set 192017
 

 

Els organitzadors (Foto Toni Moya)

Els organitzadors (Foto Toni Moya)

El torneig d’Alevins organitzat per la P. B. de Peguera i la nostra Federació, per recaptar fons destinats a la construcció d’un Hospital pediàtric a Barcelona, per la lluita contra el càncer, fou guanyat pel Reial Mallorca.

El torneig es va celebrar els dies 16 i 17 de Setembre, a les instal·lacions esportives del Municipal de Peguera (Calvià), en aquesta cinquena edició del torneig Aleví “Vila de Peguera” de futbol vuit, i varen participar els següents equips; Real Club Deportivo Mallorca, Santa Ponsa C.F., Son Caliu C.F., U.D. Pla de Na Tesa. Sporting Ciutat de Palma, UD. La Salle, Agora Portals, AthBaleares, Penya Arrabal, C.D. Cide, San Francisco, C.D. Madre Alberta, U.D. CollerensePlayas de Calvià, C.D. Calvià, C.E. Andratx.

El campio el Mallorca (Foto Toni Moya)

El campio el Mallorca (Foto Toni Moya)

 

El Mallorca amb els seus familiars (Foto Toni Moya)

El Mallorca amb els seus familiars (Foto Toni Moya)

 

 

 

 

 

 

 

La final, com a la passada edició la varen jugar el Reial Mallorca i l’Atlètic Balears, guanyant aquest any per l’equip barralet, per 4-1.

La classificació de la gran final va quedar així, primer Reial Mallorca, segon Atlètic Balears, tercer La Salle, i quart el C.i.D.E.

La classificació del torneig de consolació, va ser la següent; primer Sporting Ciutat de Palma, segon Platjes de Calvia, tercer U. D. Collerense i quart l’Andratx.

 

Representació dels equips participans (Foto Toni Moya)

Representació dels equips participans (Foto Toni Moya)

L’acte d’entrega de trofeus va estar presidit per la tinent de batle i responsable de l’àrea d’Esports Eva Serra, acompanyada del tinent de batle de la zona de Peguera Juan Cuadros, el director de l’institut d’esports de Calvià Marcos Pecos, la presidenta de l’AA.VV de Peguera i Cala Fornells Joana Maria Mas i el president de la nostra federació Oscar Escoda.

Tots els jugadors que varen participar en el torneig varen rebre una medalla commemorativa i una bossa amb obsequis.

 

El públic (Foto Toni Moya)

El públic (Foto Toni Moya)

Per la construcció de l’Hospital pediàtric es varen recaptar sis-cents euros, gràcies al sorteig d’una samarreta signada per Lionel Messi.

 

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat