ago 242019
 

Cartel_oficial_2019

Organitzat per la P. B de Pegura,Dilluns que ve, 26 d’agost de 2019 a partir de les 19.30 hores tindrà lloc a la sala d’exposicions del Casal de Peguera la presentació oficial i posterior sorteig de grup de la setena Edició del Torneig solidari “Vila de Peguera 2019″ en la seva categoria Aleví.


Jugadors, tècnics, familiars, autoritats, espònsors i staff organitzatiu estan convocats per a tan tradicional acte que se celebra just tres setmanes abans de l’inici del torneig.
Està confirmada la presència a l’acte de Sra. Eva Serra, Tinent Batle de l’Ajuntament de Calvià, Juan José Estella, exjugador de Futbol Club Barcelona, ambaixador de la Federació de Penyes Barcelonistes de Les Illes Balears i membre de l’Associació de Veterans del F. C. Barcelona, Òscar Escoda, President de la Federació de Penyes Barcelonistes de Les Illes Balears i Joana Maria Mas Coll, Presidenta de l’Associació de Veïns de Peguera i Cala Fornells, a més dels representants de tots els equips participants i espònsors oficials del Torneig.
En una primera part de l’acte es presentarà oficialment el torneig i s’informarà dels actes més importants de l’esdeveniment.
Un cop acabat, l’acta, tindrà lloc el sorteig dels grups de la fase prèvia del Torneig, acabat el sorteig, es convidarà als assistents, a un petit aperitiu, durant el qual es podran intercanviar opinions sobre el torneig.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat