feb 232016
 


Calçotada 2016   

 

  El pròxim dissabte dia 5 de març a les 1330 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa.

   
     Després dels sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos, dels estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, dels tornejos Festes de Sant Agustí, Festes de Sant Nicolau, Fira de Campos, i Memorial Francesc Sola, de la Trail Solidària, de la caragolada de junta directiva, i del viatge de socis a Barcelona arriba aquest acte que posa punt als esdeveniments tretze aniversari.

El preu del tiquet és de 20 euros per adults i 10 per a nins de fins a 12 anys. El dinar inclou: calçots, llom, xulla, dues botifarres, pa, refresc, vi, postres, cafè, i com no pot mancar, el baverall commemoratiu.

Concert aniversari 2016

Després del dinar hi haurà actuació del grup Marino e Marini i dels DJ Nyè.
Hi haurà diferents sortejos entre els participants, exclusiu pels socis que assisteixin un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça, i sorteig entre tots els nostres socis de 8 viatges per veure el partit de Lliga FC BARCELONA – R. MADRID.

Es poden apuntar tant socis com no socis, els tiquets ja estan a la venda en el Cafè Can Moix i en la Papereria Cóndor. La capacitat és limitada a 220 persones i tancarem la inscripció una vegada acabats els tiquets.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat