oct 192016
 
Challenge_Peguera_2016_foto_1

Els denou voluntaris de la P. B. Peguera.

 

 

Per tercer any consecutiu la Penya Barcelonista de Peguera, va estar representada en aquesta prova, convertida amb un dels grans esdeveniments de Mallorca.

Challenge_Peguera_2016_foto_2 (1)

un atleta passant per un control

 

 

La prova, un triatló internacional de mitja distància i que serveix per tancar la temporada 2016 de triatlons, va tenir es va dur a terme el passat dissabte dia 15, la qual va ser un èxit de participació, en més de 1.000 triatletes, que va obligar a l’organització a no admetre més participants.

Challenge_Peguera_2016_foto_3

Voluntaris de la P.B. Peguera a un dels controls

 

Els atletes havien de cobrir les següents distàncies, 1,900 quilòmetres nadant, 90 quilòmetres en bicicleta i 45 quilòmetres de runnig, precisament en aquest part de la carrera els denou voluntaris de la P. B. de Peguera varen fer el control de voltes, quatre en total, del recorregut a peu, aquesta prova es va desenvolupar per dins el centre urbà, estant tot el recorregut ple d’espectadors que animaven als participants.

El desig de P. B. de Peguera, és continuar col·laborant com fins ara amb el perfecte desenvolupament d’aquesta Challenge internacional de Peguera.

 

 

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat