nov 052015
 

Equip de la PB Els Tamarells 1

 

La P.B. Els Tamarells, varen guanyar el torneig de futbol de la Fira de Campos, al Reial Mallorca de veterans.

 

Els cinc actes de l’intens cap de setmana es varen completar amb el triomf del nostre equip en el Torneig Fira de Campos, en el que la P.B. Els Tamarells es va imposar per 4-3 als veterans del Reial Mallorca, equip que comptava amb jugadors contrastats, inclús alguns internacionals com Ivan Campo, Paquete Higuera, Rondo, Raúl Olmos, José Leon, etc.

 

El golejador Jaume Vidal, amb Ivan Campo, ex jugador del R. Mallorca i del R. Madrid

 

El nostre equip dirigit per Antoni Prohens va comptar amb un Jaume Vidal estratosfèric, autor dels quatre gols barcelonistes, el qual va marcar la diferència davant els mallorquinistes. Per la P.B.

Equip de la PB Els Tamarells

 

Els Tamarells formaren Diego Amor, Moll, Lluís Palenzuela, Miquel Vila, Portu, Pep Suau, Pometa, Kiko Ferrari, Sebastià Amor, Joan Mas, Jaume Vidal, Antoni Riera, Biel Mas, Sebastià Hisado, Sergio Jiménez, Pep Ferriol i Rafel Sánchez.

El regidor de l'Ajuntament de Campos amb els capitans

Una vegada acabat el partit en modalitat de futbol-7, el regidor de l’Ajuntament de Campos Julià Jaume va fer entrega als capitans (Sebastià Hisado per la P.B. Els Tamarells) dels trofeus d’aquest Torneig Fira de Campos.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat