ago 232016
 

Ambient a Ses Salines 2

Socis durant el sopar a Ses Salines

Durant el sopar celebrat al Bar Ca Na Moreneta de Ses Salines, amb motiu del partit de tornada de la Super Copa d’Espanya, es varen donar d’alta setze nous socis, superant amb deu el milenar de socis.

Diectius de Ses Salines amb el president

Ambient a Ses Salines 5

Un altre moment de sopar

El sopar, organitzat per l’Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi, formada pels directius Miquel Contestí, Marga Burguera, Miquel Perelló i Apol·lònia Maria Salom, hi varen assistir, uns seixanta socis.

I tal com estava anunciat, es varen sortejar viatges per assistir a parits al Nou Camp, 8 viatges per anar a veure el primer partit de la Champions, al Nou Camp, 8 viatges per acudir al partit de lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid. I el sorteig estrella, entre els assistents al sopar, viatge i entrada per dues persones per veure el debut del Barça la Champions al Nou Camp.

L’afortunat fou el soci núm. 1008 Jaume Bonet Garcias (Ses Salines), el primer suplent el soci núm. 1006 Miquel Pere Clar Verger (Ses Salines) i el segon suplent la sòcia núm. 529 Margalida Burguera Burguera (Ses Salines).

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat