mar 142016
 

IMG_0502

 

A les instal·lacions del Nou Cap, es va presentar el passat dissabte dia 12 el cartell de la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, que se celebrarà el pròxim dia 8 d’Abril a Peguera.

Aquest any la penya organitzadora de la trobada és la de Peguera, que celebrarà el seu desè aniversari, l’acte de presentació del cartell, va tenir lloc a la llotja del Palau Blaugrana, i va comptar amb la presència de Xavier Llincheta, directiu de la comissió esportiva del F. C. Barcelona.
IMG_0521
Per aquest acte es varen desplaçar des de Mallorca, la Tinent de Batle de l’Ajuntament de Calvià Eva Serra, el regidor de la zona de Peguera Juan Cuadros, el president de l’Associació Hotelera de Peguera, Antoni Mayol, i membres de la directiva de la P. B. de Peguera encapçalats pel seu president Sebastian Palmer, així com el President de la nostra federació Antoni Vallespir, acompanyats de membres de la directiva.

IMG_0529
A l’acte també i no va faltar la representació esportiva amb el president de l’Associació de veterans de basquet del Barça, el exjugador Galilea, acompanyat també del exjugador de basquet Roger Esteller, i tampoc no va faltar la representació dels penyistes de les nostres illes, ja que prop de seixanta socis de distintes penyes varen acudir a l’acte.

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat