nov 192017
 

Federació de Penyes FCB Illes Balears

Aquest són els resultats del futbol base del nostre club,. i l’actuació dels jugadors mallorquins, esperam siguin del vostre interès.

Juvenil Divisió d’Honor.-  F. C. Barcelona, 3  Gimnastic de Tarragona, 1

Dels juvenils de divisió d’honor no poden posar la classificació ni els resultats ja que ni la web de la federació balear ni la catalana posen els resultats.

Per accedir a l’acte dels partits basta cliqueu damunt acta tancada i s’obrirà automàticament l’acte del partit jugat pel Barça.

Juvenil Lliga Nacional grup 7, F. C. Barcelona, 2 Gimnàstic de Tarragona, 1, el jugador de les nostres illes José Jaume Busquets a sortit de titular amb el número 4, i ha jugat tot el partit. El Barça es el líder amb 28 punt dos més que l’Espanyol segon classificat.

Resultats Acte i classificació.

Cadets A Divisió d’honor grup 1, Girona, 0 F. C. Barcelona 0, empat dins el cap del tercer classificat, El Barça continua líder amb vint-i-vuit punt tres més que l’Espanyol.

Resultats Acte i classificació.

Cadets B Preferent grup I, Viladecans U.D. “A”, 0 F. C. Barcelona, 0.- El mallorquí Toni Quetglas va sortit de reserva amb el número 14. El Barça continua líder amb 20 punts.

Resultats acte i classificació

Infantils A Divisió d’honor, Sant Andreu U. E. !”A”, 0  F. C. Barcelona, 5, Amb aquest resultat el Barça continua líder amb cinc punts d’avantatge sobre el segon l’Espanyol.

Resultats acte i classificació.

Infantils B preferent grup I, F. C. Barcelona 7, Gava Mar C.F., o, el Barça es el segon classificat del grup a tres punts del líder la Escuela Futbol San Pedro Sa Pablo “A”.

Resultats acte i classificació. 

Alevins A Preferent grup I, Cornella U. D., 1 F. Barcelona, 3, el Barça líder amb sis punts d’avantatge sobre el segon

Resultats, acte i classificació.

Alevins B Preferent grup II, F.C. Barcelona, 6 Cornella U. D. “A”, 1, El Barça es segon empatat amb l’Espanyol amb 27 punts.

Resultats, acte i classificació.

Alevins C Primera grup I, Cubelles C. F. “A”, 1 F. C. Barcelona 9, el Barça manté el liderat amb sis punts d’avantatge sobre el segon el Cornella U. D. “C”.

Resultats, acte i classificació.     

Alevins D primera grup  2, F. C. Barcelona 10, Penya Barc. Collblanc Sants AEA, 0, aqmb aquesta victòria i gràcies a la derrota de l’Europa el Barça es col·loca líder amb 21 punts dos més que l’Europa.

Resultats, acte i classificació. 

Benjamins A Preferent grup I, F. C. Barcelona, 16 Can Rull Romulo Tronchoni C. F. “A”, 0, el Barça va tercer a tres punts del líder el Cornella, però amb un partit menys.

Resultats, acte i classificació.

Benjamins B Preferent grup 2; Unió Futbol base Jabac i Terrassa “A”, 1 F. C. Barcelona, 5, el Barça encapçala la classificació amb 27 punts empatat amb el Sant Cugat F. C. “A”.

Resultats acte i classificació

Benjamins C Primera regional grup; Sant Joas Despi U.E. “A”, 1, F. C. Barcelona, 9, el Barça manté el liderat amb 24 punts tres d’avantatge sobre el Cornella.

Resultats acte i classificació.

Benjamins D Primera regional grup 2; F. C. Barcelona, 6 Santboia F. C. “B”, 1 El Barça va el segon, per la diferència de gols,  empatat amb el líder l’Hospitalet Centre Esports, els dos amb 24 punts,

Resultats acte i classificació.

Benjamins E Segona regional grup 5; Atlètic Sant Just, 3 F. C. Barcelona, 3.- El Barça ocupa la segona plaça amb 20 punts a un sol punt del líder Pubilla Casas.

Resultats acte i classificació.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat