ago 132018
 
pbciutadella3
Dissabte passat, 11 d’agost
, la penya barcelonista ciutadella va celebrar el seu trenta-i-quatre aniversari al club nàutic de Ciutadella amb la presencia del vicepresident primer del barça, Jordi Cardoner i el mític Miquel Àngel Nadal.També varem comptar amb la presència del ara entrenador ciutadellenc destinat a l’escola del Barça a Japó, Nan Moll.

pbciutadellapbciutadella1
Abans de la festa, els convidats varen acostar-se al local social de la penya on varen signar al llibre d’honor
No varen faltar les dues copes aconseguides la temporada anterior.
La festa va comptar amb 89 comensals. Presidida pel Xarli Gener, president de la penya i Oscar Escoda, president de la federació de penyes de les illes balears.
pbciutadella2pbciutadella4
Va ser presentada per la Dolors Boatella, sòcia de la penya i professional dels mitjans de comunicació (ràdio i tv). Els convidats varen dirigir unes paraules als assistents, recordant anteriors festes amb la presència de Nicolau Casaus, avi del Jordi Cardoner, o del mateix Nadal que ja havia visitat la penya amb la
primera Champions del Barça, l’any 1992.
pbciutadella5pbciutadella6
Com cada any els convidats varen tallar el pastís d’aniversari i al final del sopar es varen sortejar els sis abonaments de la penya pel proper Barça Madrid de La Lliga.
pbciutadella7pbciutadella13
Ahir diumenge, el vicepresident va veure al mateix club nàutic, la final de la super copa d’Espanya, acompanyat de la seva esposa i fill i una vintena de socis de la penya que varen poder celebrar un nou títol del nostre equip.
pbciutadella9
pbciutadella11pbciutadella12

Perdona, ara mateix el comentari está tancat