mai 202014
 

ALEVIN DEFINITIVO

Durant els dies 7 i 8 de Juny, és celebrarà la II edició del torneig d’Alevins, ” Villa de Peguera 2014″, organitzat per la P.B. de la localitat.

El campió de la primera edició.

El campió de la primera edició.

En total hi participaran 16 equips, l’equip amfitrió l’At. Peguera, el Platges de Calvià, campió de la passada edició, el Calvià At., el Àgora Portals, el C.F. Son Caliu, tots del municipi de Calvià i equips dels clubs Col·legi San Pedró, Santa Catalina At., La Salle, C.D. Ferriolense, Sporting Ciutat de Palma, Sporting Sant Marçal, tots ells amb equips a la Preferent, màxima categoria alevins, acompanyats per equips del C.E. Andratx, C.E.F. Campusport, C.I.D.E., i la Soledat At.

Els equips estaran distribuïts en 4 grups de 4 equips i es classificaran els dos primers, per jugar les finals, tots els partits és jugaran al camp de Peguera “Es Pas de Ses Llebres”.

La fase de grup es jugarà a partir de les quatre de l’horabaixa del dia 7, i els quarts de finals, semifinals el diumenge a partir de les deu del matí, la gran final es jugarà a les dotze i mitja del migdia.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat