des 282017
 

Equip PB Els Tamarells

Acabam l’any amb doble cita pels nostres socis, la primera dissabte dia 30 a les 11 hores en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb el triangular interpenyes de futbol-7 Memorial Francesc Sola, on hi participaran les penyes barcelonistes de Pollença, Peguera i Els Tamarells, serà fins a les 13h.15’. I a les 14 hores dinar comiat de l’any 2017 en el Parc Cafè de Felanitx, amb els jugadors dels tres equips, membres de junta directiva i socis que es vulguin apuntar. 

Equip PB PegueraEquip PB Pollença

  Les inscripcions es poden fer al telèfon del Parc Cafè (971581460) o whatssap al mòbil 647860335, indicant nom i número de soci per fer la reserva.  El menú és: picada (frit de marisc, calamars a la romana, croquetes d’espinacs, de pollastre i de bacallà, “montaditos” de pollastre amb nata i verdures), segon plat a escollir entre secreto ibèric, calamars a la planxa, cuixa de pollastre sense o sípia a la planxa; postres, cervesa, vi, refrescos, cava i cafè. El preu especial per a socis és de 18 euros, teniu de temps fins divendres dia 29 a migdia per a reservar, indicant nom, número de soci i segon plat escollit.

  Tindrem un convidat especial, Pere Vaquer, jugador felanitxer de handbol del FC Barcelona ens acompanyarà per cloure amb aquest dinar un gran any per la nostra penya.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat