mai 062018
 

Assemblea 3

Amb assistència d’una quarantena de socis va tenir lloc en la nostra seu l’assemblea anual de socis.

  En el primer punt el president va ressenyar l’informe de gestió, on destaca haver aconseguit els tres objectius plantejats a principis de temporada, inauguració de la nova seu, compra de dos seients més en el Camp Nou (ara en disposam de catorze) i celebració dels actes de 15è aniversari. Afegits a actes tan significatius com la IV Trail Solidària (que fou per Aspanob), expedicions organitzades de socis a Barcelona, sortejos de 250 viatges entre els nostres socis per anar a veure el Barça, calçotada popular, col·loquis, distincions, tornejos esportius a Santanyí, Campos, dos a Felanitx, i Cas Concos, sopars amb socis a Santanyí, Campos, Ses Salines i Llucmajor, suport a les activitats promogudes per la Federació, etc. La penya tanca l’exercici amb 1219 socis, sent la més nombrosa que té el FC Barcelona arreu del Món.

Assemblea 2

En el segon el tresorer Llorenç Pons va donar a conèixer l’estat de comptes, que presenten uns ingressos de 53.183 euros, i unes despeses de 53.132,25 euros, deixant un balanç favorable de 50,75 euros.

En el tercer lloc va tenir lloc la dimissió de l’actual junta per haver exhaurit el mandat de cinc anys, previst en els estatuts. S’obre un període de presentació de candidatures fins al dia 13 de maig, es podrà dipositar la relació en la bústia de la nostra seu, o bé enviat un correu a pbelstamarells@gmail.com. Si hi ha més d’una candidatura, el 28 de maig hi hauria eleccions on podrien votar tots els socis amb el carnet amb vigor. Si només hi ha una, es proclamaria el dia 28 en assemblea extraordinària, i si no hi ha cap, continuaria l’actual junta gestora que està conformada per Guillem Pascual Oliver (president), Llorenç Pons Quetglas (secretari), Maria dels Àngels Obrador Gamundí (tresorera) i els vocals Marc Lladonet Salom, Margalida Burguera Burguera i Mateu Picornell Batle.
Assemblea 1

Per acabar el president sortint Sebastià Oliver s’acomiada dels presents agraint la tasca feta per tots els membres de la junta en aquests cinc anys, i mostrant la satisfacció de veure com l’entitat s’ha posicionat en el lloc més no només d’àmbit barcelonista sinó en una posició significativa de l’àmbit social de la comarca.

El sorteig de viatges del darrer partit de la temporada FC Barcelona – R. Societat va posar punt final a l’assemblea.

   

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat