set 062016
 
2.-Villa_Peguera_2016_baleares_campeon

L’equip campió del torneig l’Atlètic Balears

 

 

L’Atlètic Balears, es va imposar per 2-1, al R. C. D. Mallorca, a la final del torneig d’Alevins Vila de Peguera jugat, aquest passat cap de setmana, i organitzat per la P. B. de Peguera,  mentre que en el torneig de consolació el Santa Catalina, va guanyar al col·legi Sant Pere.

4.-Villa_Peguera_2016_equipo_organización

L’equip organitzasdor

 

En el torneig, i varen participar setze equips, i un cop jugada la fase previà, varen quedar enquadrats en dos grups devuit equips un peer jugar la fase fona i l’altre per jugar la fase de consolació.

Per la fase final es varen classificar la U.D. Collerense, San Francisco, Atlètic Balears, Santa Pnsa C.f., R.C.D. Mallorca, C.I.d.e., C.F. Son Caliu i el Àgora Portals.

Per la fase de consolació els equips que la jugaran varen ser, el Santa Catalina Atlètic, C.E. Andratx, Colegio San Pedro, Penya Arrabal, C.D. Calvià. Sporting Son Ferrer, Club Atlètic Peguera i el Platges de Calvia.

3.-Villa_Peguera_2016_campaña_solidaria

Izan i la seva mare agraint el donatiu

La part solidaria de recaptar fons pel Izan, cal destacar, la donació per part del R.C.E. Mallorca, d’una samarreta signada pels components del primer equip, i que fou adquirida per una empresa per 1.000,00 euros, més la recaptació de la campanya durant el torneig, que va pujar a 560,00 Euros, foren entregats a la família d’Izan, fent un total de 1.560,00 Euros.

Toni Vallespir president de la federació de penyes barcelonsits de les illes balears

 

 

A l’acte no va faltar el president de la nostra federació, que va donar suport al torneig.

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat