jun 032017
 

 

Federació de Penyes FCB Illes Balears

Amb motiu de la celebració dels vint-i-cinc anys de la primera “Champios“, la confederació de penyes, convida a totes les penyes i els seus penyistes a assistir al partit històric que disputaran els protagonistes de la consecució de la Copa d’Europa a Wembley’92 el pròxim 10 de juny a les 22 hores al Camp Nou.

Hi seran molts dels herois que van canviar la història del barcelonisme i, amb la vostra presència, commemorareu amb ells els 25 d’anys d’aquesta gran fita. Per aquest motiu, us animem a viure aquesta experiència irrepetible a l’Estadi i que ho feu extensiva la invitació a les vostres penyes.

En aquest sentit, la sol·licitud es realitzarà a través de les Federacions, qui haurà de fer-nos arribar les peticions abans del dijous 8 de juny a les 15 hores.

Així mateix, animem a les penyes a què convidin a participar també les entitats del territori, escoles, instituts i associacions, per tal de compartir la festa amb tots nosaltres.

Pel que fa a la recollida, les entrades es podran passar a recollir, a nom de la penya/associació, al centre d’acreditacions (divendres obert de 10 h a 19 h, i dissabte de 10 h a 22 h).

Perdona, ara mateix el comentari está tancat