gen 112016
 

 

celebrant els trenta anys

celebrant els trenta anys

Aquestes son les activitats més importants que ha dut a terme la P.B. de Sóller.

El dia de la calçotada

El dia de la calçotada

 

El dia 22 de Febrer es va organitzar una calçotada al local de la Penya Barcelonista de Sóller oberta per a tots els socis.

trobada a menorca

trobada a menorca

La Penya Barcelonista de Sóller va assistir a la Trobada de Penyes a Ferreries

Celebrant la lliga 2014-2015

Celebrant la lliga 2014-2015

 

El 17 de maig vam celebrar al local la lliga 14-15

Celebrant la Copa del Rei

Celebrant la Copa del Rei

Dissabte 30 de Maig 2015, jornada de Barça a la fresca. La penya Blaugrana de Sóller va instal·lar una pantalla gegant al carrer de Sa Lluna perquè socis de la penya i aficionats del Barça de tot el poble poguessin gaudir de la final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Atlètic Club de Bilbao.

 

Pantalla gegant per la Champions

Pantalla gegant per la Champions

Dissabte 6 de Juny 2015, la penya va organitzar una pantalla gegant al teatre Victòria amb un èxit total de convocatòria, superant totes les nostres expectatives, i on a més el Barça ens va fer gaudir de valent proclamant campió de la Champions 2015 davant de la Juventus.

Amb la fundació Johan Cruïff

Amb la fundació Johan Cruïff

El 29 de juny, Socis de la Penya van col·laborar amb la recollida de fons en el sopar benèfic al Pula Golf de la Fundació Pula Golf

3004

Entregue de litografies amb motiu dels trenta aniversari.

Divendres 18 de Setembre 2015, la Penya Barcelonista de Sóller va celebrar els seus 30 anys de vida i de història al restaurant Campo Sol, amb una assistència de més de 50 persones. En l’acte es va fer entrega de litografies de l’artista solleric Gelabert als socis més antics de la Penya, així com sorteig de samarretes i viatge per assistir a un partir del Barça entre els assistents.

assemblea1502

Entregue d’una litografia al soci Josep Pujol.

Diumenge 13 de Desembre 2015, es va celebrar l’Assemblea General ordinària on es va aprovar l’estat de comptes de la Penya, així com la renovació per quatre anys més de la Junta Directiva.
Va fer entrega d’una a litografia commemorativa al soci històric Josep Pujol

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat