set 102014
 
La P.B. Els Tamarells guanyadora del torneig

La P.B. Els Tamarells guanyadora del torneig

La passada setmana, es va celebrar la dotzena edició del torneig entre penyes Sant Agustí, en la participació d’Els Tamarells, la penya San Mamés de l’Atlhètic de Bilbao, la penya madridista Fusion Cafè i la penya mallorquinista Cercle Recreatiu.

Els guanyadors del torneig

Els guanyadors del torneig

El torneig que es va desenvolupar amb una gran esportivitat per part de tots els participants, va resultar guanyador la P.B. Els Tamarells.

La Penya Mallorquinista

La Penya Mallorquinista

L’equip de la penya fou dirigit per Miquel Àngel Riera, i el formaren els següents jugadors; Lluís Artigues, Joan Jaume Simó, Tomeu Nadal, Miquel Servera, Joan Manuel Barceló, Jaume Bennàsar, Sebastià Soler, Kike Garzón, Miquel Vila, Antoni Xavier Oliver, Andreu Julià, Jaume Rigo i Pere Tortella.

La Penya del Athètic Club de Bilbao

La Penya del Athètic Club de Bilbao

La P.B. Els Tamarells va sumar els nou punts en tres partits, imposant-se a la penya madridista per 5-1 (Andreu Julià,3, Pere Tortella i Tomeu Nadal foren l’autors dels gols del blaugranes i Fran Hernández fou l’autor del gol dels madridistes), a la penya San Mamés per 3-1 (Andreu Julià,2, Jaume Bennàsar marcaren per la P.B. Els Tamarells i Toni Beas fou l’autor del gol de la penya bilbaina), i a la penya mallorquinista per 3-1 (Jaume Rigo,2 i Pere Tortella per part de la penya barcelonista i Xisco Muñoz per la penya mallorquinista).

 

La Penya Madridista

La Penya Madridista

En segon lloc es va classificar la penya mallorquinista, que va sumar sis punts, amb victòries davant la penya San Mamés per 2-0 (Joan Manresa i Xisco Muñoz) i la penya madridista per 4-3 (Xisco Muñoz,2, Marc Uguet i Joan Manresa pels mallorquinistes i David Campos, Angel Martínez i Valentín Díaz marcaren pels madridistes). En la tercera posició fou per la penya San Mamés, guanyadora en l’anterior edició, que va sumar tres punts amb un triomf davant la penya madridista per 6-3 (Joan Adrover,2, Xim Farres, Biel Balaguer, Jaume Estelrich i Toni Beas jr. per la penya San Mamés i Sergio López, 2, i Dani per la madridista). La penya madridista ocupà el quart lloc.

Tots els participants

Tots els participants

Acabat el torneig hi hagué un petit refrigeri de germanor entre els penyistes. Gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, que va estar representat pel seu regidor Pedro Acosta, i al bar Es Torrentó per la seva ajuda i hospitalitat.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat