llegeix més...

Un portolà fitxa pel Barça.

  El jugador del Mallorca, natural de Pòrtol, i sortit del futbol base de l’equip del poble, l’Sporting Sant Marçal, Guillem Romaguera Canyelles, ha fitxat pels cadets del F.C. Barcelona.

Llegeix més...

Sopar de la P. B. de Pollença.

  Demà divendres dia 19, a partir de les nou i mitja del vespre, la P.B. de Pollença, celebrarà el seu sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Torneig alevins de l’Escola de tecnificació del FCB.

  Organitzat per la FCBEscola Tecnificació de les Illes Balears, i en col·laboració de la P.B. de Peguera, aquest proper cap de setmana, tendrà lloc un campionat de futbol d’alevins.

Llegeix més...

Les fotos de la P.B. Pollença a Berlín

Aquestes són les fotos.

Llegeix més...

Assemblea general de la P.B. Els Tamarells.

  En la seu de la penya a Felanitx, el passat mes de maig, es va dur a terme l’Assemblea Ordinària de socis de la Penya Barcelonista “Els Tamarells”, on es tractaren tots els temes de l’ordre del dia.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P.B. Sa Pobla

  Divendres dia 12, la P.B. Sa Pobla va celebrar el seu sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Alcúdia.

  Demà divendres dia 13, la P. B. Alcúdia, farà un sopar per celebrar els tres títols guanyats, aquesta temporada pel nostre estimat Barça. Aquest és el menú i els preus.

Llegeix més...

Fotos de la P.B. Els Tamarells.

El passat cap de setmana fou una festa per tots els barcelonistes, el nostre club aconseguia la seva cinquena Lliga de Campions, guanyant per 3-1 a la Juventus de Torí en l’Olympiastadion de Berlín.

Llegeix més...

Més fotos de Berlín.

Llegeix més...

P.B. de Paguera també a Berlín

  Aquest són els representants de la P.B. de Paguera, a Berlín  

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P.B. Sa Pobla

El Divendres vinent, dia 12 de juny, a Sa Plaça Major de Sa Pobla celebram el Sopar de Final de Temporada homenatge a Xavi Hernández (un gran mite Blaugrana que ostenta 24 títols com a jugador) i celebració de títols.

Llegeix més...

La P.B. de Maria ja es a Berlín.

  Aquestes són les fotos, dels representants de la P.B. de Maria, que ja són a Berlín.

Llegeix més...

Les fotos de la P.B. de Porreres

Llegeix més...

La P.B. de Pollença a la final de la copa del rei.

  Els representants de la P.B. de Pollença, que varen acudir a la final de la copa del rei a Barcelona.  

Llegeix més...

La Penya de Pòrtol a la final

  Aquest són els sis representats de la P.B. de Pòrtol, que varen acudir a la final de la Copa del Rei, del passat dissabte.  

Llegeix més...

Carta d’agraïment i discurs de la trobada.

    Per tots aquells penyistes que no varen poder acudir a la trobada de Penyes de Ferreries, a continuació hi ha la carta d’agraïment de la Penya organitzadora de l’acte i del discurs del dia de la trobada.  

Llegeix més...

Assemblea general de la P.B. de Menorca.

  El pròxim dia 22, a les vuit del vespre en primera convocatòria i a les vuit i mitja del vespre en segona, la P.B. de Menorca, celebrarà la seva assemblea general.

Llegeix més...

Assemblea general de la P.B. Els Tamarells

Dilluns dia 4 de Maig, la P.B. Els Tamarells, ha convocat la seva assemblea ordinària de socis, la qual començara a les 21 hores, aquest és l’ordre del dia.

Llegeix més...

Nova seu de la P.B. de Pòrtol

  A partir d’avui la P.B. de Pòrtol, ha canviat la seva seu social, la nova seu esta al Bar Son Caulelles, camí de n’Olessa, 160, més o manco a un Km. de l’anterior seu.  

Llegeix més...

Diada de futbet de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut de nins de 4 i 5 anys

Aquest passat diumenge 26 d’abril va tenir lloc una diada de futbet organitzat per la Penya Barcelonista de Maria de la Salut

Llegeix més...

Diada de futbet P.Barcelonista Maria de la Salut nins 6 i 7 anys

Aquest passat dissabte 25 d’abril, la Penya Barcelonista Maria de la Salut, va organitzar una diada de futbet on varen participar un centenar de nins de 6 i 7 anys de Son Servera, Capdepera, Manacor, Sant Jordi i Maria de la Salut.

Llegeix més...

Nou acte solidari de la P.B. Els Tamarells

  El dimecres dia 21, i en el transcurs del descans del partit de lliga entre el F.C. Barcelona i el París Saint Germain, la P.B. Els Tamarells va fer un nou acte solidari.

Llegeix més...

Diada de futbolet del nins de 4 i 5 anys de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut

Diumenge dia 26 d’Abril de les 10 hores a les 13 h. La Penya Barcelonista de Maria de la Salut organitza una diada de futbet pels nins de 4 i 5 anys. Participarà l’equip de la penya juntament amb 15 equips de diferent pobles.

Llegeix més...

Diada de futbolet del nins de 6 i 7 anys de la Penya Barcelonista de Maria de la Salut

Dissabte 25 d,Abril de les 10 hores fins a les 13 hores hi haurà una diada de futbolet dels nins de 6 i 7 anys organitzat per la Penya Barcelonista de Maria de la Salut on participaran els dos equips de la penya juntament amb altres vuit equips.

Llegeix més...

Acte de presentació del cartell de la trobada.

  Ahir al migdia i en les instal·lacions del F.C. Barcelona, va tenir lloc, l’acte de presentació del cartell de la trobada.

Llegeix més...

La P.B. de Ciutadella a Barcelona

  Aquest cap de setmana, la P.B. de Ciutadella, ha organitzat un viatge per anar a Barcelona.

Llegeix més...

Dissabte presentació a Barcelona del cartell

  Dissabte dia 18, a les oficines del F.C. Barcelona, serà presentat el cartell de la trobada de penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

Llegeix més...

Calendari d’actes de la trobada.

En el següent enllaç, hi ha el calendari actualitzat, dels actes de la trobada de Penyes del F.C. Barcelona, que se celebrarà a Ferreries, organitzat per la penya d’aquesta localitat.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Sa Pobla

  El pròxim dijous, dia setze la P.B. Sa Pobla, organitza un sopar amb sorteig per anar a veure el Barça al Nou Camp.

Llegeix més...

Entrega d’un llibre per part de la P.B. Els Tamarells

  Aprofitant l’estada de l’equip Salomon, a l’illa de Mallorca, vàrem coincidir amb el número u mundial de les curses de muntanya, el català Kilian Jornet, el qual ens va dedicar uns instants i al que vàrem poder entregar un llibre del nostre X aniversari com obsequi. Realment ens va causar una molt grata impressió

Llegeix més...

Èxit de la presentació de l’ultra serra de Tramuntana 2015

El passat dimarts dia 14 d’Abril, hi organitzat per la P.B. Els Tamarells, va tenir lloc, a la Casa de Cultura de Felanitx, la presentació oficial de la setena edició de l’ultra Mallorca Serra de Tramuntana.

Llegeix més...

Assemblea General de la Penya Barcelonista Maria de la Salut

El dissabte dia 11 d’abril a les 18,30 hores en primera convocatòria i a les 18,45 hores en segona convocatòria, se celebrarà l’Assemblea General de la Penya Barcelonista

Llegeix més...

Avui presentació de la “Ultra Mallorca Serra de Tramuntana”, a Felanitx.

Avui vespre a partir de les 21’15 hores (canvi d’horari de darrera hora malgrat el que posa en el cartell anunciador), tindrà lloc en la Casa de Cultura de Felanitx la “Presentació oficial de la Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015″.

Llegeix més...

Èxit torneig de baldufes PB Maria de la Salut

Aquest passat dissabte se celebrà, a la plaça de Maria de la Salut, el concurs de baldufes el concurs de baldufes organitzat per la Penya Madridista i la Penya Barcelonista Maria de la Salut amb el patrocini del Bar Can Tomeu i l’Ajuntament.  

Llegeix més...

Dinar de la P.B. de Llubí a l’Ermita,

El pròxim diumenge, dia 12 d’aquest mes d’Abril, la P.B. de Llubí, farà un dinar a l’Ermita.

Llegeix més...

Avui la cursa popular de Felanitx.

Tal i com varen avençar, el dia 10 de Març, avui ha partir de les quatre de l’horabaixa, és celebrarà la primera edició de la FelanitXtrem, amb un recorregut de muntanya de 12 Km.

Llegeix més...

Reconeixement a la P.B. de Peguera per part de l’Ajuntament

El passat dissabte dia, 28 i dins el actes de la II edició de la Gala dels Esports 2015 de Calvià, la P.B. de Peguera, va rebre el reconeixement a la seva tasca per part de l’Ajuntament de Calvià.

Llegeix més...

La trobada ja té el cartell.

Aquest és el cartell, anunciador de la trobada de penyes barcelonistes de les Illes Balears que es durà a terme a Ferreries el pròxim dia 1 de Maig.

Llegeix més...

Torneig de baldufes PB Maria de la Salut

Dissabte dia 4 d’abril, a partir de les 12 hores, és jugarà un torneig de baldufes entre la Penya Madridista i la Penya Barcelonista de Maria de la Salut per petits i grans. El torneig tindrà lloc al cafè Can Tomeu (Plaça del Pou), des de la Penya Barcelonista Maria de la Salut ens conviden

Llegeix més...

Acte solidari a favor d’ASDICO.

La Penya Barcelonista de Peguera, conjuntament amb la Penya Madridista Emilio Butragueño de Magalluf (Calvià), varen organitzar un partit benèfic a favor d’Asdico.

Llegeix més...

Pa amb oli PB Maria de la Salut

Avui diumenge a les 20 hores abans del clàssic Barça-Madrid, la Penya Barcelonista de Maria de la Salut, oferirà un pa amb oli acompanyat de formatge i embotits a la Penya per començar a celebrar als 25 anys que compleixen al pròxim estiu.

Llegeix més...

La P.B. de Porreres, va assistir al Barça-Rayo

En el daarrer viatge organitzat per la P.B. de Porreres, fou per assistir al partit de lliga, entre el Barça i el Rayo Vallecano.

Llegeix més...

La trobada de Penyes de les Illes a Menorca

La tradicional, trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, aquest any s’ha celebrarà a Menorca.

Llegeix més...

Activitats de l’any 2014 de la P.B. Llubí.

La P.B. de Llubí, durant l’any passat va fer i participar en un total de dotze activitats, una cada mes

Llegeix més...

Cursa popular a Felanitx.

El pròxim, dia 2 d’Abril, Dijous Sant, i en la col·laboració de la P.B. Els Tamarells, és dura a terme una cursa de muntanya.

Llegeix més...

Calçotada popular de la P.B. Els Tamarells

Dintre de la col·laboració, amb actes, que es fan a Felanitx, la P.B. Els Tamarells, col·laborarà amb una calçotada popular.

Llegeix més...

Partit benèfic a favor de ASDICA de la P.B. de Peguera

La Penya Barcelonista de Peguera (Peguera – Calvià) juntament amb la Peña Madridista Emilio BUTRAGUEÑO (Palmanova – Calvià) i sota el patrocini de l’Ajuntament de Calvià, coincidint amb el clàssic, que es celebra el pròxim dia 22 de març de 2015 (diumenge) al nostre estadi, ha organitzat un partit benèfic per recaptar fons per l’Associació

Llegeix més...

La P.B. de Menorca inaugura l’escut al Nou Camp

Aquest dissabte dia 21, una altre penya de les nostres Illes, instal•larà el seu escut a la façana del Camp Nou, la Penya Barcelonista de Menorca. L’acte de col•locació serà a les dues i mitja de l’horabaixa, una hora i mitja, abans de començar el partit contra el Málaga. L’escut estarà col•locat a la porta

Llegeix més...

Fogueró Penya Blaugrana d’Alcúdia

El passat divendres la Penya Blaugrana d’Alcúdia celebrà el seu fogueró anual . Unes 200 persones s’aproparen a la seu de la penya , al Bar Ses Muralles . A més la penya va regalar a tots els socis un lot de productes de la penya ( una tassa , un bolígraf, una camiseta i

Llegeix més...

Sopar mensual de la P.B. Sa Pobla.

La P.B. Sa Pobla, celebrarà dijous dia 12, el seu tradicional sopar mensual, aquest és el cartell anunciador.

Llegeix més...

PB Els Tamarells, sopar i sortejos FCB-Manchester City i FCB-R.Madrid

SOPAR I SORTEJOS FC BARCELONA – MANCHESTER CITIY I FC BARCELONA – R. MADRID Aquest diumenge en el Cafè Can Moix de Felanitx, en el descans del partit Ath. Bilbao-FC Barcelona, damunt les 21’45 h., ha tengut lloc el sorteig, entre els socis de la PB Els Tamarells, de 8 viatges amb entrada per anar

Llegeix més...

Fogueró Penya Blaugrana Pollença

El passat dia 24 de gener , la Penya Blaugrana de Pollença, va fer el seu Fogueró de Sant Antoni.

Llegeix més...

Torrada de la Penya Blaugrana de Llubí

El passat dissabte dia 24 de gener, va tenir lloc la torrada de la Penya Blaugrana de Llubí, va ser una nit freda amb un sopar calent, un bon ambient culer acompanyat per una bona carn i postres, fets pel propis socis. Durant la nit es va tenir com es habitual un debat culer amb

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells, amb Mariona Caldentey i el Barça Femeni.

El passat cap de setmana el dedicàrem a donar suport a l’equip femení del FC Barcelona i més concretament a la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey, que per primera vegada visitava Mallorca i al seu ex equip vestida de blaugrana.

Llegeix més...

Fogueró Penya Blaugrana Pollença

El proper dissabte dia 24 de gener, tindrà lloc el Fogueró de la penya Blaugrana de Pollença. El qual es gratuït per tots els seus socis / sòcies. Es repartirà a cada soci una “safata” amb llonganissa, botifarró, xuia i llom, a més tot regat amb bon vi i refresc. El preu per convidats és

Llegeix més...

Torrada i fogueró de la P.B . Sa Indioteria.

Amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià, patró de Ciutat, la P.B. de Sa Indioteria, va organitzar el passat dilluns, dia 19 un fogueró amb torrada, pels socis i simpatitzants a la seva seu social,

Llegeix més...

La P.B. d’Alcúdia també fa un foguero.

La P.B. d’Alcúdia, i amb motiu de la festa de Sant Antoni dissabte dia 24, organitzar un fogueró

Llegeix més...

Torrada de la P. B. Llubí.

Dissabte 24 de gener, la penya blaugrana de Llubí, farà la torrada de Sant Antoni i Sant Sebastià per tots els socis, familiars, amics i patrocinadors.

Llegeix més...

Torrada de Sant Sebastià 2015 P.B. Sa Indioteria

El proper dilluns 19 de gener, la Penya Blaugrana Sa Indioteria de Palma celebrarà la seva tradicional torrada de Sant Sebastià. Com ja és costum en els darrers anys, els socis i sòcies de la Penya Blaugrana Sa Indioteria i els seus acompanyants tindran gratuïtament una safata de productes càrnics per a torrar i una

Llegeix més...

Xocolatada Penya Barcelonista de Paguera

Aquest dimarts 6 de gener, membres de la junta directiva de la Penya Barcelonista de Paguera organitzà, per setè any consecutiu, la tradicional xocolatada amb ensaïmades, amb motiu de l’arribada dels reis mags d’orient a Paguera. A la xocolatada van assistir mes de 500 persones, entre els quals van destacar els nens i nenes amb

Llegeix més...

Premi loteria de Nadal de la Penya Blaugrana Pollença

La Penya Blaugrana Pollença ha tingut la sort de repartir entre els socis i simpatitzants 100 euros per dècim al sorteig 2014 de la Loteria de Nadal. Es un comentari que s’ha estès per el poble, ja que molta gent amb gran quantitat de números jugats, l’únic agraciat ha estat el de la Penya Blaugrana

Llegeix més...

Dinar de Nadal de la Penya Barcelonista Santa Margalida

Gairebé d’un centenar de comensals, es varen reunir a taula al nou local de la penya Barcelonista de Santa Margalida, per degustar el típic bullit d’ossos, una tradició que duu a terme cada any la penya per aquestes dates. Com es pot comprovar en les fotografies s’ho passaren en gran i l’organització fou un gran

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells, guanya el primer torneig interpenyes de Nadal.

Amb un ambient de gran esportivitat va tenir lloc el passat dissabte,  dia 27 a l’horabaixa, en el camp Es Torrentó del Felanitx la primera edició del Torneig de Penyes Barcelonistes de Nadal a Felanitx.

Llegeix més...

La P.B. de Pòrtol entrega les joguines.

Les joguines recollides, amb la campanya solidaria que cada any fa la P.B. de Pòrtol, foren entregades ahir, dia 29 al Casal Solidari de Pòrtol, en total foren més de cent joguines les donades pel poble.

Llegeix més...

Cap de setmana, esportiu, de la P.B. Els Tamarells.

Per aquest cap de setmana la P.B. Els Tamarells, ha preparat dues activitats pels nostres socis, perquè puguin cremar les calories acumulades durant les festes nadalenques.

Llegeix més...

Èxit del partit solidari de la P.B. Sa Pobla.

El Passat 21 de Desembre va tenir lloc al poliesportiu Municipal de Sa Pobla una diada solidària de les penyes barcelonista Sa Pobla juntament amb la Penya Madridista de sa Pobla.

Llegeix més...

3.759 Euros en mijta hora fan realitat el somni de Joan Garcia.

El trail solidaria organitzat per la P.B. Els Tamarells, va fer possible només en mitja hora el somni de Joan Garcia.

Llegeix més...

Campanya Solidaria P.B. Binissalem i centenari C.D.Binissalem

Com cada any, i ja es costum desde fa 4 anys, la Penya Barcelonista de Binissalem, ha posat en marxa una campanya de recollida d’aliments amb l’objectiu d’incrementar les reserves del Rebost Solidari de Binissalem.

Llegeix més...

Partit solidari de la P.B. Sa Pobla

Per tal de recaptat fons per Càritas i la llar de memòria, la P.B. Sa Pobla, organitza el pròxim Diumenge dia 21 a les onze i mitja del matí, en el poliesportiu de Sa Pobla, un partit solidari.

Llegeix més...

Dinar de Nadal de la P.B. d’Alcúdia.

Dissabte Passat, dia 13, més de 60 socis es reuniren per cel·lebrar el dinar de Nadal de la Penya blaugrana d’Alcúdia.

Llegeix més...

Sopar de Nadal de la P.B. de Sa Pobla.

  El dijous vinent 18 de Desembre a les 21:00 hores a l’antic celler de CAN COTÀ a Sa pobla, tendrà lloc al sopar de Nadal de la Penya Barcelonista de Sa Pobla.

Llegeix més...

Campanya solidari de la P.B. Pòrtol.

Un any més la P.B. de Pòrtol dur a terme la seva campanya solidaria amb els nins del poble.

Llegeix més...

Demà el trail solidari de la P.B. Els Tamarells.

  El Trail Solidari que tindrà lloc demà a Felanitx, organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells, obté una notable expectació i es preveu una participació al voltant de les 700 persones, considerant els confirmats en l’esdeveniment de facebook i els apuntats per correu electrònic.

Llegeix més...

Sopar de Nadal de la P.B. d’Alcúdia.

Dissabte dia 13, la P.B. d’Alcúdia, celebrarà el seu dinar de Nada, s’espera l’assistència d’uns cinquanta socis, i tots podran gaudir d’un bon arròs brut.  

Llegeix més...

Sopar i sorteig de viatges de la P.B. Els Tamarells.

   Aquest dimecres toca partit de Champions, sorteig d’entrades i de viatges, i també sopar en el Bar Can Vermell a Campos.

Llegeix més...

Un nou acte solidari de la P.B. Els Tamarells.

La P.B. Es Tamarells, el pròxim dia 14 d’aquest mes, i per tal d’ajudar a aconseguir una cadira de rodes pel jove de Campos Joan Garcia, ha organitzat un trial, i convida a participar-hi per tal de recaptar fons i complir el somni d’en Joan. El lema és “Tots amb en Joan”.

Llegeix més...

La P.B. de Ferreries inaugura l’escut al Nou Camp

Uns 33 socis de la Penya Barcelonista de Ferreries (Menorca) vam partir cap a Barcelona el passat dissabte 22 de novembre amb motiu de la inauguració de la nostra placa al Camp Nou.

Llegeix més...

Sopar d’aniversari de la P.B. de Llubí.

El passat dia 20 d’octubre la P.B. de Llubí, va complir els 22 anys de la seva fundació, i per aquest motiu ha organitzat un sopar com cada any.

Llegeix més...

Sopar de la P.B. Pollença.

Demà divendres la P.B. de Pollença, organitzar un sopar, tots els que vulguin anar-hi, poden contactar amb la penya. Aquest és el cartell amb el menú i els números de telèfon de contacte i el preu.

Llegeix més...

Sopar mensual de la P.B. Sa Pobla.

La P.B. Sa Pobla, celebrarà dijous dia 13, el seu tradicional sopar mensual, aquest és el cartell anunciador.

Llegeix més...

Biel Company, visita Maria de la Salut.

El jugador del Mallorca, Gabriel Company, va visitar l’escoleta de futbol de la P.B. Maria de la Salut, amb la qual va començar la seva carrera a l’edat de cinc anys.

Llegeix més...

Loteria de Nadal de la P.B. Els Tamarells

  Ja  està a la disposició de tothom, també en molts establiments comercials de la comarca, les participacions de la Loteria de Nadal de la PB Els Tamarells.

Llegeix més...

Gran èxit del viatge a Barcelona de la P.B. Els Tamarells.

Amb un total de 58 socis va tenir lloc el passat cap de setmana l’expedició de la PB Els Tamarells a Barcelona.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells a Barcelona.

Seixanta socis de la P.B. Els Tamarells, es desplaçaran el pròxim cap de setmana a Barcelona, per recolzar a la jugadora Mariona Caldentey.

Llegeix més...

Manacor – F.C.Barcelona (juvenil A)

Moltes gràcies, a l’equip del juvenil del F.C.Barcelona, per totes las facilitats i atencions. Una abraçada per Lluis Corretja, Jordi Vinyals i pel delegat. Llàstima pel resultat 2 a 1 pel Manacor, Enhorabona per la victòria a l’equip de Manacor.

Llegeix més...

Gran paellada de la Penya Barcelonista Maria de la Salut

Enhorabona als cuiners Ferreret, Oscar, Joan i als ajudants que varen fer possible aquesta boníssima i espectacular “paella” a la Penya Barcelonista Maria de la Salut el passat dissabte dia 25 d’octubre. Moltes gràcies a tots als socis i sòcies que varen participar i s’ho passaren molt bé.

Llegeix més...

La P.B. de Porreres celebrarà el seu 30 aniversari.

Aquest proper cap de setmana, la P.B. de Porrers, celebrarà els trenta anys de la seva existència.

Llegeix més...

La P.B. de Paguera, col·labora en la Chalenge de Paguera.

Amb motiu de la celebració de la Challenge de Peguera, la P.B. de Peguera, va col·laborar de manera activa en l’organització d’aquesta triatló que organitza l’Ajuntament de Calvià.

Llegeix més...

Excursió de la P.B. Es Castell.

El passat dia 11 la P.B. Es Castell va organitzar una excursió amb dinar a Lithica (Ciutadella).  

Llegeix més...

La samarreta d’alguns equips base de l’Sporting.

La P.B. de Pòrtol, patrocinarà, dos o tres equips base de l’Sporting Sant Marçal, els quals duran la propaganda de la nostra penya.

Llegeix més...

Èxit rotund de la torrada i glossada solidària.

La torrada solidària organitzada per la P.B. Els Tamarells, a Cas Concos, va ser un èxit de participació i organització.

Llegeix més...

Torrada solidària i glosat per APROSCOM.

Organitzat per la P.B. Els Tamarells, aquest dissabte dia 4, es farà una torrada solidària a Cas Concos.

Llegeix més...

Partit de futbol Sala Festes de Sant Nicolau

  La PB Els Tamarells va jugar davant la SE Cas Concos el partit de futbol-sala Festes de Sant Nicolau.

Llegeix més...

Conferència audio visual “Rutes del Silenci”

Organitzat per la P.B. Els Tamarells i l’Associació Mestresses de Casa, es va celebrar una conferència a Cas Concos.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells, guanya el torneig de Sant Agustí

La passada setmana, es va celebrar la dotzena edició del torneig entre penyes Sant Agustí, en la participació d’Els Tamarells, la penya San Mamés de l’Atlhètic de Bilbao, la penya madridista Fusion Cafè i la penya mallorquinista Cercle Recreatiu.

Llegeix més...

Torneig triangular de la P.B. Pollença

Demà dissabte, dia 23 d’agost, al Poliesportiu Municipal de Pollença, se celebrarà un torneig triangular de f-7, entre penyes del Barça.

Llegeix més...

Comunicat de la P.B. Els Tamarells

Aquest és el comunicat de la P.B. Els Tamarells, en relació a la seva seu.

Llegeix més...

Una sòcia de la P.B. Els Tamarell, signa pel Barça.

La sòcia de la P.B. Els Tamarells, Mariona Caldentey, ha signat contracta amb l’equip del Barça femení, la P.B. Els Tamarells, li desitja el millor amb aquesta nova singladura, u la Federació de Penyes també es fa extensible amb aquesta enhorabona. Que per molts d’anys pugui defensar els nostres colors.  

Llegeix més...

Torneig entre penyes Sant Agustí de la P.B. Els Tamarells.

Organitzat per la P.B. Els Tamarells, el dimecres vinent dia 27, és, durà a terme la novena edició del torneig entre penys Sant Agustí.

Llegeix més...

Festa de la P.B. Els Tamarells, amb entrega del carnet d’honor.

Amb motiu de la celebració del dotze aniversari de la P.B. Els Tamarells, i de l’entrega del carnet de soci d’honor numero 800, es varen reunir a Sa Rapita, unes quaranta persones, entre directius i ex directius.

Llegeix més...

Campus de la P.B. de Porreres

Demà dia, 14 la P.B. de Porreres, celebrarà el campus Sant Roc Melisa Nicoalu, a partir de la nou del matí, al camp municipal de Porreres. CARTELL CAMPUS H

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells, entregarà el carnet número 800.

  Aquest dijous dia 31 a les nou del vespre,  en el Club Nàutic de Sa Ràpita tindrà lloc l’entrega del carnet de soci d’Honor número 800 de la PB Els Tamarells, identitat del qual no ha estat encara desvetllada. La decisió fou presa per unanimitat fa unes setmanes en reunió de junta directiva.

Llegeix més...

62 Assistents al sopar de l’inici d’actes XX aniversari P.B. Alcúdia

  Al restaurant Steak house Carabela, fou el lloc elegit per la P.B. d’Alcúdia per celebrar el sopar d’inici dels actes del seu XX aniversari.

Llegeix més...

La P.B. Peguera campiona del torneig de Llubí.

El torneig, de futbol 7, organitzat per la P.B. de Llubí, amb motiu de les festes patronals del poble, varen participar-hi les penyes de Llubí, Maria, Peguera, Sineu i Sóller. Proclamant-se campió la P.B. de Peguera.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells presentarà un llibre.

El pròxim dijous dia 24, a les nou del vespre i al Saló d’Actes del Club Nàutic de Sa Ràpita la P.B. Els Tamarells presentarà el llibre “En busca de las carreras extremas” de Jorge González de Matauco.

Llegeix més...

La P.B. de Pollença, va celebrar el seu XX aniversari.

El passat dia 4 de juliol, la Penya Blaugrana de Pollença va celebrar el XX aniversari de la seva fundació, al lloc habitual dels darrers sopars, el Restaurant Monument. El sopar va contar amb  l’assistència d’uns 50 socis.

Llegeix més...

XX Aniversari de la P.B. d’Alcúdia.

Amb motiu del XX aniversari de la P.B. d’Alcúdia, ha organitzat un sopar, divendres dia 18, per tal de donar a conèixer els actes que durant a terme per celebrar aquest esdeveniment.

Llegeix més...

L’Aluminio NHC, campió del torneig de Peguera.

L’equip de l’Aluminios NHC, es va proclamar per quart any campió del torneig futbol 7 organitzat per la P.B. de Peguera.

Llegeix més...

XXX aniversari de la P.B. de Ciutadella.

El rpòxim dissabte dia 12 de juliol, a partir de les 21 hores, la P.B. de Ciutadella, celebrarà el sopar per commemorar el seu XXX aniversari de la seva fundació, l’acte tendrà lloc a l’Hotel Port Ciutadella.

Llegeix més...

La P.B. Porreres va celebrar el sopar de fi de temporada

La P.B. de Porreres, aquest passat divendres, dia 4, va celebrar, el sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

La P.B. de Sa Pobla col·laborà amb el campus.

Prop d’ una centena de nins, varen participar, en aquesta nova edició del ja tradicional campus de Sa Pobla “Memorial Xisco Serra”

Llegeix més...

Torneig de F-7 de la P.B. de Llubí.

Un any més la P.B. de Llubí, i amb motiu, de les festes patronal de Sant Feliu, organitza un torneig de F-7.

Llegeix més...

XX aniversari de la P.B. de Pollença.

Demà, divendres dia 4,al Restaurant Monument a partir de les 21’30 hores, farem el sopar de commemoració del XX aniversari de la fundació de la Penya Blaugrana Pollença.

Llegeix més...

La P.B. de Sa Pobla celebrà el fi de temporada.

Un any més la P.B. de Sa Pobla, va celebrar el seu tradicional sopar de fi de temporada, a la Plaça Major del Poble, amb l’assistència d’uns 200 penyistes

Llegeix més...

La P.B. de Pòrtol, homenatge al futbol base de l’Sporting

  Amb motiu de què dos equips del futbol base de l’Sporting Sant Marçal, han fet campions dels seus respectius grups, la P.B. de Pòrtol, va convidar a sopar als jugadors i cos tècnics dels dos equips.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells va celebrar l’assemblea general de socis.

Una vintena de socis, varen assistir a l’assemblea general de la P.B. Els Tamarells, on es va fer repàs de les activitats de la temporada 20132-2014, així com aprovar el pressupost per la temporada 2014-2015.

Llegeix més...

II Torneig de la FCB Escola Illes Balears.

En la col·laboració de la Penya Barcelonista de Peguera, i organitzat per la FCBEscola Illes Balears, aquest pròxim cap de setmana el II Torneig de les Escoles del FCB Illes Balears.

Llegeix més...

XXV Aniversari de la P.B. de Santa Margalida.

El dia 7 de Juny, la P.B. Santa Margalida, va celebrar els seus XXV anys de vida. En distints actes per tot el poble i simpatitzants.

Llegeix més...

Sopar de fi de temporada de la P.B. Llubí.

Com cada any, celebrarem un sopar de fi de temporada, aquest any serà el pròxim dia 21.

Llegeix més...

III Torneig de F-7 de la P.B. de Llubí.

La P.B. de Llubí, amb motiu de les festes patronals, ha organitzat pel pròxim dia 19 de juliol, un torneig de F-7, fins avui hi ha escrit les penyes de Maria, Sóller, Sineu i la de Llubí. Totes aquelles penyes que vulguin participar-hi, té de plaç fins dia 25 d’aquest mes per fer la inscripció.

Llegeix més...

La P.B. Ciutadella organitza un torneig de veterans de futbol 7

Aquest cap de setmana, la P.B. de Ciutadella ha organitzat la tercera edició del torneig de Sant Joan de futbol 7 per veterans, amb la participació d’equips mallorquins i menorquins.

Llegeix més...

VIII edició del campionat de futbol 7 Vila de Peguera.

Amb motiu de les festes patronals de Peguera, la P.B. de Peguera, organitzarà la VIII edició del campionat de futbol 7.

Llegeix més...

Gran paellada de la P.B. de Ferreries

Per tercer any la P.B. de Ferreries, va organitzar una paellada per tots els seus socis i simpatitzants.

Llegeix més...

El Ferriolense campió del II Torneig Alevins de Peguera.

El II Torneig Vila de Peguera, organitzat per la Penya Barcelonista de la localitat, fou un èxit total, varen participar-hi 16 equips i un total de 240 jugadors.

Llegeix més...

Sopar de fí de temporada de la P.B. de Sa Pobla.

La P.B. de Sa Pobla celebrarà el pròxim dia 27 de Juny, el seu tradicional sopar de fi de temporada.

Llegeix més...

Els actes programats per la P.B. de Santa Margalida

La P.B. de Santa Margalida, que dissabte dia 7 de Juny, celebrarà el seu XXV aniversari de la seva fundació, te preparat tota una seria d’actes perquè tothom pugui gaudir de la festa.

Llegeix més...

Nova junta directiva de la P.B. Menorca

En l’Assemblea general, celebrada el passat dia 28 de Maig, la P.B. de Menorca, en la seva seu a Maó, va elegir una nova junta directiva.

Llegeix més...

La P.B. de Sóller celebra l’assemblea general

El pròxim dissabte dia 7 de Juny, la P.B. de Sóller, celebrarà la seva assemblea general ordinària.

Llegeix més...

La P.B. de Santa Margalida celebrarà els XXV anys

Amb motiu dels XXV anys de la seva fundació, la penya barcelonista de Santa Margalida, organitzarà el dia 7 de Juny, una seria d’actes per aquestes noces d’argent. A continuació la convidada a totes les penyes.

Llegeix més...

La P.B. Peguera, organitza un torneig d’Alevins.

Durant els dies 7 i 8 de Juny, és celebrarà la II edició del torneig d’Alevins, ” Villa de Peguera 2014″, organitzat per la P.B. de la localitat.

Llegeix més...

Insta·lat l’escut de la P.B. Sa Indioteria.

Tal com estava prevista el passat dissabte dia 17, la P.B. Sa Indioteria, es va unir a les penyes de les nostres illes, que ja tenen l’escut a la façana del Camp Nou.

Llegeix més...

La P.B. de Pòrtol a la fira d’entitats

La P.B. de Pòrtol, va muntar la seva paradeta a la “Fira d’Entitats” de Pòrtol, a la qual va donar informació de les avantatges del carnet de penyista. Llastima que al migdia, es va haver de desmuntar degut a què plovia.

Llegeix més...

Dissabte instal·lació de l’escut de la P.B. Sa Indioteria.

Aquest dissabte dia 17, una altre penya de les nostres Illes, instal·larà el seu escut a la façana del Camp Nou, la P.B. de Sa Indioteria.

Llegeix més...

Avui assemblea de la P.B. Els Tamarells

Aquest dimecres dia 7 a les 20 h. en primera convocatòria, i a les 20,30 h., en segona, tindrà lloc en la nostra seu del Cercle Recreatiu de Felanitx, l’assemblea anual ordinària de socis, corresponent a la temporada 2013-2014, i amb el següent ordre del dia.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells col·labora amb l’ultra trail.

La penya de Felanitx Els Tamarells, va col·laborar amb la recentment prova Ultra Trail Serra de Tramuntana, una prova única a les nostres Illes.

Llegeix més...

La festa de l’Ermita de la Penya de Llubí

La penya de Llubí, ens ha enviat aquestes fotos de la seva festa de l’Ermita del passat dia 27 d’Abril.

Llegeix més...

La Penya de Llubí, organitza la 1ª Mini Duatlo infantil

Organitzat per la Penya blaugrana de Llubí, es va celebrar el passat diumenge dia 27, i amb motiu del Pa amb caritat, la primera mini duatlo infantil.

Llegeix més...

Les nostres penyes a València.

Aquí teniu, les fotos enviades per les distintes penyes que en aquest moment tenen una representació a la final del València.    

Llegeix més...

Presentada l’ultra trail.

A la casa de cultura de Felanitx, i amb la presència d’un centenar de persones, es va presentar l’ultra trail Serra de Tramuntana, que organitza la P.B. Els Tamarells.

Llegeix més...

Diada d’esports a Maria de la Salut

Dissabte, dia 5 d’Abril, organitzat per la Penya Barcelonista de Maria, en col·laboració amb el Consell de Mallorca, hi haurà una diada esportiva a Maria.

Llegeix més...

I Torneig futbol 7 festes de Sant Marçal.

Amb motiu de les festes patronals de Marratxí, la nostra penya en col·laboració amb l’Ajuntament de Marratxí, organitzarà un torneig de futbol set.

Llegeix més...

La P.B. Els Tamarells, presentarà la carrera per la Serra de Tramuntana.

L’acte de presentació de l’Ultra 2014 Mallorca Serra de Tramuntana, està organitzat per la P.B. Els Tamarells.

Llegeix més...

La Penya de Peguera guanya als seguidors del Reial Madrid.

Aquest passat diumenge, la penya de Peguera, va jugar un partit de futbol contra els seguidors del Reial Madrid, el resultat final fou d’1-0 a favor dels blaugranes.

Llegeix més...

La penya Els Tamarells va sortejar les entrades.

La Penya Els tamarells, el passat divendres va sortejar les entrades per la final de copa del Rei, entre el Barça i el Reial Madrid.

Llegeix més...

Diada de “futbolet” a Maria de la Salut.

Organitzat per la Penya Barcelonista de Maria de la Salut, el pròxim diumenge dia 30 de març, a partir de les deu del matí hi ha una diada infantil de futbolet, per nins i nines de 4 i 5 anys.

Llegeix més...

Sopar de la penya de Maria

Amb motiu del partit de lliga, entre el Reial Madrid i el nostre equip, la penya barcelonista de Maria de la Salut, té organitzat, un sopar.

Llegeix més...

Sopar per sorteig de les entrades.

Demà divendres la penya barcelonista de Pollença, organitza un sopar on s’ha sortejaran les entrades de la final de la copa del rei.

Llegeix més...

La Penya de Peguera organitza un partit de futbol.

Amb motiu del partit de lliga entre el Barçai el Reial Madrid, la penya de Peguera, organitza la segona edició del “partit en el cim”.

Llegeix més...

La penya Els Tamarells, organitza un tast de vins

El pròxim divendres dia 21, la Penya Els Tamarells de Felanitx, organitza un tast de vins.

Llegeix més...

La P.B. Ciutadella organitza un torneig de futbol 7

Amb motiu de les pròximes festes de Sant Joan, la P.B. Ciutadella, organitza un torneig de futbol 7 per veterans.

Llegeix més...

Les penyes de Menorca reben el Barça Juvenil.

Amb motiu de la visita del Barça juvenil de Divisió d’Honor a Menorca, per jugar el seu corresponent partit de lliga, una representació de les penyes el varen rebre.

Llegeix més...