set 172015
 

Penya Barcelonista 1

A les festes de Cas Concos, amb motiu de la festivitat de Sant Nicolau, la P.B. Els Tamarells, va guanyar el trofeu de futbol sala.

SE Cas Concos 1

El divendres, dia 11 de Setembre, l’equip de la nostra penya dirigit per Marc Lladonet va disputar el torneig de futbol-sala a la S.E. Cas Concos, en un partit molt emocionant i també esportiu on finalment varen guanyar els barcelonistes per un ajustat 8-7, amb quatre gols de José Manuel González (Petty), i un per Miquel Artigues, Andreu Julià i Joan Pere Maimó.

Per la penya barcelonista s’alinearen Bartomeu Adrover, Biel Fiol, Miquel Artigues, Antoni Adrover, Antoni Matemales, Salvador Lladonet, David Garrido, Jaume Rigo Tous, Joan Pere Maimó, Caroline Foresti, Petty i Andreu Julià.

Nissaga dels Lladonet

Es va donar la circumstància de què hi participaren, quatre membres, de la família Lladonet, Marc el pare fou l’entrenador de la penya, Salvador el fill jugà amb els barcelonistes, Marc el fill jugà amb els concarrins, i Tomeu l’oncle fou l’àrbitre del matx.

Entrega de trofeus 2

 

 

Entrega de trofeus 1

Volem agrair la participació dels nostres jugadors, l’esportivitat de l’equip local, l’ajuda dels directius, els ànims dels socis i seguidors, a Tomeu Lladonet per venir a xiular l’encontre i al poble de Cas Concos, amb el batle Toni Oliver al capdavant, per cada any fer-nos trobar com a casa.

 

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat