ago 082015
 

Final Supercopa d'Europa

 

Pel pròxim dimarts, dia 11, la P.B. Els Tamarells, a Can Vermell de Campos, té organitzat un sopar amb pantalla gegant i sortejos per poder gaudir de la final de la super copa europea entre el Barça i el Sevilla.

-Sorteig, d’entre tots els socis, de VUIT VIATGES a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga entre el F.C.B. – Màlaga (dia 29 d’agost a les 20,30 h).

– Sorteig, d’entre tots els socis, de VUIT VIATGES a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit entre el F.C.B. – Llevant (19-20 de setembre)

– Sorteig, d’entre tots els socis, de VUIT VIATGES a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el primer partit de Lliga de Campions que jugarà el Barça a casa

– Sorteig, d’entre tots els socis, de VUIT VIATGES a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga entre el F.C.B. – Las Palmas (26-27 de setembre)

– Sorteig, d’entre ELS SOCIS ASSISTENTS i INSCRITS en el sopar de la final, d’UN VIATGE a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou, per veure el partit de Lliga entre el F.C.B. – Màlaga.

– SOPAR: pam boli variat, refresc, gelat i cafè. Preu: 10 €.

-Inscripció prèvia Bar Can Vermell (Campos). Telèfon: 971-650133, indicant nom i número de soci.

Recordau que els acompanyants dels afortunats han de ser socis o s’hi han de fer abans de viatjar.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat