des 312014
 

Equip Penya Barcelonista Els Tamarells

Amb un ambient de gran esportivitat va tenir lloc el passat dissabte,  dia 27 a l’horabaixa, en el camp Es Torrentó del Felanitx la primera edició del Torneig de Penyes Barcelonistes de Nadal a Felanitx.

Amb la participació de la Penya Barcelonista de Peguera, la Penya Blaugrana de Pollença, la Penya Blaugrana d’Alcúdia i l’amfitriona Penya Barcelonista Els Tamarells.

Avi de la Penya (1)

Destacà la presència de la jugadora felanitxera del primer equip femení del F.C. Barcelona Mariona Caldentey, que feu l’entrega de trofeus; així com la sorpresa de l’Avi de la Penya, Francesc Sola, directiu de la P.B. Els Tamarells, es va vestir per l’ocasió com si fos el mateix Joan Casals.

El primer lloc del torneig fou per la P.B. Els Tamarells, que va guanyar tots els partits, 2-0 a la P.B. Alcúdia (amb gols de Jaume Vidal), 2-0 a la P.B. Pollença (amb gols de Jaume Vidal i Tomeu Martorell), i 5-0 a la P.B. Peguera (amb gols d’Andreu Julià, Jaume Vidal, Miquel Caldentey, Tomeu Martorell i Sebastià Amor).

La segona posició fou per la P.B. Alcúdia que va sumar quatre punts, amb una victòria damunt la P.B. Peguera per 4-1 (amb dos gols de José Angel, un del president Toni de Lluc Vallespir i un altre de Xavi López; mentre José S. Carmona marcava pels calvianers); i un empat 1-1 davant la P.B. Pollença (marcant Toni Cánaves pels alcudiencs i Marc Llompart pels pollencins).

La tercera plaça, empatada a punts a la d’Alcúdia, fou per la P.B. Pollença, que en sumava tres davant la P.B. Peguera (4-3), amb els gols pollencins de Florit, Marc Llompart i dos de Raúl Mora; mentre Manolo Díaz, Keke Garrido i Johnny marcaven pels calvianers; afegits al punt sumat davant la P.B. Alcúdia.

Àrbitres del torneig
Tancà la classificació del torneig la P.B. Peguera. Els àrbitres foren Joan Antoni Cifre i Marc Lladonet.

Per la P.B. Els Tamarells, dirigits per Miquel Àngel Riera “Titi” jugaren: Lluís Artigues, Joan Jaume Simó, Tomeu Nadal, Miquel Servera, Jaume Bennàsar, Tomeu Martorell, Joan Mas, Bernat Artigues, Jaume Vidal, Andreu Julià, Jaume Rigo Tous, Sebastià Amor, Antoni Bonet, Llorenç Tortella jr., Miquel Caldentey i Marc Lladonet.

Destacà la facilitat anotadora del vicepresident Jaume Vidal, màxim golejador del torneig amb quatre dianes, i les espectaculars intervencions del porter Lluís Artigues, que va mantenir a la PB Els Tamarells imbatuts durant tot el torneig.
Equip Penya Blaugrana d'Alcúdia

Per la P.B. Alcúdia jugaren Joan J. Hernández, Àngel Hernández, Josep Cifre, Marcel Rose, Llorenç Vallori, Toni de Lluc Vallespir, José Angel López, Xavi López, Pep Llinàs, Marc Llinàs, Toni Cànaves, Toni Cifre, Johnatan López i Pedro Quero.
Equip PB Pollença

Per la P.B. Pollença jugaren Pep Albertí, Joan Vives, Pep Gómez, Arnau Colomar, Miquel Amengual, Pedro Miguel Bauzá, Marc Llompart, Raúl Mora, Joan Miquel Planas, i el delegat Manolo Aroca.
Equip Penya Barcelonista Peguera

Per la P.B. Peguera formaren Francisco Medina, Carlos Puigdelmas, Manolo Díaz, Johnatan Charamelo, Juan Pablo López, Pedro Betancourt, José Manuel Romero, , Daniel Medina, Carlos Molina, José S. Carmona, Keke Garrido, José Torrubia, Alex Bauzá, Carlos Garcia, Fernando Tejero, i l’entrenador Sebastián Palmer.

Després del torneig, va tenir lloc l’entrega de trofeus, i un sopar de les penyes participants en el mateix bar d’Es Torrentó, que va acabar amb el Cant del Barça i brindant per un venturós nou any.
Dinar junta directiva

CAMINADA A SANT SALVADOR I COMIAT DE L’ANY

En la jornada de diumenge es va organitzar una caminada al puig de Sant Salvador, però la pluja va deslluir l’acte i hi hagué una baixa participació. Després els membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells tancaren l’any amb una caragolada a Son Mesquida, culminant un agradable fi de festa, i desitjant prosperitat per l’any 2015.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat