oct 182016
 
Els penyistes amb Mariona al Mini Estadi

Els penyistes amb Mariona al Mini Estadi

 

Aprofitant el partit entre el Barça i el Deportivo de la Corunya, la P. B. Els Tamarells, va organitzar un viatge, per passar el cap de setmana a Barcelona i a més gaudir del partit.

A més d’assistir al partit del primer equip, també varen veure de primera mà el partit de la lliga femenina entre el Barça i l’Albacete, dissortadament la jugadora de Felanitx Mariana Caldentey, no estava convocada, malgrat això, els membres de l’expedició, es varen fer unes fotos amb ella.

Visita a Jomi Gestió de la Imatge

A part d’assistir als partits de futbol, no varen falta altres visites, com la que es va fer a Jomi Gestió de la Imatge, on foren rebuts mols amablement per la família de Jordi Alba, i varen poder visionar alguns detalls i records de la trajectòria del jugador.
El diumenge va estar destinat a la visita al Camp Nou, amb el Tour Experience, i pel Museu, on els penyistes com és natural, varen fer-se, fotos amb els trofeus guanyats pel nostre club.
Els participants en aquesta cinquena sortida de la P. B. Els Tamarells, varen tornar satisfets a la nostra illa, i amb un bon record d’aquest cap de setmana.
  
   
 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat