nov 152017
 

Pere Vaquer (FC Barcelona) 1

La P. B. Els Tamarells vol felicitar a Pere Vaquer el felanitxer que va debutar amb el primer equip d’handbol del Barça.

El passat dia primer de Novembre Pere Vaquer Grimalt va jugar contra el Cangas de Morrazo, essent el seu debut amb el primer equip d’handbol del Barça. Xavi Pascual entrenador del F. C. Bacelna, va convocar aquesrt felanitxer que juga a l’equip filial.

Pere Vaquer (FC Barcelona) 2

L’historial d’aquest jugador nascut a Felanitx, és el següent

  En el filial blaugrana, dirigit per Roi Sánchez, Vaquer juga de lateral o extrem dret, i és màxim golejador de l’equip, i segon de la Divisió d’Honor Plata, amb 52 gols en 8 partits. La temporada passada ja fou el segon màxim artiller de la que es considera segona divisió del handbol estatal, amb 162 gols en 30 partits.

  Abans d’arribar al FC Barcelona, Pere Vaquer es va formar a Mallorca en la pedrera del Mata de Jonc, per llavors fer el bot a Catalunya, en els equips OAR Gràcies i BM La Roca del Vallès.

  Des de la PB Els Tamarells felicitam en Pere, i estarem pendents de les evolucions d’aquest jove esportista felanitxer, amb un brillant futur per endavant en el nostre club.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat