nov 052015
 

Directius a l'estand de Santanyí
L’estand de la P.B. Els Tamarells a les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, fou un èxit rotund de participació i expectació.

Un milenar de socis i seguidors ens visitaren els dies 22, 23, 24 i 25, es fotografiaren amb els trofeus exposats de la Supercopa, la Lliga i la Champions, reberen regals de promoció i participaren de sortejos de viatges.
Directius a l'estand de Felanitx
Començàrem, el dijous matí, a Campos, per a continuar el dissabte matí a Santanyí, i acabar el dissabte horabaixa i tot el diumenge a Felanitx amb la Fira del Prebe Bord.
Batle de Santanyí i altres autoritats en l'estand a Santanyí
Així mateix autoritats locals i autonòmiques, i també Mariona Caldentey, la jugadora felanitxera del F.C. Barcelona, ens varen complaure amb la seva visita.

Visita de Mariona Caldentey a l'estand
Els socis afortunats en el sorteig amb un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça en el Camp Nou, que visitaren algun dels nostres estands en els tres dies i s’enregistraren, foren els següents:

Titular: sòcia Sonia Lorenzo Alonso (PORTOCOLOM)
1r suplent: soci 443 Òscar Escoda Trobat (PÒRTOL)
2n suplent: sòcia 637 Catalina Puig Binimelis (CALA D’OR)

Després d’aquests actes la Penya Barcelonista Els Tamarells s’acosta als 900 socis, una fita que ens il·lusiona a seguir treballant fent barcelonisme.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat