mar 062015
 

escut_paguera

La Penya Barcelonista de Peguera (Peguera – Calvià) juntament amb la Peña Madridista Emilio BUTRAGUEÑO (Palmanova – Calvià) i sota el patrocini de l’Ajuntament de Calvià, coincidint amb el clàssic, que es celebra el pròxim dia 22 de març de 2015 (diumenge) al nostre estadi, ha organitzat un partit benèfic per recaptar fons per l’Associació amb discapacitat de Calvià (ASDICA).


L’acte constarà d’un partit entre els socis i sòcies de les dues penyes, a partir de les 12:00 hores en el camp Municipal de Magaluf i posteriorment hi haurà una paella solidària que tindrà un preu de 6 € per a adults i 3 € per als nens, inclòs en el preu: l’entrada de l’esdeveniment, paella i beguda o canya. Al final de l’àpat de germanor entre les dues aficions i familiars i amics de ASDICA, es realitzarà un sorteig solidari de samarretes, pilotes, i banderins signats pels jugadors de dues plantilles, cedits pel Futbol Club Barcelona i Reial Madrid C.F.
Comentar que de la mateixa manera hi haurà un compte, bancaria, solidaria ES58 0487 2126 0420 0000 8786 (BMN Sa Nostra), si voleu realitzar una contribució financera directament aquesta carismàtica Associació la qual fa un treball fantàstic amb tots els nens amb discapacitat de Calvià
Tots els socis i sòcies interessats a comprar entrades per a aquest esdeveniment, poden enviar un email a informacion@penyabarcelonistapeguera.com, sol·licitant entrades o trucant al 617060804 (Sebastián Palmer). ASDICA ens necessita i els socis de la Penya Barcelonista de Peguera i els Catalans en general de les Illes Balears no els deixarem sols.

 Publicat per a les 21:05

Perdona, ara mateix el comentari está tancat