set 182015
 

cartell 25 anys penya

Durant el cap de setmana del 25, 26 i 27 de Setembre, la penya barcelonista de Maria, celebrarà distints actes per commemorar aquesta fita.

A continuació teniu la carta enviada a les penyes convidar-les a festa.

Penya Barcelonista…….

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la nostra penya, el cap de setmana 25, 26 i 27 de setembre se celebraran els següents actes, als quals us convidem a assistir.

cartell xerrada 25 aniversari

Divendres 25 de setembre a les 20.30 hores a l’escola de baix hi haurà un col·loqui sobre la pobresa infantil amb la presència de la mediàtica i televisiva Sor Lucia Caram, autora del llibre “Tu ahorras ganamos todos” els beneficis obtinguts amb la venda del mateix aniran íntegrament contra la pobresa infantil. Seguidament s’inaugurarà l’exposició de fotografies dels 25 anys d’existència de la penya.

Dissabte 26 de setembre. De les 10.00 hores a les 13.00 hores hi haurà activitats infantils (castell inflable, tallers d’escacs, jocs tradicionals…) a la plaça des Pou. Col·laboren el grup d’esplai Es Rebrot i el club descases de Maria.

A les 16.00 hores podrem veure el partit Barça-Las Palmas al local de la penya.

A les 19.30 encontre amb la concentració de batucades i posterior recepció a l’ajuntament amb la colla de xeremiers del poble. A continuació es farà una ofrena floral a la Mare de Déu de la Salut.

A les 21.00 hores sopar al poliesportiu municipal. El preu del sopar serà de 20 euros els adults i de 10 euros els nins. Els tiquets s’han de treure abans del dia 24 de setembre a qualsevol membre de la directiva. Durant el sopar es farà la presentació de l’escoleta de futbol i un reconeixement als fundadors, directius i als monitors de la nostra penya durant aquests 25 anys.

Diumenge 27 de setembre, aprofitant la fira del nostre poble, exposarem diferents copes guanyades pel nostre club a l’escola de baix on hi haurà l’exposició fotogràfica oberta durant tot el dia.

El president

Pere Jordà Bauzà

Perdona, ara mateix el comentari está tancat