mar 232016
 

Trail Menorca Camí de Cavalls

Avui vespre i organizat per la P. B. Els Tamarells, tindrà lloc la presentació oficial i en exclusiva per Mallorca de la V edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, que enguany tornarà a batre registres de participació, acostant-se ara ja als 800 inscrits, l’acte començarà a les vbuit i mitja del vespre a la casa de cultura de Felanitx.


Intervindran en la presentació tres destacats participants de la nostra comarca amb podis en la darrera edició: la sortarrina Marga Capó (Palma Fitness), tercera en el Trekking Nord, el nostre soci campaner Joana Barceló (Sa Milana), segon en la Costa Sud, i el manacorí Biel Martínez (Xendenguets), vencedor en el Trekking Nord, acompanyats de Mito Bosch (Elitechip) organitzador de la prova.

Hi haurà cinc proves diferents, el trekking Nord (39 km), el trekking Sud (55 km), la Costa Sud (85 km), la Costa Nord (100 km) i la sencera (185 km).

Després de les explicacions tècniques i de visionar les millors imatges d’un esdeveniment espectacular, s’aprofitarà pel briefing de la II FelanitXtrem que se celebrarà aquest Dijous Sant.

  Una Resposta to “Avuis vespre a Felanitx, presentació de Trail Menorca Camí de Cavalls.”

Perdona, ara mateix el comentari está tancat