set 112017
 
Barça - Juve
Amb motiu de la lliga de campions la P.B. Els Tamarells ha organitzat un sopar, demà, a Campos pels socis, i en el transcurs del qual hi haurà distints sorteigs.

El partit primer de la fase de grups es jugarà demà dimarts dins el Camp Nou contra la Juventus de Torino, i com sempre començarà a les 20,45.

La Penya Els Tamarells, ha organitzat un sopar només pels socis al bar Can Vermell de Campos, a les vuit del vespre, amb un preu especial pels socis de vuit euros, pa amb oli, beguda, postres i cafè.

En el descans del partit sortejarem 8 viatges amb entrada pel partit F.C. Barcelona – Las Palmas (1 octubre a les 16,15 hores) i 10 viatges amb entrada pel partit de la lliga de campions, entre, F. C. Barcelona – Olimpiakos (dia 18 d’octubre a les 20,45 hores).

Entre els socis assistents al sopar sortejarem un viatge amb entrada per a dues persones pel partit de Lliga F. C. Barcelona – Las Palmas.

Per assistir al sopar vos heu d’inscriure al mateix Bar Can Vermell (matins 971 65 01 33), indicant nom i número de soci. Atendran les peticions per ordre cronològic, ja que les places estan limitades.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat