set 032015
 

Cartel_torneo_alevin_2015_final

El torneig serà presentat el pròxim dia 7 de Setembre a les set i mitja de l’horabaixa, a la sala multi usos del Casal de Peguera, i en el transcurs del qual es farà el sorteig de la composició dels quatre grups.

El torneig començarà el cap de setmana del 12 i 13 de Setembre, al camp de futbol d’Es Pas de Ses LLebres i organitzat per la P.B. de Peguera, sa celebrarà el III Torneig Alevins futbol 7 “Vila de Peguera 2015″.

Logo_alevín_2015_fecha
En total son setze els equips que participen en el mateix, el C.D. Peguera, Agora Portals, Santa Catalina At., Col·legi Sant Pere, Son Caliu, Ferriolense, Sporting Son Ferrer, Sporting Sant Marçal, Andratx, Spsorting Ciutat de Palma, Santa Ponsa, Calvià, Pla de na Tesa, Es Liceu, San Francisco i lèquip de l’escola del F.C. Barcelona a les Illes Balears.

El primer partit es jugarà dissabte dia 12 a les deu del matí, completant la jornada la disputa dels darrers partits de grup sobre les nou del vespre.

Izan_mama_presidente Penya
Diumenge, darrer dia del torneig, serà, una jornada solidaria, per recaptar fons per Izan, un nin de tres anys que pateix una malaltia, que perjudica el seu normal desenvolupament, d’aquesta malaltia, només consten 35 casos.

Per aquest motiu, la penya barcelonista amb col·laboració amb la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, sortejarà, una samarreta oficial del F.C. Barcelona de la Champions, signada per Neymar, Messi i Suarez, el trident del Barça, el tiquet té un preu de 2,50 Euros, i la recptació serà entregada la família d’Ivan, per tal de poder subvencionar el viatge a Califòrnia, pel tractament del nin.

El diumenge dia 13 i a partir de les deu del matí, es jugarà la fase final del torneig, començant pels quarts de final, seminifial, tercer i quart lloc i la gran final.

L’entrega de trofeus està prevista a la una del migdia.

 

 

 

    

 

             

 

 

            

Perdona, ara mateix el comentari está tancat