ago 202020
 

escutfederacio

Aquest es el comunicat que ha emes la confederació Mundial de Penyes del F.C. Barcelona, envers la actual situació del F.C.Barcelona.

escutconfederació

Comunicat de la Confederació Mundial de Penyes

Un cop celebrada la reunió de Junta Directiva del FC Barcelona, i en relació als acords adoptats per l’excepcionalitat de la situació, la Confederació Mundial de Penyes vol llançar un missatge d’unitat i de respecte per la diversitat d’opinions dins del moviment de penyes i del barcelonisme en general; opinions que, fetes des del nostre profund sentiment culer però també des del seny i la reflexió, enriqueixen el debat i fan del FC Barcelona un Club plenament democràtic, participatiu i plural.

La greu crisi esportiva i econòmica en la qual ens trobem, en el marc d’una emergència sanitària i social sense precedents provocada per la pandèmia de la Covid-19, exigeix que tot el barcelonisme esmerci els esforços necessaris que han de permetre fer una transició, des d’avui fins a la convocatòria i elecció de la nova presidència del nostre Club, en què se superin les diferències i l’incontestable desencís que sentim.

La Confederació confia que, després de fer una reflexió honesta i responsable, s’hagi escollit l’opció més viable dins del calendari per afrontar les dificultats i els reptes extraordinaris que tenim per endavant. I en aquest camí hi serem, amb tota la nostra predisposició i col·laboració per sumar forces i cercar el consens de tot el barcelonisme que ens permeti reeixir en tots els àmbits.

La Confederació Mundial de Penyes que integra un ampli sector de sòcies i socis del FC Barcelona i penyistes d’arreu del món, defensa amb fermesa la idea que el futur del nostre Club serà fruit del consens, de la superació de les diferències, de la sinergia i de la unitat de tot el barcelonisme, i treballarem per a fer-ho possible.

Barcelona, 19 d’agost de 2020.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat