des 182018
 
El públic omplí tota l'escala del Parc
El passat diumenge dia 16, és va celebrar al Parc Municipal de Felanitx, va celebrar la cinquena edició de la trail solidaria que cada any organitza la P. B. Els Tamarells, aquest any la recaptació era pels damnificats de les inundacions del Llevant de Mallorca.

Voluntaris PB Els Tamarells

La recaptació va ser de 6.015,00 €, pel bo desenvolupament de la cursa, se varen mobilitzat seixanta voluntaris, entre membres de la directiva de la penya i altres voluntaris, recolzats per la Policia Local de Felanitx, la brigada municipal i de Protecció Civil.

Els espectadors varen omplir el recinte del parc municipal, on es varen sortejà els distints obsequis donats pels comerços, particulars i entitats esportives.

La prova esportiva va compta d’una trail de 17 quilometres i una caminada de 11 quilometres, un pic acabada la prova els participants varen poder recollir el seu premi.

   

   Es donaren 50 minuts per la compra de paperetes i es recaptaren 6.015 euros, superant per poc la de l’anterior edició que fou de 5.900 per Aspanob. Assistiren Antònia Bauzà, representant l’Ajuntament de Sant Llorenç, i Nofre Serra, representant l’Ajuntament d’Artà, que agraïren públicament el gest que s’ha fet cap als afectats. Representant l’Ajuntament de Capdepera no assistí ningú.

   Després de l’entrega de prendes personalitzades i la foto oficial es va donar la sortida a la trail (17 kms) i a la caminada (11 kms) per les muntanyes felanitxers. En unes dues hores es pogué completar el recorregut. Els assistents, una vegada en el Parc, pogueren comprovar la seva sort i recollir el premi .

Perdona, ara mateix el comentari está tancat