jul 302014
 
escut_tamarells

  Aquest dijous dia 31 a les nou del vespre,  en el Club Nàutic de Sa Ràpita tindrà lloc l’entrega del carnet de soci d’Honor número 800 de la PB Els Tamarells, identitat del qual no ha estat encara desvetllada. La decisió fou presa per unanimitat fa unes setmanes en reunió de junta directiva.

Per altra part, en el mateix acte es realitzaran els primers sortejos de la temporada, vuit viatges a Barcelona amb entrada en el Camp Nou cada partit que el Barça juga en el Camp Nou. En aquest primer se sortejaran els partits d’agost i setembre.

La primera setmana d’agost els socis rebran el carnet 2014-2015, en aquesta ocasió, està dedicat al malaurat i recordat Tito Vilanova, juntament amb una carta explicativa, la relació de comerços balears que ofereixen bonificacions i descomptes als nostres socis, el carnet de penyista del FCB, i un díptic del club amb els avantatges que ofereix el Barça amb la possessió d’aquest carnet.

IMG_9064[1] (1)
PRESENTACIÓ LLIBRE “EN BUSCA DE LAS CARRERAS EXTREMAS”
    La passada setmana va tenir lloc en el Saló d’Actes del Club Nàutic de Sa Ràpita, la presentació del llibre “En busca de las carreras extremas” de l’aventurer Jorge González de Matauco. Amb assistència d’unes cinquanta persones, compartiren taula en aquest acte el mateix autor, l’ultra fondista Toni Contestí, el Batle de Campos Sebastià Sagreras i el president de la penya. Abans de començar l’acte es va guardar un minut de silenci per la mort d’Isabel Barceló, assassinada a Felanitx el passat dia 23.
IMG_9066[1] (1)
IMG_9081[1] (1)  Durant la presentació, González de Matauco va donar a conèixer les seves experiències en proves de fons participant arreu del món, en tots els continents i en els dos pols, l’Àrtic i l’Antàrtida; mostrant interessants fotografies de les seves aventures.

Perdona, ara mateix el comentari está tancat