gen 042017
 
Les tres penyes juntes
La P. B. Els Tamarells, és ja adjudicar la primera edició del Torneig de Nadal de Cas Concos en la modalitat de futbol sala, organitzat pel Bar Es Cassino i la S.E. Cas Concos.
El torneig es va jugar el passat divendres dia 30 a la pista poliesportiva d’Es Cavalle

 Hi prengueren part la Penya Madridista Fusion Café, la Penya Mallorquinista Es Cassino i la nostra, la Penya Barcelonista Els Tamarells.
Penya mallorquinista
Equip PB Els Tamarells
 El nostre equip va guanyar els dos partits, per 6-1 a la Penya Mallorquinista, anotant pels barcelonistes Jaume Vidal (3), Andreu Julià (2) i Antoni Bonet, mentre Joan Pere Obrador ho feia pels mallorquinistes; i per 3-2 a la Penya Madridista, marcant Jaume Vidal els tres gols barcelonistes,mentre Mateo Delgado i Rafa Corchado marcaven pels madridistes.
Penya madridista
  La Penya Madridista va quedar segona classificada després de derrotar a la Penya Mallorquinista per 6-3, pels madridistes anotaren Matei Delgado (3), Toni Ramírez (2) i Lorenzo Hernández, mentre Joan Pere Obrador i Miki marcaren pels mallorquinistes.
  Dirigits per Jaume Rigo Tous i Marc Lladonet sr., per la PB Els Tamarells jugaren Lluís Artigues, Guillem Grimalt, Salvador Lladonet, Jaume Vidal, Andreu Julià, Miquel Grimalt, Marc Lladonet jr. i Antoni Bonet.
  L’àrbitre del torneig fou Alex Moyà.
Entrega el primer classificatEntrega al segon classificat
  Acabat el triangular, els membres dels tres equips varen cloure amb sopar de graellada de carn en la mateixa instal·lació del camp de futbol d’Es Cavaller.
Entrega al tercer classificat

Perdona, ara mateix el comentari está tancat