ago 282019
 

IMG_0169

En el transcurs de la dissetena edició del Torneig Interpenyes de Sant Agustí, la P. B. Els Tamarells, va retre un petit homenatge a Miquel Àngel Caldentey Bennàssar.

 En Miquel Àngel, conegut popularment com a Morete, va traspassar fa deu mesos. Fou impulsor de la penya Els Tamarells, així com un reconegut esportista, que cobrí totes les etapes de jugador, entrenador i president.
Les quatre penyes felanitxeres , la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya Madridista Fusión Cafè, la Penya San Mamés de Felanitx i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells, que participaren en el torneig varen voler sumar-se a l’homenatge.
IMG_0120IMG_0125
L’acte començà amb una fotografia del que fou l’equip juvenil del CE Felanitx, que fou campió de Lliga la temporada 1980-81 i de la que en formà part en Miquel Àngel, per a després fer-ne una conjunta de tots els companys que assistiren a l’acte, entre ells els qui foren campions de Lliga amb el Felanitx At., la temporada 1981-82.
IMG_0160IMG_0149
Tot seguit hi hagué unes entregues d’uns detalls a la família que recolliren el seu fill Miquel i la seva esposa Maria. Na Mariona, filla de Miquel Àngel i jugadora del FC Barcelona, no pogué assistir a l’acte.
Assistí nombrós públic, familiars, amics, i companys seus de l’etapa com a jugador.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat