jul 012018
 
Presentació llibre 2
El passat dijous, dia 28,  va tenir lloc a la seu de la nostra penya,  la presentació del llibre “Por el Camino Primitivo”

Jorge signant el llibre

Aquesta és la la darrera creació lliterària de l’escriptor i aventurer vitorià Jorge González de Matauco. L’acèrrim seguidor del Deportivo Alavés

En aquesta obra narra com, després de superar una malaltia reumatoide. compleix una promesa i decideix fer una de les rutes dels més de cinquanta camins que van a Santiago. Les anècdotes amb la gent que coincideix i els diferents i canviants paisatges que es troba fan aquest llibre molt interessant i agradable de llegir.

Assistents 2

 

Coincidiren amb l’autor molts dels assistents a la presentació, quant a que el Camí de Santiago té un encant i una màgia especial.

 Entrega del batle de Felanitx
Al acte i assisti  el batle de Felanitx Jaume Monserrat que  per tancar la presentació va fer entrega d’una ceràmica commemorativa a Jorge González de Matauco.
  A estat la primera activitat de la nova junta de la P.B.  Els Tamarells, que sortejà entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada, per anar a veure un partit del F. C. Barcelona en el Camp Nou. 
I aquest foren els afortunat;
- Titular: soci nº 609 Pep Garcia Marqueño (FELANITX)
- 1ª suplent: sòcia nº 1122 Catalina Sansó Mas (FELANITX)
- 2º suplent: soci nº 595 Sebastià Capó Fernández (PORTOCOLOM)

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat