des 152015
 

 

 

Entrega de la recaptació 1

Entrega de la recaptació

 

El passat diumenge 13 de desembre del 2015 serà recordat durant molt de temps com el dia en què la Penya Barcelonista Els Tamarells, recolzada per un potent grup de voluntaris, ajuntant esport, natura i solidaritat, va fer moure un poble, una terra, per una causa comuna: ajudar al nin felanitxer Antoni Jiménez Oliver, el qual amb un any i mig d’edat pateix una malaltia no diagnosticada, amb una greu discapacitat visual, auditiva i motriu.

La penya fa uns mesos va posar en marxa la idea de dedicar una Trail Solidària per ajudar a Antoni Jiménez .

A les 8’30 del matí en el Parc Municipal de Felanitx, l’organització va obrir un període de 40 minuts per la venda de les 5000 paperetes . Fins aconseguir la gran recaptació de 12.388 Euros

Samarreta entregada per Tòfol Castanyer

Samarreta entregada per Tòfol Castanyer

Grans esportistes balears com Tòfol Castanyer , Miquel Capó, Antoni Peña, Raúl Pareja, Tolo Fiol, Joan Nadal hi foren presents, entregant diferents peces i objectes; mentre el tennista Rafel Nadal va fer arribar una samarreta signada.

 

Samarreta del Barça femení enviada per Mariona Caldentey

Samarreta enviada per Mariona Caldentey

 

la jugadora del F.C. Barcelona Mariona Caldentey va enviar una samarreta de tot l’equip femení del Barça.

Samarreta del primer equip del FC Barcelona

Samarreta donada per la Federació de Penyes

 

Així mateix la Federació de Penyes va entregar una samarreta del primer equip per sortejar i una altra pel nin..

Foto grup 3

Més de 1.200 persones hi assistiren en un acte multitudinari per donar suport a una causa que va sensibilitzar a molta gent. Hi hagué dos recorreguts, 10 kms caminant, i 23 corrent, els dos per les muntanyes felanitxeres de les zones del Calvari, Sant Salvador, Es Castell de Santueri, Es Carritxó, i Binifarda.

Fou una emotiva jornada l’organitzada per la Penya Barcelonista Els Tamarells, que serà recordada per l’enorme solidaritat (12.388 euros) i la magnífica participació (més de 1.200 persones)

Perdona, ara mateix el comentari está tancat