mai 072014
 
Oliver amb els directius voluntaris a Cúber

Sebastià Oliver amb els voluntaris a Cúber.

La penya de Felanitx Els Tamarells, va col·laborar amb la recentment prova Ultra Trail Serra de Tramuntana, una prova única a les nostres Illes.

     Fa dues setmanes la Serra de Tramuntana vestia les millors gales per a rebre la sisena edició de l’Ultra i la Trail, proves de llargues distàncies que reuneixen una enorme participació (1400 corredors) i expectació (més de 2000 seguidors i de 200 voluntaris), de cada vegada més a la nostra contrada.

Arribada de la directiva Mari Paz Cerdà

Arribada de la directiva Mari Paz Cerdà

A les dotze de la nit del divendres al dissabte, 411 corredors partien d’Andratx per afrontar un recorregut de 112,1 kms i 4200 metres de desnivell acumulat, tan exigent com espectacular pels camins de muntanya del GR 221, que tenia la meta a Pollença.

El guanyador fou el polonès Pawel Dybek, amb un temps d’11 h.50’39”, seguit del britànic Casey Morgan amb 12 h.09’14”, i Roberto Gil amb 12 h.24’52”. La primera femenina, Magdalena Laczak, entrava la setena de la general, amb 13 h.18’02”.

El president Oliver amb la directiva Mari Paz Cerdà a l'avituallament de Cúber

El president Oliver amb la directiva Mari Paz Cerdà a l’avituallament de Cúber

Uns trenta socis de la P.B. Els Tamarells hi participaren, Sebastià Capó (Sa Milana) no pogué repetir la gran gesta de l’any passat, i hagué de retirar-se a Valldemossa (km 46), el president Sebastià Oliver (Sa Milana) fou el 139è (50è en veterans) amb 19 h.13’25”, Juan Marcos Domenge (Sa Milana) fou el 157è amb 19h.36’46”, Miquel Àngel Llinàs (Triman) fou el 221è amb 21 h.29’34”, mentre Jaume Sunyer era el 222è amb 21 h.30’04”. Acabaren 283 corredors, el darrer passant les 24 hores.

El directiu Sebastià Amor

El directiu Sebastià Amor

Pel que fa a la Trail, de 67 km., sortia a les 8 h. de Valldemossa i també tenia el final a Pollença. Partien 978 corredors, i no hi hagué cap sorpresa, el solleric Tòfol Castanyer guanyava amb temps de 5 h.49’25”, seguit d’Antoni Bisanyes amb 6 h.53’43” i Joan Navarro amb 6 h.53’46”. La primera femenina va ser Núria Julián amb 8 h.27’52”.

El vicepresident Jaume Vidal (de blanc)

El vicepresident Jaume Vidal (de blanc)

Hi hagué una nodrida participació de socis de la penya, tot i que hi hagué algunes retirades. Cal destacar les classificacions dels socis Miquel Vila, Rafel Barceló, Joan Nicolau, Pere Joan Barceló, Tomeu Vidal, Sebastià Adrover, Joan Manel Barceló, Augusto Castillo, Manuel Corraliza, Llorenç Gacias, Jaume Sureda, la directiva Mari Paz Cerdà, el directiu Sebastià Amor, el vicepresident Jaume Vidal, la directiva i ex jugadora del FC Barcelona Mely Nicolau, Miquel Angel Delgado, Paco Sánchez, Mateu Picornell, Joan Cerdà, Jenny Cunill, Javier López, Pep Garcia, Joan Garí, Cristòfol Covas, Jaume Villalonga, Margalida Cerdà, Margalida Victòria Mestre, Apol·lònia Gelabert, Antònia Maria Adrover, German López, i Fina Forteza. Acabaren 848 participants i el darrer entrava a les 16 hores.

La directiva Mely Nicolau travessant l'embassament de Cúber

La directiva Mely Nicolau travessant l’embassament de Cúber

La P.B. Els Tamarells, per quarta vegada, es va cuidar del control d’avituallament a l’embassament de Cúber, amb un equip de voluntaris felanitxers, comandats per Nofre Llinàs. El formaven David Garrido, Carme Pino, Maria dels Àngels Obrador, Oscar Escoda, Marga Burguera, Claudio Garcia, José Manuel Noguera, Joan Tauler, Catalina Sansó, Caterina Ferriol, Fernando Morales, Jaume Mestre, Jaume Obrador, Maria Garcia, Maria del Carme Caro, Miquel Escales, Miquel Obrador, Miquel Sebastià Tur, Núria Garrido, Polita Cerdà, Rafel Dalmau, Xavier Covas, Antònia Gamundí, Tolo Artigues i Maria Antònia Llinàs. De les 7 del matí fins a les 17 hores estaran al servei dels prop de 1400 participants culminant una extraordinària tasca.

Les directives Mari Paz Cerdà i Mely Nicolau

Les directives Mari Paz Cerdà i Mely Nicolau

Ànims per qui no pogueren acabar, gràcies als voluntaris i enhorabona als finishers, segur que guardaran un record inesborrable d’una prova única, l’Ultra i Trail Serra de Tramuntana.

 

Perdona, ara mateix el comentari está tancat