mar 112017
 

Calçotada 2

La calçotada popular organitzada per la P. B. Els Tamarells, el passat dissabte dia 4, va congregar a més de 150 persones.

Calçotada 1

Els assistents gaudiren d’un dinar de calçots acompanyats de carn a la graella, el corresponent baverall, vi, refrescs, postres i cafè.

Calçotada 7

Durant el dinar realitzarem diferents rifes i sortejos, així també va tenir lloc el sorteig de les entrades per a la final de Copa entre els socis que es presentaren entre les 10 i les 15 hores i mostraren interès ferm per assistir a la Final (el resultat ho publicarem en la pròxima edició).

Calçotada 6

Entre els socis assistents sortejàrem un viatge per a dues persones per anar a veure el partit FC Barcelona – CA Osasuna (26 d’abril). Els afortunats foren:

– Titular, soci núm. 387 Miquel Roig Serra (Campos)

– 1r suplent, soci núm. 262 Llorenç Pons Quetglas (Campos)

– 2n suplent, soci núm. 444 Òscar Escoda Trobat (Pòrtol)

Així mateix entre tots els socis es sortejaren 10 viatges pel partit FC Barcelona – R. Societat (16 d’abril) i 8 pel partit FC Barcelona – CA Osasuna (26 d’abril).

Calçotada 17
Després del dinar, les rifes i els sortejos, els presents pogueren gaudir d’un final de festa amb l’actuació del conjunt “Grollers de Sa Factoria” que fou del grat dels assistents.

Calçotada 23
Volem agrair la col·laboració en aquest esdeveniment a l’Ajuntament de Felanitx, Gelats Neu d’Or, Forn Picornell, Spar Cas Ferrer, Vins Cinc Caixes i Mitja, Cafè Can Moix, entre d’altres entitats, a tots els directius que ajudaren, i als socis que participaren, especialment a Joan Enric Font, encarregat de fer una salsa romesco excel·lent.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat