abr 122017
 

cartell

Organitzat per la P. B. Els Tamarells conjuntament amb el Club Sa Milana, demà dijous tendrà lloc la III Felanitx trem, amb un total de 350 inscrits màxim permès.

La prova, d’extrema duresa i que forma part del calendari de la Lliga Balear de Muntanya, començarà en el Parc Municipal a les 16 hores, els corredors faran el primer kilòmetre pel nucli urbà, passant per davant l’Ajuntament, per enfilar el carrer des Call cap a les escaleres del Calvari, baixaran per darrere cap al Camí de Son Quelles, i pujaran pel tirany que condueix fins al Picot. Continuaran cap a Sant Salvador, fins a davant la cisterna del santuari, seguiran cap a l’esplanada passant per darrere el monument de Crist Rei. La baixada serà per les dreceres del Camí Vell, per dins la finca de Can Pancuit, enllaçant novament al Camí de Son Quelles, pujaran per darrere el Calvari, arribaran fins dalt de l’oratori i la baixada final serà el sinuós Carreró del Dimoni, sent la meta d’aquesta tercera edició en el Parc Municipal.
Calvari
S’espera que el primer corredor faci aquests 12,2 km, en menys d’una hora, hi haurà premi especial en metàl·lic per qui baixi el rècord de la prova (57′ 39″ en homes, 1 h 05′ 39″ en dones).
Sant Salvador
Entre els corredors hi ha socis de la penya, Damià Burguera, Guillem Vadell, Isabel Mas, Jaume Vidal, Joan Aznar, Joan Toni Fullana, Lluís Barceló, Magdalena Vicens (1è fèmina absoluta en el 2016), Mateu Picornell, Miquel Escales, Miquel Vila, Miquel Jaume Sureda, Pep Garcia, Pere Joan Fullana, Rafel Monserrat, Salvador Binimelis (1r junior en el 2016), Sebastià Amor, i Tomeu Sansó. Hi haurà una classificació especial pels socis de la penya.

Es Picot
Tindrem animació en diferents punts, estol de batucada en el Calvari, xeremiers en el Picot i assistència de més 50 efectius entre voluntaris (gran part de socis de la penya) i Protecció Civil. Ho col·labora l’Ajuntament de Felanitx, la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, Bodegues Vi d’Auba,  Parc Cafè i Viatges Portocari (que sorteja dos viatges per a dues persones, una a Menorca i un a Eivissa, entre els participants).

Perdona, ara mateix el comentari está tancat