oct 082015
 
Todos pancarta
La P. B. Menorca, el passat dissabte dia tres, va celebrar un dinar per donar la benvinguda a la temporada.

El dinar, on varen participar una quarantena de socis, també va ser motius perquè, els socis assistents, poguéssim veure les reformes que fa, més o manco, un mes s’han fet a la seu social de la Penya.

Socios general 2
Amb la degustació d’un aperitiu, va començar la jornada de germanor de la penya, per seguidament donar bona compta d’una bona paella de marisc, i una tartà de xocolate amb els colors blaugrana del nostre club i l’escut de la penya i del Barça, dibuixat sobre la mateixa.
Socios general 1

 

En la panxa, ben arreglada, els socis pogueren veure el partit de lliga, entre el Barça i el Sevilla, també es va fer el sorteig d’un viatge per dues persones para anar a veure un partit del Barça al Camp Nou.
Socios general

 

La Junta directiva, va informar als socis, presents, que estaven a l’espera que el Barça, donàs els horaris, per poder fitxar una data i organitzar un viatge de la penya a Barcelona, per poder assistir a un partit.
Kiko Fábregas y Joaquin Todo

 

Al dinar no va faltar l’anècdota del dia, i fou quan el president de la penya Joaquin Toldo, va convidar a fer acte de presència, durant l’aperitiu al president de la Penya del At. de Madrid Kiko Fabregas, que passava per davant la seu, aquest va acceptar la invitació, i va estar comentat temes futbolístics que un soci més de la penya.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat