des 022014
 
Tots amb en JoanLa P.B. Es Tamarells, el pròxim dia 14 d’aquest mes, i per tal d’ajudar a aconseguir una cadira de rodes pel jove de Campos Joan Garcia, ha organitzat un trial, i convida a participar-hi per tal de recaptar fons i complir el somni d’en Joan. El lema és “Tots amb en Joan”.

En Joan Garcia és un jove de Campos, que pateix una minusvalidesa, ell té un somni; tenir una cadira amb rodes per a poder tenir més mobilitat i eliminar aquests obstacles que la vida li ha posat al davant. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, s’han editat unes paperetes per una rifa de Nadal. La Penya Barcelonista Els Tamarells, sensible amb els actes solidaris, juntament amb un grup de corredors de muntanya de la comarca, vol estar al costat d’en Joan, i ajudar-li a fer realitat aquest somni.

La cursa començarà a les vuit del matí per les muntanyes de Felanitx, i pot participar tot aquell que vulgui, ja sigui caminant o corrent, per això hi ha tres distàncies per facilitar la participació, en aquesta acta solidaria.

Corredors de Trail de la PB Els Tamarells

A) 10 kms, Sortida del Parc Municipal, cap al Calvari, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador per les dreceres i tornada. Aquest grup caminarà. Temps estimat: no estipulat.

Sant Salvador

B) 20 kms. Sortida del Parc Municipal, cap al Calvari, pel camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Bennàsar, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, caminant i correguent, 3 hores i mitja.

Castell de Santueri

C) 30 kms. Sortida del Parc Municipal, cap al Calvari, pel camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Bennàsar, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador pel Picot, baixada des de Sant Salvador, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, correguent, 4 hores.

Es Picot

Un grup de voluntaris de la penya posaran per als participants, avituallament sòlid (plàtan, taronja), fins que n’hi hagi, gràcies a l’acord amb l’empresa fruitera Agromart. En principi, per estimar l’avituallament necessari ens guiarem pels qui s’apuntin a l’esdeveniment que hem creat a facebook.

https://www.facebook.com/events/1506711566255542/1512968025629896/?notif_t=like

De totes maneres és recomanable dur motxilla, o un cinturó amb bidó. Els avituallaments se situaran a Sant Salvador, Es Castell, carretera d’Es Castell, Sant Salvador i Parc Municipal.

AQUESTA ES LA PROGRAMACIÓ.

Cadascú ha d’adaptar les seves possibilitats al recorregut escollit. Procurarem al màxim anar agrupats, ja que el recorregut no estarà marcant, tot i que és difícil perdràs. Els grups aniran amb un responsable que obrirà i un altre que tancarà, i no estarà permès superar-los.

Damunt les 8’30 farem la fotografia oficial, i a les 8’40 partiran els tres grups. Com que no es tracta de cap competició, no es contracta cap assegurança, de totes maneres el recorregut és assequible i en els redols de més dificultat reduirem la velocitat. La previsió és que damunt les 12’45-13 h. tothom hagi arribat altra volta al Parc Municipal.
El motiu principal és ser solidari amb aquesta causa i, si hi podem afegir fer un poc d’esport i gaudir del magnífic entorn de les muntanyes felanitxeres, millor que millor.
Tòfol Castanyer i Toni Peña

Han confirmat la seva assistència dos grans esportistes, el campió del món de curses de muntanya Tòfol Castanyer i l’atleta maratonià olímpic en els Jocs d’Atenes, Toni Peña. Els grans campions també seran solidaris el dia 14.

COM APORTAR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ? La vostra aportació serà voluntària, mitja hora abans de partir, a les 8 h. en el Parc Municipal, tindrem bastants de blocs de paperetes, aquestes són a 2 euros. A partir d’aquests 2 euros, cadascú hi aportarà la seva voluntat. Segur que serem molts, entre tots i totes ajudarem a en Joan a complir el seu somni, els Reis Màgics li duran aquesta cadira que ell tant necessita.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat