ago 132019
 

 

DSC03092

Dissabte passat, 10 d’agost de 2019, va tenir lloc a Ciutadella la celebració del 35 anys d’existència de la Penya Barcelonista Ciutadella.

DSC03118DSC03110
Aquest any tornarem a tenir el plaer de comptar amb la presència del Sr. Jordi Cardoner i Casaus, vicepresident primer del Barça, i amb la presència del Miquel (Nano) Soler, 6è jugador de la lliga espanyola que ha disputat més partits.
L’acte va començar al local social de la penya situat al Bar OAR on els convidats varen signar al llibre d’honor de la penya que actualment és la setena del Món en nombre de socis censats (1.077 socis).

Després la comitiva es va traslladar a peu al Club Nàutic Ciutadella on és fer el sopar d’aniversari.

DSC03005DSC02973
El sopar va comptar amb 88 socis i simpatitzants. Amb representació de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, va assistir el Sr.Joaquin Todo, també president de la Penya Menorca de Maó), el qual va representar a la nostra Federació, debut a què el president Òscar Escoda, va excusar la seva absència per motius familiars. També comptarem amb la presència del president de la penya de Ferreries, Natxo Truyol.
La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Ciutadella i el Director Insular d’Esports agraïren, la nostra invitació i excusant la seva absència.
A les notes de l’himne, els convidats varen entrar a la sala.
DSC03046DSC03050
Després que el nostre presentador i soci, Pep Joan Casasnovas, fes la presentació de la taula presidencial, va tenir un missatge de benvinguda del president Xarli Gener, i després va tenir lloc una petita xarrada mentre la gent feia l’aperitiu. El Sr. Cardoner va comentar el bé que ja es va sentir a Ciutadella l’any passat i que era un plaer tornar a estar amb nosaltres.
El Nano Soler va comentar que molts anys havia estiuejat a Menorca, concretament a Fornells i que li encantava l’illa i no va dubtar en camp moment, quan li varen proposar de venir a la festa de la penya.
DSC03151
En una pantalla de TV, durant el sopar, poguérem mirar de re-ull el partit entre BARÇA I NÀPOLS 4-0.
DSC03053
Després de tallar el pastís i va haver-hi l’intercanvi d’obsequis entre la penya i els convidats: una litografia de la Ç trencada que es dóna a conèixer arreu del Món i per part del Nano Soler, una samarreta amb el 35 a l’esquena que ens feien arribar els veterans del Barça. La penya va entregar un petit símbol de Ciutadella i les nostres festes.
Mentre fèiem els postres els convidats varen contestar a les preguntes que varen fer els assistents. Entre elles va sortir el tema NEYMAR, molt diplomàticament el Sr. Cardoner va saber contestar dient que no hi havia cas NEYMAR, que un jugador abans d’abandonar el Barça, s’ho repensi per no caure amb el mateix parany.
Per acabar la festa es varen sortejar 6 entrades pel Barça-Madrid i 6 més per altres partits a elegir entre els guanyadors.
Mentre la gent s’ha acomiadava, aprofitaren per saludar els convidats i fer-se la foto amb ells.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat