jul 032015
 

Federació de Penyes FCB Illes Balears

 

Aquest és el resum de les trobades de la Confederació de Penyes amb els precandidats a presidir el Barça.

Benvolguts presidents,

 

Després de la celebració de les reunions amb els precandidats a les eleccions del FC Barcelona del Comitè Executiu ampliat a tots els membres del Consell, us adjuntem un resum del contingut d’aquestes trobades.

 

Com veureu en aquest resum, el proper pas a realitzar serà treballar en la preparació i la signatura d’un compromís de col·laboració entre els candidats que hagin passat el tall i la Confederació Mundial de Penyes per tal de continuar amb tots els projectes que s’han de posar en marxa en les properes temporades (Projecte Penyes Segle XXI 2015-2021).

 

A partir de demà i durant la setmana vinent es començarà a treballar en aquest document, que serà de línies generals, i que es desenvoluparà de manera més detallada més endavant en les comissions de treball, en els Plenaris i en el Congrés de 2015. En aquest sentit, si algú de vosaltres vol aportar algun suggeriment, us agrairíem que ens ho feu arribar el més aviat possible.

 

Per altra banda, també us confirmem que el proper Plenari del Consell de Penyes es farà el dia 17 de juliol, divendres, a la tarda. Durant els propers dies us ampliarem la informació i us enviarem l’ordre del dia.

 

Us agrairíem, també, que ens comuniqueu si teniu alguna necessitat de desplaçament i/o allotjament per aquest dia el més aviat possible.

 

Salutacions cordials,

 

Confederació Mundial de Penyes

Perdona, ara mateix el comentari está tancat