nov 122015
 

escut PB Els Tamarells

 

Organitzat per la P.B. Els Tamarells, el próxim dia 13 de Desembre, es durà a terme el II Trial Solidari.

Si la primera edició que es va celebrar per recaptar fons a Joan Garcia Fons, un jove de Campos, aquest any és per un nin de Felanitx Antoni Jiménez Oliver, d’un any i mig d’edat i que pateix una important minusvalidesa, que l’afecta la vista, l’auditiva i la motriu.

Cadira adaptada 1

 

Si l’any passat era per aconseguir una cadira pel jove de Campos, aquest any l’objectiu és una cadira adaptada i una maqueta ortopèdica adequada a les necessitats d’Antoni Jménez Oliver.

La Trail que celebrarem dia 13 de desembre tindrà un format similar al de l’any passar, aquesta edició amb dos recorreguts. Un de 10 kms, pels qui només puguin/vulguin caminar; i un d’uns 23-25 kms pel qui vulguin córrer suau per la muntanya, gaudint dels espectaculars paratges que tenim pel Calvari, Es Picot, Sant Salvador, Es Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, etc.

No hi ha inscripció prèvia ni es cobra res per participar, és la voluntat de cadascú. A les 9 hores ens veurem tots en el Parc Municipal, i tindrem paperetes de 2 euros per una rifa d’obsequis que ens aportin esportistes reconeguts i establiments que es vulguin adherir. Abans de partir farem la rifa, entregarem els obsequis, i la recaptació a la família del nin, que servirà per ajudar a què Antoni pugui tenir aquesta cadira adaptada. Creiem que serà una jornada magnífica on esport i solidaritat es tornaran a donar la mà.

 

  Una Resposta to “Dia 13 de Desembre II trial solidari de la P. B. Els Tamarells.”

  1. […] Més informació del recorregut i dels actes. […]

Perdona, ara mateix el comentari está tancat