set 022016
 

torneo alevin V2(Definitivo con escudos que faltaban)

Durant els dies dos i tres de setembre, organitzat per la P. B. de Peguera, se celebrarà la quarta edició del torneig Vila de Peguera, per alevins F-8, amb la participació de setze equips.

 

presentacion_oficial_2016

El dia de l’acte dels sorteig dels grups

 

El torneig es disputarà en dues fases, la primera, demà dissabte, des de les deu del matí a les nou del vespre i corresponent als partits dels distints grups en què han quedat enquadrats els respectius equips després del sorteig, que es va fer el passat dia 22 d’Agost, amb la presència de representants municipals.

La segona el diumenge dia 4, amb la disputa de les eliminatòries i la gran final, com dissabte els partits començaran a les deu del matí i a la una i mitja del migdia l’entrega de trofeus, on s’espera que assisteixi a l’acte el batle de Calvià Alfonso Rodriguez.

Els equips participants en l’edició d’aquest any, són l’Atlètic Peguera, Playas de Calvià, C. D. Calvià, Âgora Portals, C.F. Son Caliu, Son Ferrer Atlètic, C. D. Santa Ponsa, R.C.E, Mallorca, Atlètic Balears, Col·legi Sant Pedro, Penya Arrabal, San Francisco, Santa Catalina Altètic, U. D. Collerense i el C.I.D.E.
Tots els partits es jugaran al camp Es Pas de Ses Llebres de Peguera.

 

Foto_4

El president de la penya fent entrega del xec al pare d’Izan el torneig de l’any passat.

Tal com es va fer el passat any, es farà una recaptació de fons per la caua “Lluiten junts per Izan“, un nin de quatre anys que pateix una infermetat rara, de la qual només se’n coneixen 35 casos en el món. Aquest any la campanya té per lema “Apadrina un gol per Izan“.

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat