ago 052016
 
3

Capitans dels equips, i representants de la penya organitzadora i de l’Ajuntament.

 

El torneig, de futbol 7 organitzat, per la P. B. de Llubí, amb la participació de les penyes del Barça, Els Tamarells, Maria de la Salut i Peguera, el trofeu va quedar a Llubí.

4

Equip de la P. B. Els Tamarells.

6

Equip de la P. B. Peguera.

El primer partit, va enfrontar els dos primers guanyadors del trofeu la Penya de Llubí i la Penya Els Tamarells, i va resoldre per un ajustat 1-0 a favor de l’equip local, gol marcat en pròpia porta per un jugador felanitxer.
El segon partit va ser entre la Penya de Peguera i la de Maria de la Salut, endur-s’en la victòria l’equip de Calvià, que es va imposar per dos gols a zero.
16

La P. B. de Llubí, campiona amb el trofeu guanyat.

El tercer partit el jugaren la penya de Llubí i la de Peguera, el primer ha marcat va ser l’equip visitant, i com que a l’altre partit, entre les penyes Els Tamarells i la de Maria de la Salut, el resultat era favorable a l’equip de Felanitx per 3-0, en aquells moments, hi havia un triple empat al capdavant de la classificació, la reacció de la Penya de Llubí, que en cinc minuts va donar la volta al marcador, acabant guanyat el partit per 2-1 i va fer que es proclamessin campions del torneig a la manca de la darrera ronda de partits. La Penya Els Tamarells, va acabar guanyant el seu partit per r 5-0.
12

El capita de la P.B. Peguera recollint el seu trofeu de tercer classificat

11

El capita de la P.B. Maria de la Salut, recollint el trofeu de quart classificat.

La darrera ronda de partits, que es va jugar a les vuit i mitja del vespre, va enfrontar la Penya de Llubí i la de Maria de la Salut, acabant el partit amb empat 0-0, mentre que la penya Els Tamarells, golejava a la de Peguera per 6-0 i aconseguia el segon lloc de la classificació.
14

El Capità de la P. B. Llubi recollit el trofeu de campió.

13

El Capità de la P. B. Els Tamarells recollint el trofeu de segon classificat.

Un pic acabats tots els partits, i l’entrega dels respectius trofeus, es va celebrar un sopar a la fresca amb un centenar de penyistes, i el representant del F. C. Barcelona Joan Estella, va fer entrega  a la batllessa i a la penya d’uns obsequis de part del Barça.
15

Capitans de les penyes amb el seu trofeu, amb el membres del consistori i de la organització.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat